0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Evet ama hangi marka? Pm den yazabilirsiniz.
arkadaşlar bir yardım lütfen. . . benim araçda milano sıralı sistem var.bu son günlerde depo full olmasına rağmen 4 yeşil ışık önce yanıyor biraz gidiyorum sonra birden sönüyor en altta ''E'' yazan kırmızı ışık yanıyor.sonra biraz daha gidiyorum düzelip tekrardan 4 yeşile dönüyor .nerdeyse 3 senedir aracı kullanıyorum o ışığın yandığını hiç görmemiştim.normalde tüp bitince sağ kısımda benzin istasyonu pompası şeklinde bir amblem var o yanardı.malatyada servisleri olmadığı için kimse pek anlamadı gerçi sadece atiker takan bir yere gösterdim tavsiye üzerine o kadar.ikinci sorumda şu olacaktı bu milano benim başıma burada servisi olmamasından dolayı iş açıyor sürekli filtre değişimi gaz ayarı şu bu.mevcut sistem üzerınden BRC ve ya LOVATO gibi baska italyan bir sisteme donebilir miyim ?? masrafı ne olur sayet mumkunse
merhaba verdiğiniz bilgi için teşekkürler,sonunda lpg taktırmak için anadolu yakasında bir servise gittim brc takalım dedim beni landirenzoya ikna ettiler ve onu taktılar şimdilik bir sıkıntı yok, landirenzo nun tamamen avrupa ve enjektör kontrollerinin boshc marka olduğunu söylediler bu konuda ne dersiniz.
Mehmet Bey, brc kit takılı aracımda. 2008 Mayıs ayında, 40bin kmde takıldı. Aracım otomaik olduğu için, gaza sonuna kadar bastığımda devir 5200 sonrasında iken, gaz bitti uyarısı gibi uyarı verip, benzine geçiyor. Gaz yetişmiyor diye düşünerek üstüne düşmedim. Devirli kullanmıyorum zaten. Dün akşam, daha sık ve seri bir şeklide ikaz verince, servise gittim. Bir kaç ayardan sonra durum değişmeyince, yeni program attılar. Basıncın iyi olduğunu söylediler. Hafta içi bir gün gidip, beraber turlayacağız ustalarla. Gaz borusunu kontrol edecekler. Yakıt değerlerim çok iyi. Şehir dışında 1 litre gazla 14 km gidiyorum(85-90km/saat).Sizce problem nereden kaynaklanıyor?
mehmet abi bende 2001 e11 kasa corolla var.. lpg taktırmayı düşünüyorum ama tartarini ve landi markalarda pazarlık attım landi ye bir arkadaşım kaliteli demişti.. lovato , landi , tartarini arasında seçim yapmam gerekirse hangisini seçmeliyim? buarada lovatoyuda bi arkadaşım 1 senedir kullanıyor bi problem çıkartmadı. senin düşüncenide almak istedim.. teşekkürler şimdiden..
İyi Akşamlar.LPG taktımayı düşünüyorum ve piyasa araştırması yaptım. Geçen Adana'da arkadaşıma bir Zavoli servisi 97 Model 1.3 Model Karbiratörlü araca Sıralı sistem LPG takılır demiş... Böyle bir şey var mı? Benim bildiğim sıralı sistemi injeksiyonlu araçlara takıyorlar... Karbiratörlülerde geçerli değil diye biliyorum...