0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2007 brc lpg li corollam arıza lambası 1 yıl ı geçti söndüremediler nereye gösterdiysem de, hepside fakir karışımdan olduğunu söyledi.siir çevresinde varmı iyi usta yapabilecek, burada okuduğum bir konudan çok huylandım aracın gazı kısık olduğundan lamba yanar açtırmak gerek diyorlar lpg servisimi yapar bu işi. En önemlisi şehir içi mesela 1-2 km yol gidiyorum normal sürüş de motor kaputunu açınca alev gibi ısı vuruyor normal mu sizce bu, uzun yolda da ısınıyor ama sıkıntı olmadı hiç???
Merhabalar mehmet abi iyi çalışmalar . 2011 avensisime brc taktırmaya karar verdim siz hangi kiti tavsiye edersiniz ve maliyeti ne olur
Kızıltepe yaklaşık 3 saat sürüyor siirtteyim ben gidebilirim aslında, hava alıyorsa derken nasıl yani aracın hava alması anlayamadım? Bir de gaz kelebeğine serviste baktırmakta fayda olur mu araç tekliyor 3 bin deviri geçmiyor sonuna kadar gaz versem de egzozdan pat pat ses geliyor, benzinde de yapıyor lpg de de bazen ise hiç yapmıyor kızıltepeye gitmeyi düşünüyorum ama 6 saat yol ve yakıt parası inşallah gittiğimie değer
Merhaba Mehmet Bey artık benim aracımda BRC li Çorlu'da dönüşümü Mete usta yaptı memnunum yaklaşık 2 ay oldu ve bu sürede 2000km yol yaptım çoğunluk şehir içi ve ortalmam 100 km de 8.5lt lpg sakin kullandığım için performans kaybı var mı yok mu bilmiyorum daha doğrusu hiç bir fark hissetmedim. Çok tereddüt etmiştim ve şimdi keşke daha önce taktırsaydım diyorum. Hala benim gibi araştıran arkadaşlar varsa gönül rahatlığı ile BRC taktırın derim. Bu günkü fiyatlara göre yakıt sarfiyatım benzinde 100km 7lt => 7*4.78=33.46 krş iken; LPG de 100km 8.5 => 8*2.46=20.91. Her 1000km de yaklaşık 125tl ekonomi sağlıyorum. Çoğu dizel araçtan bile uygun. Soruma gelince; doldururken şamandıradan ses geldiği gibi dolumu durdurmalı mıyız ya da, pompa akış miktarı çok zayıf diyene kadar beklemeli miyiz? Hangi si tam ve sağlıklı doldurmadır? Mehmet bey birde uygun gaz markaları var Güvenalgaz, Argaz, Mogaz, Akçagaz vs. ben aygaz kullanıyorum opetler de 2.46 tl, diğer saydığım markalar 2.22-2.35 civarı önerir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim.
Sayın özenç paylaşımlarınız için teşekkürler 2011 auris 1.6 132hp valfmatik aracıma brc my 11 turuncu enj.uygunmudur? Ayrıca 120 lik regülatör yetersiiz kalır mı?.Size uzak olduğumdan bandırma özbora oto ya referans olabilirmisiniz.kararsızım.
Sayın özenç şuan my 11 i taktırıyorum bana benzin pompası rolesi önerdiler sistemin haricinde acele cvp atarmısınız taktırmalımıyım 2a nın forumlarında önermiyorlar ama sizin görüşünüz benim lçin geçerli kolay gelsin
Ne istediniz canım rocco dan, istanbuldan fln takanlar varmı rocco ya tüp, afişe edeyim forumda:)
O da bir şey mi Arkadaşımın biri S2K'ya takmıştı ifil ifil gaz kokuyordu
Kesinlikle önermiyorum, detaylı açıklamayı yarın burdan paylaşırım. Selamlar
Merhabalar Mehmet Bey herhalde bu konunun coğu mesajını okudum yardımlarınız ve bilgilendirmeleriniz için teşekkürler...Bende 2012 1.33 Toyota Corolla Comfort var BRC Marka LPG taktırmayı düşünüyorum.Öncelikle LPG nin Motorda işlem yapılması yani delik açılması gibi bir durum var nedir bu. Prins markada böyle bir işlem yapılmıyormuş işlemin önemi ve farkı nedir.Ankara ikamet ediyorum. LPG için işlemi yapan ustanın önemli olduğunu biliyorum Ankarada tavsiye edeceğiniz yer neresidir. Ayrıca Görüştüüğüm Mavidenizler ve Mocan MY11'i ve Mavi renkli enjektörü takacaklarını söylediler. Uygun mu?Ayrıca kullanılan ürünlerin orjinal olduğunu nasıl tespit edebiliriz?Teşekkürler.