0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Timuçin Bey ;Öncelikle sorununuzun düzeldiğine sevindim. Servis bu işlemleri yaparken aracınızın başında mıydınız?Teşekkürler Mehmet Bey, evet zaten zavoli servisi sahibi kayınpederin arkadaşı , gittik sizin cevabınızın çıktısını da almıştım ona da baktılar, yazılım güncellemesi yapıldığını söyleyip, yeni versiyonu aracı bilgisayara bağlayarak yüklediler, toplam 5 dk kadar sürdü bu işlemler, tamam deneyin dediler, siz gelmeyecek misiniz dedim gerek yok eğer devam ederse geri gelin dediler ama ne orda ne de sonrasında çok denememe rağmen bir sıkıntı kalmadığını gördüm, hiçbir fiziksel müdahalede bulunmadan sorun giderilmiş oldu.
Bursa ya da Yalova'da tanıdığınız iyi BRC ustası var mı.
Mehmet bey günaydın,bende cumartesi günü lpg dönüşümü yaptırdım nihayet. ama karar vermek zor oldu çok düşündüm karını zararını. BRC MY11 de karar kıldım. ve özmarmara da dönüşümü yaptırdım. Servisin işçiliği, personelin yaklaşımını çok beğendim. Ne gereksik samimiyet/laubalilik var ne de ilgisizlik, herşey benim istediğim gibiydi, aracın kaputunu kim açtıysa o kapattı bu çok daha önemliydi. Sonuçta özmarmaradan memnun olarak ayrıldım. Araç lpg demi benzinde mi kesinlike anlaşılmıyo, çekişte hiç bir problem yok hatta araç lpgde daha iyi gibi geldi bana my07den kesinlikle daha iyi bir sisitem. Mehmet bey test için 20tllik yakıt aldık. 55km sonra bitti, ama bu 55 km'nin %70i ortalama hız 15-20 dir yani hep dur kalk durumları. bu biraz fazla gibi görünsede araç otomatik vites ve sürekli dur kalkta gidince normal gibi geldi bana siz ne dersiniz? belki ilk gaz dolumunda bu normaldir bilemiyorum... bugün 50tl lik daha gaz aldım bakalım onla ne olacak! Şu anda aracın bilgisayar verisi benzinde 8,1/100 km.
Mehmet Bey ben size daha öncede mesaj göndermiştim.bende 2011 Avensis Elagant Extra model araç var.benim aracıma Lpg taktırmam konusunda Aydınlatmıştınız ve ikna etmiştniz.bende uzn zamndır şehir dışındaydım yeni geldim.nasip olursa hafta içi lpg taktırıcam.ustam bana daha önce BRC taktırmamı söylemiştiniz.bu BRC Taktırıken dikkat etmem gereken bir şey var mı.daha doğrusu bunlarda da model model lpg var mı.siz brc nin hangi modelini taktırmamı öneririsniz.Birde Ykıt tüketimine kadar olur, şehir içinde kaç lt yakar orrtalama.Saygılarımla .Hoşçakalın.Allaha emanet olun.
teşekkür ederim, bende taktırtıktan sonra doğru tercih yaptığımı birkez daha anlamış oldum. artık 50tllik benzin alırken pompacının iki defa sormasına ve bakışlarına maruz kalmıcam
Merhabalar Mehmet Bey benim de size bir sorum olucak..Araba araştırması içindeyken genelde de insignia bakarken aklıma Ford Mondeo 1.6 ecoboost 160 ps yatmaya başladı ancak turbo motor olduğu için nasıl sonuç verir bilemiyorum sizin bu konuda görüşünüz var mı ? Vialle lpi uyumlu gibi gösterilmeye çalışılıyor internetteki araştırmalarımda ancak birinci ağızdan bilgilendirilmek istedim. Şimdiden teşekkür ederim.
selamün aleyküm. verdiğiniz emek ve vakit için içtenlikle teşekkür ederim. haziranın 1-2 si gibi yani haftaya 2013 toyota yaris 1.33 multidrive cvt alacağım ve alır almaz lpg taktırmayı düşünüyorum.*sıfır araca lpg takılınca motor rodaj süresi ile ilgili sorun yaşarmıyım? *rodaj süresi boyunca benzinle sonra lpg ile kullanmak uygun bir çözümmüdür?*brc ile uyumlu olacak 1.33 dual vvt motor için ne önerirsiniz, ankara mamak ta oturuyorum, hangi bayiye gideyim. *yağlama sistemli lpg dönüşümler faydalı mı.brc de öyle bir sistem varmı. çok mu pahalı. yaris e taktırmalımıyım? taktırmasam da olurmu?*ücret tabikide en önemli faktör ortalama ne kadar tutar? )*montaj ne kadar zaman sürer-ruhsat işlemleri nasıl halledilir?teşekkür ederim. (yaklaşık 12 soru sormuşum. çok mu ayıp ettim acaba? bu da 13 oldu)
yaldizlar otogaz - ivedik merkez san sitesinde.nasildir.? yardimci olurlarmi