0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ankarada ankara da varmı tavsiye edebileceğiniz biyer? burda olsaydınız keşke...
selamtoyota 1.6 sol 2004 model bir aracım var otomatik vites brc marka lpg taktırmak istiyorum ama otomatik vites olması bir dejavantaj yaratırmı bir de aracıma uzun vadede bir zararı olurmu?şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
bir sorumda avensis 2000 motor otomatik vites araclara sıralı sitem takılabiliyor mu?
teşekkürler mehmet bey
mehmet abi antalya için tavsiyen varmı usta olarak ?
UYSAL OTOM. Akdeniz San. Sit. 5009 Sokak No: 46 0 242 221 40 40 ÖMER UYSAL
mehmet bey merhaba.önceliikle bu form da böyle faydalı bir başlaık açtığınız için çok teşekkür ederim. Mehmet bey benim aylardır uğraştığım bir problemim var.bir türlü çözüm bulamadım.aracım 2006 corolla 1.6 terra.aracıma zavoli marka lpg takıldığının birkaç hafta sonrası rolantinde oynamalar başladı.rolanti 500 ile 1000-1100 arsı gidip geliyo.problemi yaşar yaşamaz lpg ustasına gittim.bir kaç bin km bin öyle gel bakalım dedi.dediğini yaptım.bi çözüm bulamadı.bunun araçtaki lpg tesisatıyla alaksı yok dedi.yetkili servise gittim. lpg den kaynaklanıyo dedi.ve öylece kaldı.şu anda çaresiz problemin kendiliğinden düzelmesini bekliyorum.bana bi çözüm bulursanız sevinirim.ilginiz için şimdiden teşekkürler
peki mehmet bey, bu sorunumu düzeltebilecek iyi birusta tavsiye edebilirmisiniz.ben istanbul avrupa yakasındayım.bu problemi çözmem lazım.yoksa arabamı satmak zorunda kalıcam.çünkü fena soğudum araçtan.ayrıca zavolli merkeze problemimle ilgili bir mail atmak işe yararmı acaba, ne dersiniz.