0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekkür ederim mehmet bey üsküdarda oturuyorum.eminönünde iş yerimiz var iyi olsunda çoruma kadar giderim
Peki 3 silindir diye fiyatta bir indirim olucakmı.Orduluyum yolumuz ordan geçiyor nasipse bigün bi çayınızı içerim.Ayrıca ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.
Mehmet bey yardımlarınız için çok teşekkürler, bu sektörde sizin gibi düzgün insanlarla karşılaşmak gerçekten güzel. Sağlıcakla kalın.
Mehmet Bey benim sorunum hala devam ediyor. Erzurum Tulu otogazda bilgisayara bağlıyorlar sorun yok diye geri gönderiyorlar. Ancak aracın deposunda yaklaşık 6-7 litre varken yüksek devirde arabayı zorladığımda direk benzine geçiyor, normal devirde 3bin olmadan vites değiştirince en az 40-50km daha yol gidiyorum ama hafif yokuşa denk geldiğimde otomatik olarak benzine geçiyor. Birde göstergedeki sorunumda devam ediyor. Şuan Ankaradayım ve yaklaşık 1 ay sonra askere gitmek için Samsuna gideceğim. Samsuna giderken sizin bayinizede uğramak isterim.(sanırm Çorumdaydı bayiniz)Bu arada aracım profildeki araç LPG kiti BRCMY11 takılalı 5-6bin km oldu
Mehmet bey nasılsınız bayağıdır siteye giremiyordum benim bi sorum var size aracım 2,0 carina 183 binde üzerinde brc marka lpg var ve araç her lpg ye geçtiğinde müthiş rahatsız edici gaz kokusu geliyor malesef elazığda usta yok galiba kimse çaresini bulamadı bi ustaya gidiyorum enjektörlerin değişmesi lazım diyor ve (brc turuncu)540 tl fiyat çıkarıyor bitanesi aman enjektörlerin de bişey yok araç çiğ yakıyor diyor ustama gidiyorum bujiler aracın çiğ yakmadığı söylüyor valla kafayı yiyeceğim bana bi yol gösterirseniz minnettar olurum şimdiden teşekkürler
Merhaba Ahmet Bey Bulunduğunuz ıldekı M.M.O 'na gıdıp sızdırmazlık kontrolü yaptırın. Aracınızın neresinde gaz sıkıntısı olduğunu sıze rapor edeceklerdir. Selamlar
Mehmet bey defalarca ustalar makina ile baktılar kaçak yok dediler sadece bi usta enjektörlerinde kaçak var dedi değişmesi lazım dedi ve fiyatının 540 tl olduğunu söyledi ben internette baktım turuncu brc enjektör seti 300 tl sizce kandırılmakmı isteniyorum yoksa hakkı bumu ? değişirsek koku geçermi?+aracım iki ay önce muayeneden sorunsuz geçti gaz sızıntısı olsa geçmiyor muayeneden diye biliyorum ama! korkarak biniyorum aracıma resmen :(teşekkürler
Selam arkadaşlar,Gecen hafta içerisinde 2007 1.6 comfort corollama MTM taktırdım.Aracı balıkesirden eylul 30 da aldım.Bayramdan sonra vize ve plaka değişikliği olacak tabii tüpüde işleteceğim.sızdırmazlık falan aldım.EK 1 alınıp vizeye ordan da trafiğe gitmek gerektiğini duydum.Hem tüp işlenecek hemde plaka değişikliği olacak.Sormak istediğim şu anda ki ruhsat değişimi ne kadara mal olur. Arada trafik tescil için arada yapmam gereken yada dilekçe vermem gereken bir yer var mıdır?
Merhaba ;Ben de korkunuzu yenmeniz için önce M.M.O ya gidip komple bir sızdırmazlık kontrolü yapın tavsiyesinde bulundum. Sonuçta 7 bilinmeyenli denklem değil 7 tane bağlantı noktasında gaz kaçağı var mı yok mu bunu kontrol edecekler varsa sızıntı bunu bulması zor değil. M.M.O ya gidip kontrolünüzü yaptırın , şayet enjektörlerde gaz sızıntısı varsa enjektör değişir.BRC enjektörü KDV Dahil 200 TL dir (1 adet) . Bilgilerinize...
her iki ruhsat :155plaka :30şöförler odası :30-50trafik sgortası :200-500
hocam merhaba Bugün tüp ayarı yaptırmaya gittim usta ekzosa ölçüm için bir çubuk yerleştirdi daha sonra ise sarı renkli gaz ayarıyla oynayıp hava girişinin olduğu kısmın yarısını bantladı...Bu bantlama işi normal midir hocam yoksa ustaların beceriksizliiğini örtbas etmeye mi yarıyor acaba? Cevabınız için şimdiden teşekkürler... (Bu arada araba 1.6 97 corolla tek nokta enjeksiyonlu sistem)