0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şu linki inceleyebilirsiniz.http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=59937.0
Tsi motora takılan LPG'ler de kronik sorunlar çıkmaya başladı mı yoksa taktıranlar uzun zamandır rahatlıkla kullanabiliyorlar mı ! Bu sorumun cevabına göre benzinli Tsi bir araç alacam...!!
Sen şaşırdın ne yapacağını . Bu arada konuyu dağıtmayalım kardeşim .
Yok valla şu kredim bitsin hemen aracı yükseltmek istiyorum eğer TSİ'da sıkıntı yoksa Lpg ile ilgili ona göre karar verecem
Hayırlısı olsun Kardeşim . TSI iyidir . Kullanma şansım oldu her devri canlı bir motor çok beğendim . Ama lpg de durum ne bilemiyorum . Mehmet usta yardımcı olacaktır .
1.33 corolla tüpte çekişte düşüyor mu? (en uyumlu lpg kiti ne?)
2010 yılı 1.33 corolla arabama hangi markanın hangi model lpg kitini takmamı öneriyorsunuz?
birçok marka önerilebilir markadan memnun kalma olayı takan ustaya da bağlı biraz ama genel olarak fiyat performans ürünü benim gözümde brc dir. gerçekten çok iyi olsun ben arabaya uzun süre binicem derseniz yağlamalı sistem prins öneririm. tabi bunlar arasında yerine göre değişen 300-400 tl fark olabilir.
prins 2800 tl fiyat verdi brc 2400 atiker 1200 bu fiyatlara göre atiker çok hesaplı ama motora uyumlumu bilmiyorum?
Merhaba Mehmet Bey,Arkadaşımın 1.6 benzinli megan 3 otomatik aracına Lpg taktirmayi düşünüyoruz, biraz titiz biri.Musadenizle size sormak istediğim bir kaç soru var. Megan 3lerde lpg donusumlerinde herhangi bir kronik sorun varmi? Lpg tankini stepnenin yerine koydugumuzda distan muhafaza yapiliyormu? Enjektorlerin montaj seklinde dikkat edilmesi gereken bir husus varmi megan icin? Lpg seviye gostergesini nereye montaj yapiliyor? Bir de bostanci-tuzla arasinda sizin onereceginiz bayiye gitmek isteriz Mehmet Bey. Cok tesekkurler. @mehmet özenç
Merhaba; Mehmet Bey; geçenlerde aracımı iç,dış motor yıkama yaptırdım yıkama sonrası motor arıza ışığı yandı. bir kaç defa stop etti ve en sonunda akü şarj etmediği için akü bitti. aracı sanayiye götürdüm konjektör arızalanmıştı yenisi ile değiştirildi. bu arada akü şarj edildi, bundan sonrada aracımı ilk çalıştırdığım zaman (benzinde)gaz yemiyor,yığılıyor gazdan ayağımı çekince devirsiz bir şekilde biraz çalışıyor ilk çalıştırmada bazen stop ediyor hareket etmeye başlayınca gaz yemiyor biraz gaz verince 20 sn kadar bu şekilde devam ediyor. lpg'ye geçince sıkıntı geçiyor ve bu olay 1 aydan fazladır devam ediyor. Aracım 20001 1.4 wvt-i lovato sıralı sistem lpg'li bir araç araç konu ile ilgili yardımınıza ihtiyacım var, şimdiden Teşekkür ederim.
mehmet ustam bir sorum olacak, brc kitlerinde takılan lpg filtresi yılda bir mi değişecek yoksa 10 bin km bir mi değişecek. aracım bir yılın doldurdu fakat henüz 5 bin km de. sizce ne yapmalyım.
ustam bir sorum daha var ve bunu genelde herkes bilmek istervalvematik avensis aracıma romano lpg takılı araç 1.6 132 hplpg ile sürekli kullanımda kaç km gider bu motor ortalama....çok devirli kullanmıyorum arada benzinle kullanıyorum yüklüyken rampa çıkarken benzine alıyorum...tahmini kaç km sorunsuz gider bir de arıza çıkarırsa ne gibi arıza çıkarabilir...