0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende uzun zamandır lpgye geçiş yapmak istiyorum ama verilen tüketim değerleri kafamı karıştırıyor.şöylekiAlperen bey şehiriçinde 42 lt lpg ile 260 km yapıyorum!!! diyor42 lt gaz yaklaşık 110 tl yapıyo. 110 tl ile 260 kmbenim aracım 2004 corolla otomatik vites benzinli; 10 lt benzinle 130 km yapıyorum hemde istanbul şehir içinde yani 50 tl ile 130 km, 100 tl ile 250-260 km civarı yapar. (beni sadece şehir içi ilgilendiriyor)şimdi ne anlamı kalıyor 2000 tl verip lpg taktırmanın?
Yolunuz açık olsun. Yeni aracınızın lpg uyumu ve tüketim değerleriyle ilgili tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
valla alperen bey bende şaşırmış durumdayım. bir diyorum hemen taktırayım bir my11.bir diyorum benzinin tadına vara vara kullanayım aracımı...lpg ile 10-12 kuruş kar edicem kilometrede benzine göre.bu başta gereksiz kılıyo ama bunu binlerce km vurunca benzine verilen paraya acıyorum doğrusu.
Gokhan Bey Merhaba;Aracınız asırı beslemelı 150 HP bır motora sahıp,bu sebeble standart BRC MY11 yerıne ; BRC Turbo kıt takılmalı.Bu kıtın regulatoru ,basınc sensoru,gaz valfı,bakır boruları normal kıtlerden farklıdır.Montaj fıyatı 1.800 TL'dır fakat Toyota Clup uyelerıne farklı bır fıyat polıtıkamız var.Is yerımıze gelırsenız,detaylı bılgı verebılırım.Selamlar...
1 haftalık gezı , 2 gunluk BRC LDI egıtımının ardından herkese merhaba.Italya'dan bugun ıtıbarıyle guzel vatanımıza gelmıs bulunuyorum.Soru ve sorunlarınızı alabılırım arkadaslar.Selamlar...
Mehmet Bey merahabalar 1.3 efi 16 v 2000 model beniznde rolantide sorun yok, fakat gazda motor sıcaklığı 90 a ve 90 a yaklaştığında rolanti 800-400 arası inip çıkıyor motor tam ısınmadan yani ibre tahmini 30-40 derecelerdeyken sorun yok bunun sebebi ne olabilir sizce BRC takılı modelini hatırlamıyorum fakat sesli çalışan enjektörlü modelinden
D4 VVTI 'lara LPG uygulaması için ne diyorlar İtalyanlar ?
Merhaba ;Araçta bunun dışında bir problem var mı ? Gaza basmada tekleme , sarsıntı , vuruntu vb?