Gönderen Konu: LPG Sıralı Sistemler Hakkında Soru-Cevap Köşesi  (Okunma sayısı 746057 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür etti
  • 200 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG Sıralı Sistemler Hakkında Soru-Cevap Köşesi
« Yanıtla #1960 : Nisan 17, 2013, 16:07:20 »
Merhaba Arınç Bey ;

Aracı bizzat test ettim ve inceledim , lpg dönüşümde herhangi bir olumsuzluk yok. şanzıman konusunda ise nerdeyse DSG kadar hızlı vites geçişleri sağlıyor , umarım dsg gibi sorunlu çıkmaz :)
Aracınıza uygun ürün BRC my11 dir.Gönül rahatlığıyla dönüşüm yaptırabilirsiniz.Direksiyonun solundaki kare boş plastikler BRC göstergesi için ideal yer olarak gözüküyor :) Selamlar...

Mehmet Bey yeni Auris 1,6 benzinli 132 beygir otomatik almak üzereyim, ileride lpg taktırabilir miyim bu araca? Araç yeni olduğu için pek bir şey bulamadım. Lpg uyumlu mu bu motor ve şanzımanla? Uyumluysa hangi marka uygundur araca?
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #1960 : Nisan 17, 2013, 16:07:20 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1961 : Nisan 17, 2013, 16:10:15 »
Merhaba ;

Aracın lpg kalibrasyonunun doğru olup olmadığını anlamak için muhakkak yola çıkıp bakmam gerek fakat şunları söyleyebilirim ;
Map haritasındaki çarpanların hepsinin aynı olduğuna bakarsak ayarın kesinlikle yanlış olduğunu söyleyebilirim , ayrıca gaza geçiş ısınız çok düşük , minımum 30 derece olmasında fayda var.
Buarada bahsettiğiniz sorun sadece lpgde mi benzinde de var mı ?

SELAM mehmet bey aracıma enson yapmış olduğum lpg ayar grafiğini paylaşıyorum ayarı kendim yaptım yorumlarınızı bekliyorum bu arada aracımda bir sorun var hangi ustaya gittiysem çözemedi buna bursa toyota servis de dahil aracım zaman zaman aksları yerinden çıkaracak kadar silkeliyor bu arıza herzaman olmuyor ateşleme sistemimde  sıkıntım yok sizce ne olabilir 1999 model toyota corolla terra
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #1962 : Nisan 18, 2013, 14:58:26 »
ba
Kirli yakıttan !!! Tesbit hemen yapılmış!!! Yorum yapamayacağım ,geçmiş olsun.
Kendini müşteri yerine koymadan hareket eden ticarethaneler eninde sonunda zarar eden hanelere dönecektir.

na üzerine soğuk su mu için diyorsunuz:( bir de forumlarda iyi bilinen bir yer diye geçiyordu..
bakacağım eğer ki işin ucunda kandırmaca var ise afişe edeceğim onları istanbulda herkese forumlarda ve zavolli firmasına şikayet edeceğim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #1963 : Nisan 18, 2013, 17:12:20 »
Tekrar merhaba Mehmet Bey,

Dedikleriniz de haklısınız, arabama ilk LPG montajı yapıldığı sırada da bu ayarlar düzgündü daha sonra, yanlış yapılan ayar bozdu sanırım. Başka bir servise giderek nozüllerin uygun olup olmadığını öğrenmek istedim. Usta beraber bakabileceğimizi söyledi ve ben de anladığım kadarıyla bilgisayar ekranından baktım. Arabanın benzinde olan milisaniyelerinin tüptekiyle aynı olduğunda lpg kalibrasyonun süper olduğunu söyledi ve rölanti de otomatik kalibrasyon yapıp. Haritadan başlangıç değerini 1,4 yada 1,5den 1,6ya yükseltti. Ve bu soruna böyle çözüm buldu. Eğer kendisine gittiğimde arıza lambasını yakmama neden olan olağan ayar ile kullanmaya devam edersem uzun vadede siboplara, katalitik konvektöre zarar, lpgden ettiğim karı oradan geri verebileceğimi söyledi. Sonuç olarak benzin ve gaz ms değerlerini aynı yaptı, rölantide. Haritadan da değeri 1.6ya çekti. Arıza lambasını söndürttük. Ve bu arabanın maksimum olarak şehir içi sakin kullanımda 1 litre lpg ile 6km en fazla 7km gidebileceğini söyledi. Ben bunun sayı olarak çok az ve para değeri olarak çok yüksek olduğunu düşünüyorum. 1.4 75beygir bir 1100kglik bir araba ortalama 2,50litre/lpg fiyatı baz alırsak, km başına 357kuruş harcamış/tüketmiş olacaktır. Fakat usta dediğim gibi onu bile tutturamadı. 2 defa deneme şansım oldu yaklaşık 4 litre LPG ile toplam sakin kullanım şehir içi 40KM yol aldım diğer seferde 37KM yol aldım. Arabamın benzin ms süresi 3,5 - 3,7 arası oynamaktaydı, LPG ms süresini de 3,5 - 3,7 değerinde ayarladı. Bunda bir yanlışlık yok mu? Çünkü sizin dediğinize göre Mehmet Bey, benzin ms süresi ile LPG ms süresi arasında 1,00 ms fark olması gerekiyor. Beni aydınlatırsanız çok sevineceğim. Yorulmadan, bıkmadan cevap verdiğiniz için ayrıca size teşekkür ederim...

Saygılar
Kaan Yılmaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1964 : Nisan 18, 2013, 17:45:32 »
Merhaba Kaan Bey ;

Farklı sürelerden bahsediyoruz.Ustanın size anlatmak istediği şu ;
Lpg ayarı yapılırken önce Gazdaki enj süresine bakılır , sonra araç benzine alınır ve yine bu süreye bakılır , bu iki sürenin aynı olması gerekir , benim anlattığım ise araç lpgde iken ton gaz ve ton benzin sürelerine aynı anda bakılır. BUrdaki ms lerin farkı araca takılan sistemin (enjektör ve regulatör basıncının ) fazla mı az mı geldiğini anlatır.
Bu iş biraz teknik ve karışık  , en azından yazarak anlatması ve anlaşılması zor bir konu ,sektörün dışında bir araç sahibinin burda yazılanlarla öğreneceği konular sınırlı .Ustanız uygun görürse ve ihtiyaç duyarsa bizi arayabilir ; bildiğimizi bildiğimiz kadarıyla anlatabiliriz.Selamlar...

Tekrar merhaba Mehmet Bey,

Dedikleriniz de haklısınız, arabama ilk LPG montajı yapıldığı sırada da bu ayarlar düzgündü daha sonra, yanlış yapılan ayar bozdu sanırım. Başka bir servise giderek nozüllerin uygun olup olmadığını öğrenmek istedim. Usta beraber bakabileceğimizi söyledi ve ben de anladığım kadarıyla bilgisayar ekranından baktım. Arabanın benzinde olan milisaniyelerinin tüptekiyle aynı olduğunda lpg kalibrasyonun süper olduğunu söyledi ve rölanti de otomatik kalibrasyon yapıp. Haritadan başlangıç değerini 1,4 yada 1,5den 1,6ya yükseltti. Ve bu soruna böyle çözüm buldu. Eğer kendisine gittiğimde arıza lambasını yakmama neden olan olağan ayar ile kullanmaya devam edersem uzun vadede siboplara, katalitik konvektöre zarar, lpgden ettiğim karı oradan geri verebileceğimi söyledi. Sonuç olarak benzin ve gaz ms değerlerini aynı yaptı, rölantide. Haritadan da değeri 1.6ya çekti. Arıza lambasını söndürttük. Ve bu arabanın maksimum olarak şehir içi sakin kullanımda 1 litre lpg ile 6km en fazla 7km gidebileceğini söyledi. Ben bunun sayı olarak çok az ve para değeri olarak çok yüksek olduğunu düşünüyorum. 1.4 75beygir bir 1100kglik bir araba ortalama 2,50litre/lpg fiyatı baz alırsak, km başına 357kuruş harcamış/tüketmiş olacaktır. Fakat usta dediğim gibi onu bile tutturamadı. 2 defa deneme şansım oldu yaklaşık 4 litre LPG ile toplam sakin kullanım şehir içi 40KM yol aldım diğer seferde 37KM yol aldım. Arabamın benzin ms süresi 3,5 - 3,7 arası oynamaktaydı, LPG ms süresini de 3,5 - 3,7 değerinde ayarladı. Bunda bir yanlışlık yok mu? Çünkü sizin dediğinize göre Mehmet Bey, benzin ms süresi ile LPG ms süresi arasında 1,00 ms fark olması gerekiyor. Beni aydınlatırsanız çok sevineceğim. Yorulmadan, bıkmadan cevap verdiğiniz için ayrıca size teşekkür ederim...

Saygılar
Kaan Yılmaz
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #1965 : Nisan 18, 2013, 19:56:29 »
Teşekkür ederim Mehmet Bey, sizden rica etsem boş ve müsait bir zamanınızda sizden yardım almak için telefonunuzu alabilir miyim özel mesajla. Ve son olarak size sormak istediğim birşey var, yukarıdaki yazdığım mesajda yakıt/tüketim olayından bahsettim. Sizin tahminen de olsa yorumunuz nedir?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • corolla 1.6 terra kullanıcısıyım
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • 13 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1966 : Nisan 18, 2013, 22:13:28 »
mehmet bey ilginiz için teşekkür ederim doğru kalibrasyon yapmanın yolu nedir aracım silkelemeyi benzinde az hissediliyor fakat lpg de baya baya hissediliyor aklıma gelen acaba aracım lpg yaktığı zaman ara ara benzinde veriyor olabilirmi bunun kontrolünü nasıl yapabilirim teşekkürler
1999 toyota corolla terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1967 : Nisan 19, 2013, 13:17:41 »
Ömer / Kaan Bey Merhaba ;

Bu hafta Trabzon ilinden BRC yeni bayimiz eğitim için Çorum'a geldi.Kendileri otomotiv sektöründe ve artık BRC montajları yapacaklar.3 günlük bir eğitim alacaklar ve bu eğitimin sonunda ayar konusunda bilmeleri gerekenin şuan için en fazla %60 nı öğrenebilecekler. 3 gün süreyle yüz yüze eğitim vereceğim birisine tam olarak herşeyi öğretemezken size üzülerek söylüyorum burdan ayarın nasıl yapılacağını yazarak ya da telefonda tarif etmem çok zor.

Ömer Hocam benzinde hissettiğiniz bu tekleme kendisini lpgde daha fazla hissettirecektir , bu nedenle sorunu benzin işletim sisteminde aramanızı tavsiye ediyorum.

mehmet bey ilginiz için teşekkür ederim doğru kalibrasyon yapmanın yolu nedir aracım silkelemeyi benzinde az hissediliyor fakat lpg de baya baya hissediliyor aklıma gelen acaba aracım lpg yaktığı zaman ara ara benzinde veriyor olabilirmi bunun kontrolünü nasıl yapabilirim teşekkürler
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #1968 : Nisan 19, 2013, 19:31:45 »
Mehmet Bey peki sizden son ricam, öncelikli adana, mersin, ısparta. Bu saydığım şehirlerde sizinle kontak kurup bu sorunu halledebilecek BRC servisi vs. tanıdığınız kimse var mıdır acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 50000
  • Model Yılı: '12
  • 6 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1969 : Nisan 20, 2013, 11:37:58 »
Merhaba Mehmet bey size kafamı karıştıran birkaç sorum olucak, aracım 2012 model 1.6 (124beygir) comfort exstra. Aracım 3500 km de brc marka lpg  kiti taktırmayı düşünüyorum. Birkaç bayi ile telefonda görüştüm,biri  dedi sizin araçlara 110 beygirden yukarı olduğu için regülarörü büyüğünden takacağız, bir başka bayi buna gerek yok dedi. Birde  montajdan sonra aracıma hareket halindeyken gaz ayarı yapıcakmısınız dİye sorduğumda, gerek yok  ama isterseniz yaparız dediler. Regülatör farkı  vede gaz ayarı  nasıl olmalı yardımınıza ihtiyacım var.teşekkürler.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kişiselleştirmeyelim :)
  • Kilometre: 150
  • Model Yılı: '21
  • 119 kere teşekkür etti
  • 206 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1970 : Nisan 20, 2013, 12:18:41 »
Ustam dün telefonda sorduğum lpg göstergesindeki yanıp sönme sorunu dediğiniz gibi biraz yol yapınca düzeldi. Bilgi ve yardımız için çok teşekkürler.

Sorun Lpg alırken depo doldu sesi gelmeye başladıktan sonra pompa kapatılmadığı için deponun alması gerekenden bir miktar daha fazla gaz almasından kaynaklanıyormuş.
Bir gün dünyaya ait büyük bir derdin olursa Rabbine dönüp, "Benim büyük bir derdim var" deme, derdine dönüp "benim büyük bir Rabbim var" de.
"Ey Toprak ! Rabbim Ben'den Razı Olmadan Bana Sarılma.." "Sövene dilsiz, vurana elsiz olmak gerek"
“Bir kişi Allah'tan başka kimseye ihtiyacı olmadığına inanırsa, Allah'da O'nu, başkasına muhtaç etmez!"

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1971 : Nisan 20, 2013, 12:20:38 »
Merhaba Ali Bey ;

Teorik olarak aracınıza takılması önerilen regulatör 1.500 mbar lık genisus. Fakat pratikte aracınıza takılması gereken ürün 1.200 mbar lık genisus , ben de %100 bu regulatörün takılması gerektiğini düşünüyorum.
Ayar konusunda yol ayarı yapılması hem yakıt tasarufu hem performans hem de aracın motor ömrü açısından mühimdir.Selamlar...

Merhaba Mehmet bey size kafamı karıştıran birkaç sorum olucak, aracım 2012 model 1.6 (124beygir) comfort exstra. Aracım 3500 km de brc marka lpg  kiti taktırmayı düşünüyorum. Birkaç bayi ile telefonda görüştüm,biri  dedi sizin araçlara 110 beygirden yukarı olduğu için regülarörü büyüğünden takacağız, bir başka bayi buna gerek yok dedi. Birde  montajdan sonra aracıma hareket halindeyken gaz ayarı yapıcakmısınız dİye sorduğumda, gerek yok  ama isterseniz yaparız dediler. Regülatör farkı  vede gaz ayarı  nasıl olmalı yardımınıza ihtiyacım var.teşekkürler.
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1972 : Nisan 20, 2013, 12:21:41 »
Ali Bey Merhaba ;
Her zaman desteğe hazırız. Selamlar...

Ustam dün telefonda sorduğum lpg göstergesindeki yanıp sönme sorunu dediğiniz gibi biraz yol yapınca düzeldi. Bilgi ve yardımız için çok teşekkürler.

Sorun Lpg alırken depo doldu sesi gelmeye başladıktan sonra pompa kapatılmadığı için deponun alması gerekenden bir miktar daha fazla gaz almasından kaynaklanıyormuş.
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
« Yanıtla #1973 : Nisan 20, 2013, 12:41:26 »
Mehmet Bey, sizi yorduğumun sıktığımın farkındayım, fakat durumumdan haberdarsınız zor durumdayım ve bu durum beni yüklü maddi külfata sokuyor uzun vadede.

Mehmet Bey sizden son ricam, öncelikli Adana, Mersin, Isparta. Bu saydığım şehirlerde sizinle kontak kurup bu sorunu halledebilecek BRC servisi vs. tanıdığınız kimse var mıdır acaba?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 8000
  • Model Yılı: '19
  • 6 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1974 : Nisan 20, 2013, 15:03:08 »
Mehmet Bey benimde bir sorum olacak.Öncelikle lpg landi marka.4 ay önce taktırdım 1000 km sonra ayara gelin dedi gittim gazı kıstı.Ertesi gün check engine lambası yandı.Tekrar götürdüm gazı açtı biraz sonra da lamba falan yanmadı.2 ay öyle kullandım.Geçen hafta tekrardan ayara gitti bu sefer gazı check engine lambası yandığı ayardan daha da düşürdü.Tekrar check engıne lambası yanarsa enjeksiyon memelerini değiştiricem dedi.Taktığı enjektörlerden mi hata var yoksa her gaz ayarında böyle mi oluyor? Teşekkürler şimdiden
2019 Toyota Corolla Passion

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1975 : Nisan 20, 2013, 19:26:00 »
Soner Hocam Merhaba ;

Bu tip yapılan işlemleri duydukça üzülüyorum.Lpg kalibrasyonu kombi ayarı değil ki !!! Usta açıyor kısıyor !!!
Bir aracın yakıt ayarının kısık mı fazla mı olduğunu sistemi kullanmayı bilen usta 2 dakikada anlar ama bunu araç rolantideyken anlayamaz , muhakkak yola çıkıp yoldaki değerleri görmeli , işi ezbere yapmamalı.
Takılan ürünün buyuk mu küçük mü (enjektör memeleri) olduğunu lpg programını incelerse anlar.Bunların nasıl yapılacağını önceki mesajlarda anlattım.
Çok geçmiş olsun...

Mehmet Bey benimde bir sorum olacak.Öncelikle lpg landi marka.4 ay önce taktırdım 1000 km sonra ayara gelin dedi gittim gazı kıstı.Ertesi gün check engine lambası yandı.Tekrar götürdüm gazı açtı biraz sonra da lamba falan yanmadı.2 ay öyle kullandım.Geçen hafta tekrardan ayara gitti bu sefer gazı check engine lambası yandığı ayardan daha da düşürdü.Tekrar check engıne lambası yanarsa enjeksiyon memelerini değiştiricem dedi.Taktığı enjektörlerden mi hata var yoksa her gaz ayarında böyle mi oluyor? Teşekkürler şimdiden
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1976 : Nisan 20, 2013, 19:28:26 »
Merhaba Kaan Bey ;

Yanlış hatırlamıyorsam sizin aracınızdaki sistem BRC değildi , farklı bir markaydı.BRC olsa hemen yönlendirme yapardım fakat BRC bayileri diğer markanın ayarından anlamazlar.Selamlar...

Mehmet Bey, sizi yorduğumun sıktığımın farkındayım, fakat durumumdan haberdarsınız zor durumdayım ve bu durum beni yüklü maddi külfata sokuyor uzun vadede.

Mehmet Bey sizden son ricam, öncelikli Adana, Mersin, Isparta. Bu saydığım şehirlerde sizinle kontak kurup bu sorunu halledebilecek BRC servisi vs. tanıdığınız kimse var mıdır acaba?
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1977 : Nisan 21, 2013, 18:16:34 »
Mehme Bey selamlar öncelikle bizi burda aydınlattığınız için çok teşekkür ederim.ustam bende yeni 2011 avensis elagant extra model arac aldım.arabamı çok beğeniyorum aa inanın gönül rahatlığı ile binemiyorum,çünkü şehir içi çok yakıyor.dün arkadaşarım bana lpg taktırmam konusunda çok baskı yaptılar ama ,bende arabaya bir zara verir korkusuyla soğuk bakıyorum.ama yine de biraz araştırdım,fakat araştırmalarımın sonucunda bir ksısm arkadaşlar ve bayiler lavato takmamı bir kısım arkadaşalrda brc takmamı söylediler.siz hangi markayı önerirsiniz.brc iyi bir markamı.ayrıca lpg taktıktan sonra motor arıza lambası yanacakmı ustam beni bilgilendiriseniz çok sevinirim.Saygılarımla hoşçakalaın.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris Cross
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 13000
  • Model Yılı: '23
  • 26 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #1978 : Nisan 21, 2013, 19:37:50 »
Ustam iyi günler kolay gelsin. 11000 km 2010 model 1.6 benzinli 97kw aurisim var yeni aldım.Eski aracımda yılda ortalama 10000 km yapıyordum.Bu araç için lpg gerekli mi? lpg uyumlumu? Uyumluysa hangi markayı önerirsiniz? Birde haberlerde manifold delinmeden takılan sistemler varmış diye duyduk bu sistemler motor ömrü için daha mı uygundur?Konyada tavsiye edeceğiniz sistemi takabilecek memnun olacağımız iyi bir usta tavsiye ederseniz sevinirim.
Hayırlı günler.İyi çalışmalar.
2023 yaris cross hybrid passion x pack sarı(sahra)-siyah
2012 avensis elegant extra makyajlı 1.6. BRC’li beyaz (satıldı)
2010 auris comfort extra 1.6 metalik gri (satıldı)
2006 corolla terra 1.6 gümüş gri (satıldı)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #1979 : Nisan 22, 2013, 13:31:20 »
Arkadaşlar merhaba ;
Otomobillere olan ilgim sadece lpg dönüşümü ile sınırlı değil.Aynı zamanda TOSFED (Türkiye Otomobil Federasyonu) ' e bağlı resmi bir kulübüm başkanlığını yapıyorum. haftasonu Çorum'da Off Road organizasyonu gerçekleştirdik.Bununla ilgili haberi sizlerle paylaşıyorum , iyi seyirler.

Özençler Otogaz BRC 2A Mühendislik Sponsorluğunda Çorum Off Road
Özençler Otogaz BRC 2A Mühendislik sponsorluğunda yapılan Çorum Hitit Off Road oyunları 21 Nisan 2013 pazar günü yapıldı.28 aracın start aldığı yarışma nefes kesen anlara sahne oldu. Organizasyonun gerçekleşmesinde verdiği destekten dolayı BRC 2A Mühendisliğe teşekkür ediyoruz.

Resimler için lütfen tıklayınız.

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.166359886859811.1073741892.115448231950977&type=1
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ