0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Romana gerek yazılımı gerekse enjektör kalitesi açısından benim iyi diyebileceğim bir ürün fakat servis ağı ve satış sonrası için aynı şeyleri söyleyemeyeceğim.Şamandranın orjinal romano yerıne yerli atiker takılması tamamen ürün maliyetını düşürmek için montajcı tarafından yapılan bir işlem
evet kötü bir tercih belki de önceki sahibi ucuz olsun diye öyle yaptırdı bilemiyorum. umarım sorun çıkartmaz. daha 1-1,5 yıllık.
önemli değil ne demek görevimiz abi.
İnanç Bey ;Rolantıde Gaz dan benzine ; benzinden gaza geçişlerde sarsıntı oluyor mu? Aracı rolantide çalıştırın eksozunu dinleyın rolantıde gaz eksozdan düzensiz bir gaz akışı var mı ; yanı eksozdan pot pot şeklinde bir ses geliyor mu ?
Merhaba Hocam ;FSI araçlara sadece BRC montajı yapıyoruz .Aracınıza uygun ürün BRC SDI Kit'tir.Yakıt verileri elime ulaştığında size bilgi vereceğim .Selamlar...
Merhaba mehmet bey size bir sorum olucak 1 ay önce atiker sıralı sistem taktıdım aracıma ilk başlarda bir problem yoktu ama şimdi ışıklarda dur kalklarda bazen istop ediyor-arac ayrıca rolantide de cok dengesiz calısıyor heran istop edicekmiş gibi sorun nedir acaba??
Belki sorulmuştur ama ben yinede sormak istedim. Uzun yol kullanımlarından sonra aracı bir süre benzin ile kullanmanın iyi olduğu söylenir. Fakat yeni nesil kitlerde 3500 devri geçince %20 oranında benzinin karışıma dahil edildiğini böylece motoru soğutmanın sağlandığı söyleniyor. Aracı daha az sorun ile kullanmak için nelere dikkat etmeliyim?Aracımda Honda yetkili servisinde takılmış olan BRC sıralı sistem (yanlış bilmiyorsam MY11) mevcut.
ben de brc my11 taktırdım(2A). 100 liralık gaz ile ankara ş.içinde tam 399 km yol yaptım. daha fazla km yapabilen varsa helal olsun
Ali Bey Merhaba ;Sizin aracınız Honda civic eco.Sizin aracınız LPG ile tam uyumludur.Honda BRC ile yaptığı protokol gereği aracı lpg dönüşümüne hazır halde üretmiş ve araçta 25 noktada değişikliğe gitmiştir.Subab ,subab yatakları üst kapak buji vs bir çok noktada modifiye edilen arabanız BRC dönüşümü ile satışa hazır halde satılıyor.Bu araçlarda VSR ye de gerek yoktur.Dönem dönem benzine de almanız gerekmiyor.Dikkat etmeniz gereken noktalar ise ;*benzin seviyenizi minimum çeyrek depo seviyesinde korumanız*gaz ikmali yaparken dolumun sonlarına doğru şamandradan gelen tırrrr sesine mütakip ikmali sonlandırmanız; pompacının küsüratı tamamlamasına ,biraz daha gaz basmasına müdehale etmeniz.*10.000 km de bir periodik bakımını yaptırıp ,işinin ehli bir ustaya lpg kalibrasyonunu kontrol ettirmeniz.LPG li güzel günler dilerim
Sayın Mehmet Özenç; Aracım 1.6 132 Bg valvematic motor lpg montajı yaptırmak istiyorum ancak gerçekten çok kararsız kaldım hangi marka seçeceğim konusunda BRC de kabloları kesmeden yapılan bir model varmış ama tam bilmiyorum benim aracıma uyar mı?İnternet sitenizden firmanız hakkında biraz bilgi edindim BRC olacaksa bayinizde montaj işlemi 1 günde olur mu Ankara'da yaşıyorum sabah gelip aynı gün dönebilir miyim bir de fiyatlarınız hakkında bilgi verebilir misiniz?
Teşekkürler Mehmet Bey
Mehmet bey kesinlikle bekliyorum yakıt verilerini tatmin edici ise taktırıyorum yılbaşına...