Gönderen Konu: LPG Sıralı Sistemler Hakkında Soru-Cevap Köşesi  (Okunma sayısı 746112 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür etti
  • 200 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG Sıralı Sistemler Hakkında Soru-Cevap Köşesi
« Yanıtla #2240 : Ekim 04, 2013, 10:19:21 »
Ayhan Bey ;
Üsküdar -Çorum arası keşke yakın olsa sizi servisimizde misafir etmek isterdik. P.M den size en yakın servisi gönderiyorum. Selamlar...

Teşekkür ederim mehmet bey üsküdarda oturuyorum.eminönünde iş yerimiz var iyi olsunda çoruma kadar giderim :)
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #2240 : Ekim 04, 2013, 10:19:21 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: B+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2241 : Ekim 04, 2013, 10:56:10 »
Peki 3 silindir diye fiyatta bir indirim olucakmı.Orduluyum yolumuz ordan geçiyor nasipse bigün bi çayınızı içerim.Ayrıca ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 10000
  • Model Yılı: '16
  • 9 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2242 : Ekim 04, 2013, 12:33:57 »
Mehmet bey yardımlarınız için çok teşekkürler,
bu sektörde sizin gibi düzgün insanlarla karşılaşmak gerçekten güzel.
Sağlıcakla kalın. :alkis:

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2243 : Ekim 04, 2013, 13:12:18 »
Ayar Otogaz Taner Bey de Ordu'lu , isterseniz bir de onunla görüşün , selamlarımı iletirseniz gerekeni yapacaktır :)

Peki 3 silindir diye fiyatta bir indirim olucakmı.Orduluyum yolumuz ordan geçiyor nasipse bigün bi çayınızı içerim.Ayrıca ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2244 : Ekim 04, 2013, 13:13:11 »
Çok naziksiniz , elimizden geldiğince insanlara yardım etmekten mutluluk duyuyoruz .Selamlar , saygılar...

Mehmet bey yardımlarınız için çok teşekkürler,
bu sektörde sizin gibi düzgün insanlarla karşılaşmak gerçekten güzel.
Sağlıcakla kalın. :alkis:
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2245 : Ekim 04, 2013, 16:29:32 »
ayar otogaza baktım onda brc yok ama.dıger verdıgınız ustayla gorusum cok sağolun.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2246 : Ekim 06, 2013, 13:58:33 »
Mehmet Bey benim sorunum hala devam ediyor. Erzurum Tulu otogazda bilgisayara bağlıyorlar sorun yok diye geri gönderiyorlar. Ancak aracın deposunda yaklaşık 6-7 litre varken yüksek devirde arabayı zorladığımda direk benzine geçiyor, normal devirde 3bin olmadan vites değiştirince en az 40-50km daha yol gidiyorum ama hafif yokuşa denk geldiğimde otomatik olarak benzine geçiyor. Birde göstergedeki sorunumda devam ediyor. Şuan Ankaradayım ve yaklaşık 1 ay sonra askere gitmek için Samsuna gideceğim. Samsuna giderken sizin bayinizede uğramak isterim.(sanırm Çorumdaydı bayiniz)

Bu arada aracım profildeki araç LPG kiti BRCMY11 takılalı 5-6bin km oldu
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2247 : Ekim 06, 2013, 14:58:32 »
Evet servısımız Çorum'da, Sızı servisimizde görmek ve aracınızın sorununu çözmek ısterız...

Mehmet Bey benim sorunum hala devam ediyor. Erzurum Tulu otogazda bilgisayara bağlıyorlar sorun yok diye geri gönderiyorlar. Ancak aracın deposunda yaklaşık 6-7 litre varken yüksek devirde arabayı zorladığımda direk benzine geçiyor, normal devirde 3bin olmadan vites değiştirince en az 40-50km daha yol gidiyorum ama hafif yokuşa denk geldiğimde otomatik olarak benzine geçiyor. Birde göstergedeki sorunumda devam ediyor. Şuan Ankaradayım ve yaklaşık 1 ay sonra askere gitmek için Samsuna gideceğim. Samsuna giderken sizin bayinizede uğramak isterim.(sanırm Çorumdaydı bayiniz)

Bu arada aracım profildeki araç LPG kiti BRCMY11 takılalı 5-6bin km oldu
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • Araç: Carina
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 21 kere teşekkür etti
  • 33 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2248 : Ekim 09, 2013, 23:36:01 »
Mehmet bey nasılsınız bayağıdır siteye giremiyordum benim bi sorum var size aracım 2,0 carina 183 binde üzerinde brc marka lpg var ve araç her lpg ye geçtiğinde müthiş rahatsız edici gaz kokusu geliyor malesef elazığda usta yok galiba kimse çaresini bulamadı bi ustaya gidiyorum enjektörlerin değişmesi lazım diyor ve (brc turuncu)540 tl fiyat çıkarıyor bitanesi aman enjektörlerin de bişey yok araç çiğ yakıyor diyor ustama gidiyorum bujiler aracın çiğ yakmadığı söylüyor valla kafayı yiyeceğim bana bi yol gösterirseniz minnettar olurum şimdiden teşekkürler
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2249 : Ekim 10, 2013, 21:03:30 »
Merhaba Ahmet Bey

Bulunduğunuz ıldekı M.M.O 'na gıdıp sızdırmazlık kontrolü yaptırın. Aracınızın neresinde gaz sıkıntısı olduğunu sıze rapor edeceklerdir. Selamlar

Mehmet bey nasılsınız bayağıdır siteye giremiyordum benim bi sorum var size aracım 2,0 carina 183 binde üzerinde brc marka lpg var ve araç her lpg ye geçtiğinde müthiş rahatsız edici gaz kokusu geliyor malesef elazığda usta yok galiba kimse çaresini bulamadı bi ustaya gidiyorum enjektörlerin değişmesi lazım diyor ve (brc turuncu)540 tl fiyat çıkarıyor bitanesi aman enjektörlerin de bişey yok araç çiğ yakıyor diyor ustama gidiyorum bujiler aracın çiğ yakmadığı söylüyor valla kafayı yiyeceğim bana bi yol gösterirseniz minnettar olurum şimdiden teşekkürler
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2250 : Ekim 11, 2013, 00:10:14 »
Merhaba Ahmet Bey

Bulunduğunuz ıldekı M.M.O 'na gıdıp sızdırmazlık kontrolü yaptırın. Aracınızın neresinde gaz sıkıntısı olduğunu sıze rapor edeceklerdir. Selamlar
Mehmet bey defalarca ustalar makina ile baktılar kaçak yok dediler sadece bi usta enjektörlerinde kaçak var dedi değişmesi lazım dedi ve fiyatının 540 tl olduğunu söyledi ben internette baktım turuncu brc enjektör seti 300 tl sizce kandırılmakmı isteniyorum yoksa hakkı bumu ? değişirsek koku geçermi?+aracım iki ay önce muayeneden sorunsuz geçti gaz sızıntısı olsa geçmiyor muayeneden diye biliyorum ama! korkarak biniyorum aracıma resmen :(teşekkürler
Yiğitler kan döker Bayrak solmaya.Anadolu başlar Vatan olmaya.Kızılelma'ya heyy Kızılelma'ya.Engüzel marşını vurmadan mehter.Ya AllahBismillahAllahuekber.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2251 : Ekim 11, 2013, 12:26:10 »
Merhaba ;
Ben de korkunuzu yenmeniz için önce M.M.O ya gidip komple bir sızdırmazlık kontrolü yapın tavsiyesinde bulundum. Sonuçta 7 bilinmeyenli denklem değil 7 tane bağlantı noktasında gaz kaçağı var mı yok mu bunu kontrol edecekler varsa sızıntı  bunu bulması zor değil. M.M.O ya gidip kontrolünüzü yaptırın , şayet enjektörlerde gaz sızıntısı varsa enjektör değişir.BRC enjektörü KDV Dahil 200 TL dir (1 adet) . Bilgilerinize...

Mehmet bey defalarca ustalar makina ile baktılar kaçak yok dediler sadece bi usta enjektörlerinde kaçak var dedi değişmesi lazım dedi ve fiyatının 540 tl olduğunu söyledi ben internette baktım turuncu brc enjektör seti 300 tl sizce kandırılmakmı isteniyorum yoksa hakkı bumu ? değişirsek koku geçermi?+aracım iki ay önce muayeneden sorunsuz geçti gaz sızıntısı olsa geçmiyor muayeneden diye biliyorum ama! korkarak biniyorum aracıma resmen :(teşekkürler
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2252 : Ekim 11, 2013, 21:21:02 »
Selam arkadaşlar,
Gecen hafta içerisinde  2007 1.6 comfort corollama MTM taktırdım.Aracı balıkesirden eylul 30 da aldım.
Bayramdan sonra vize ve plaka değişikliği olacak tabii tüpüde işleteceğim.
sızdırmazlık falan aldım.EK 1 alınıp vizeye ordan da trafiğe gitmek gerektiğini duydum.Hem tüp işlenecek hemde plaka değişikliği olacak.Sormak istediğim şu anda ki ruhsat değişimi ne kadara mal olur. Arada trafik tescil için arada yapmam gereken yada dilekçe vermem gereken bir yer var mıdır?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
    • 2008 AVENSIS 1.6 COMFORT
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 102000
  • Model Yılı: '08
  • 33 kere teşekkür etti
  • 22 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2253 : Ekim 12, 2013, 01:06:14 »
Selam arkadaşlar,
Gecen hafta içerisinde  2007 1.6 comfort corollama MTM taktırdım.Aracı balıkesirden eylul 30 da aldım.
Bayramdan sonra vize ve plaka değişikliği olacak tabii tüpüde işleteceğim.
sızdırmazlık falan aldım.EK 1 alınıp vizeye ordan da trafiğe gitmek gerektiğini duydum.Hem tüp işlenecek hemde plaka değişikliği olacak.Sormak istediğim şu anda ki ruhsat değişimi ne kadara mal olur. Arada trafik tescil için arada yapmam gereken yada dilekçe vermem gereken bir yer var mıdır?

her iki ruhsat :155
plaka              :30
şöförler odası :30-50
trafik sgortası :200-500
DOGRU OLSAN OK GİBİ UZAKLARA ATARLAR SENİ, EĞRİ OLSAN YAY GİBİ EL ÜSTÜNDE TUTARLAR SENİ....
edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum sanar.....

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • CARİNAe 2.0 GLİ
  • 21 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2254 : Ekim 12, 2013, 17:09:31 »
Merhaba ;
Ben de korkunuzu yenmeniz için önce M.M.O ya gidip komple bir sızdırmazlık kontrolü yapın tavsiyesinde bulundum. Sonuçta 7 bilinmeyenli denklem değil 7 tane bağlantı noktasında gaz kaçağı var mı yok mu bunu kontrol edecekler varsa sızıntı  bunu bulması zor değil. M.M.O ya gidip kontrolünüzü yaptırın , şayet enjektörlerde gaz sızıntısı varsa enjektör değişir.BRC enjektörü KDV Dahil 200 TL dir (1 adet) . Bilgilerinize...
teşekkürler Mehmet bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2255 : Ekim 12, 2013, 22:46:13 »
her iki ruhsat :155
plaka              :30
şöförler odası :30-50
trafik sgortası :200-500
Cevap için teşekkürler. aNCAK sigortayı balıkesirde arabayı aldıgım gün yaptırdım 170 tl .Ama plaka değişince 35 tl ilave vereceğim Sigortacıya çünkü denizli nin balıkesirden yuksek sigortası.
ruhsat parasını zaten noterde ödedim diye biliyorum. notere 186 tl verdim çünkü plaka değişeceği için.
Şu an ek1 parası + vize + plaka parası = 25 + 159+ 30= 215 tl ödemem gerekmiyor mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2256 : Ekim 21, 2013, 18:37:00 »
Toyota Yeni Corolla BRC MY11 Detaylı Montaj Videosu

Toyota Yeni Corolla Detaylı BRC MY11 Montajı
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 14 kere teşekkür etti
  • 20 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2257 : Ekim 22, 2013, 21:25:51 »
hocam merhaba Bugün tüp ayarı yaptırmaya gittim usta ekzosa ölçüm için bir çubuk yerleştirdi daha sonra ise sarı renkli gaz ayarıyla oynayıp hava girişinin olduğu kısmın yarısını bantladı...Bu bantlama işi normal midir hocam yoksa ustaların beceriksizliiğini örtbas etmeye mi yarıyor acaba? Cevabınız için şimdiden teşekkürler... (Bu arada araba 1.6 97 corolla tek nokta enjeksiyonlu sistem)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 600000
  • Model Yılı: '04
  • 161 kere teşekkür etti
  • 130 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2258 : Ekim 22, 2013, 21:36:27 »
çok güzel bir paylaşım işçilik çok temiz elinize sağlık
2004 corolla sol

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2259 : Ekim 25, 2013, 16:03:49 »
Merhaba ;
Bant ile hava girişinin kapatılması doğru değil (sorunun basit çözümü) , bant ile hava girşinin kapatılmasını doğru bulmuyoruz, aracınzda farklı bir sorun olmalı ,farklı bir sevise başvurun.

hocam merhaba Bugün tüp ayarı yaptırmaya gittim usta ekzosa ölçüm için bir çubuk yerleştirdi daha sonra ise sarı renkli gaz ayarıyla oynayıp hava girişinin olduğu kısmın yarısını bantladı...Bu bantlama işi normal midir hocam yoksa ustaların beceriksizliiğini örtbas etmeye mi yarıyor acaba? Cevabınız için şimdiden teşekkürler... (Bu arada araba 1.6 97 corolla tek nokta enjeksiyonlu sistem)
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ