0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende stepne tank var hocam.lpg bitti uyari vrdi bdnzine aldim.37 ltr lpf aldi tank hareket ettim.lpg ye gecmek icin gostergeye bastim.uyari sesinden sonra tekrar benzine gecti.hic lpg yokmus gibi lpg ye gecmiyordu.donup pompaciyla tartistim kizdim .lpg dolum yerine tekrar ucunu taktilar.tirt sesi den sonra dolu deyip lpg sistemi aeizali deduler.tekrar hareket ettim.lpg ye gecis yaptim.bu sefer lpg ye grcti ve gostergelerde full yandi.samandira nin takili kaldigi ni dusunuyorum.simdi mehmet hocam lpg dolum pompasinin basinci samandiranin takilmasina neden olurmu.tika basa 38-39arasi aliyor.bu samandiraya zarar veriyordur mutlaka.tam dolum yerine 2-3 ltr bos birakmak samandira icin faydalimidir
Merhaba Mehmet hocam Plug&Drive 3.08.01 programını indirdim kablosunu bulup bağlanabilme imkanım var mı en azından yakıt haritasını ve hata oranını görmeyi planlıyorum mümkünmüdür acaba
Merhaba Mehmet Usta.2005 model 1.6 A/T corolla Terra aracıma LPG kiti taktırmak istiyorum. En uyumlu-sorunsuz kit hangisi olur? Bazı markaların manifold delinmeden monte edildiği söyleniyor, montajda manifoldun delinmesi sorun oluşturur mu? İstanbul Avrupa yakasında temiz iş yapan, tecrübeli servis/usta tavsiyeniz var mı? LPG dönüşümü yapılan araçla (1000 Km dolmadan) uzun yola gitmek sorun oluşturur mu?cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba Mehmet Bey;Geçen ay aracıma BRC MY11 simit depo lpg taktırdım. Taktıralı 500km yaptım çok şükür hiç bir sıkıntım yok ne çekişinde ne yakıtında. Hatta çok memnunum. Yalnız şu takılan gösterge çok gereksiz geldi bana yada bir yanlışlık var. Şöyleki; daha 50 km gitmeden 4 tane yeşil ışık 2ye düşüyor, gazın bitimine yakın hissettiğimiz son ışığın yanıp sönmesi ise 150 kmden fazla yol yaptırıyor. Diğer aracımda atiker sistem vardı onun göstergesi çok iyiydi. Birde 47 litrelik tanktaki bütün gazı sonuna kadar kullandım bitirdim benzine geçti bir kaç kez ben manuel olarak tekrar gaza geçirdim bu şekilde de ortalama 50 km yaptım bitirdim. Depoyu tekrar fullediğimde 37 litre aldı bu normal midir.
Çok merak ediyorum. Lpg li araç yolda giderken benzin kullanıyormu lpg de iken.
Mehmet BeyBRC nin yeni sistemi LDI inceliyordum, aracım corolla 1.6 vvt-i 2013, bu yeni sistem aracıma uyumlu mu? Sıralı sistem taktırmak istersem hangi kiti seçmeliyim. Teşekkür ederim...
Merhabalar;bende 2006 Toyota Avansis1.6 Comfort alarak aranıza katıldım. Aracımda LPG takılı değil günlerdir ne taktırsam diye düşünüyorum. Aslında BRC de karar kıldım ama bulunduğum il IĞDIR da takan yer haliyle servisi de yok. Sadece bir firma Zavoli ve atiker takıyor. 2 hafta sonra tatile çıkacağım yaklaşık 7000 km yol yapacağım ... Ben LPG dönüşümünü tatile çıktığımda yapsam ruhsata işletmede problem çıkar mı? Düzce de BRC montajı yapan önereceğiniz yer var mı? Iğdır da servis yok 2 yıl daha görev icabı Iğdır da kalacağım sorun yaşar mıyım ? Teşekkürler
Mehmet Bey2013 model corolla comfort extra 1.6 vvt-i, aracıma brc montajı yaptırmak istiyorum, mardin diyarbakır cevresinde önereceğiniz brc servisi hangisidir ? Ayrıca brc yeni çıkardığı LDI benim aracıma uygunmudur ? Ldi sistemini beklemelimiyim, yoksa sıralı uygun mudur ? Bir de hangi brc kitini önerirsiniz, teşekkür...