0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Bey Cevabınız için çok teşekkür ederim.Saygılar.
Mehmet Bey iyi günler. İletilerinizi ilgiyle okuyorum, müsaade ederseniz bir basit soru da ben sorayım. Henüz bir aracım yok ama auris 1.6 elegant almak üzereyim şu aralar. Aldığım gibi de lpg taktıracağım kısmetse. Ancak prins ve brc arasında gelip gidiyorum. Bu iki markadan öncelikle hangisi aurisle uyumlu çalışır. Fiyat - Kalite endeksi açısından siz hangisini tavsiye edersiniz. Teşekkürler.
merhaba Mehmet bey araç brc lpg li araç 1 . ve 2. vitesde gaza basmadığınızda yani rolantıde ılerlerken sanki biri tutup bırakır gibi oluyor bunun nedeni ne olanilir araç 2003 honda
Bugün yeni corolla mds aracıma lpg taktırdım. Mehmet bey yakın olsa kesinlikle ona taktırırdım. Sağolsun telefonla çok yardımcı oldu. Gaziantep My otomotiv de 1650 tl ye Brc kit takıldı. 40 lik tankı kullandık. İlk izlenimim çekişte bir Problem yok. Umarım kayda değer bir tasarruf elde ederim.
Dun 10.000 bakima gittim. filtre degisti ayarlar kontrol edildi. ciktim.Benzinde sorun yok lpg de ise motor sanki dizel gibi hirliyor.Nedendir acaba. karisimdan mi rolantiden mi. yine gidecem ama merak ediyom
mehmet bey öncelikle selamlar, saygılar..2004 model corolla 1.6 sol otm. aracıma LPG kiti taktırmak istiyorum. Kalitesine güvendiğim için ilk adres olarak BRC ile görüştüm, 1800 gibi bir fiyat çıkınca karşıma alternatif olarak ATİKER e gittim fiyat olarak BRC ye göre çok uygun ancak kafamda soru işaretleri var. Öncelikle ilk sorum aracımın modeli düşük olduğu için 2 yıl kadar binmeyi düşünüyorum. Çevreden aldığım öneriler; eğer uzun kullanmayacaksam atikerin daha mantıklı oldugu, yeni italyan lavato yazılımı kullandığını ve kalite çıtasını yükseltiği yönünde, sizce az kullanacak olsamda BRC mi yoksa ATİKER mi? önerebileceğiniz bir merkez var mı? ikinci sorum; aracım suan km de 65 kuruş gibi bi rakam yakıo lpg ile bu yakıt ne duruma gelir sizce? Zira 45-50 kuruş seviyesinde olacaksa çok mantıklı görünmüyo.. yorumlarınızı bekliyorum.. saygılar..
Mehmet Bey, lpg takılmış bir aracı benzinde kullanmak istiyorum. Lpg sistemini sökmeye gerek varmı? Bir sakınca yaratırmı?Geçenlerde qashaqi 1,6 platinum benzinli araç aldım ilk sahibinden, yaklaşık 20 bin civarı lpg de kullanılmış. Şu an km si 77 bin,ben yılda 7-8 bin km yapıyorum. Araçta çok temizdi, lpg olmasına rağmen aldım fakat lpg nin motora zarar verecğini düşünüyorum.Tavsiyeniz nedir? Teşekkür ederim.
Aracımız toyota olmayınca cevap verilmiyor galiba