Gönderen Konu: LPG Sıralı Sistemler Hakkında Soru-Cevap Köşesi  (Okunma sayısı 715873 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür etti
  • 200 kere teşekkür edildi
Ynt: LPG Sıralı Sistemler Hakkında Soru-Cevap Köşesi
« Yanıtla #160 : Ağustos 19, 2010, 15:57:01 »
Çok tecrübeli ve kaliteli bir servis önereceğim size ,kesinlikle memnun kalacaksınız.Lütfen selamımı firma sahibi Tuncay Bey'e iletiniz.Selamlar...

MAVİ DENİZLER OTOGAZ LTD. ŞTİ. Alınteri Bulvarı üzeri 223. sok. No:18 Ostim 0 312 385 95 55  TUNCAY KARAKOCA

ankarada ankara da varmı tavsiye edebileceğiniz biyer? burda olsaydınız keşke...
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #160 : Ağustos 19, 2010, 15:57:01 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
« Yanıtla #161 : Ağustos 21, 2010, 01:01:21 »
selam
toyota 1.6 sol 2004 model bir aracım var otomatik vites brc marka lpg taktırmak istiyorum ama otomatik vites olması bir dejavantaj yaratırmı bir de aracıma uzun vadede bir zararı olurmu?
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #162 : Ağustos 21, 2010, 01:02:23 »
bir sorumda avensis 2000 motor otomatik vites araclara sıralı sitem takılabiliyor mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #163 : Ağustos 21, 2010, 14:32:50 »
Hayır herhangi bir dezavantaj yaratmaz ,daha önceki yazılarda da bahsettiğim gibi ; dogru ürün ,doğru montaj ve doğru ayar ile uzun kmler aracınızı lpgde sorunsuz kullanırsınız.

selam
toyota 1.6 sol 2004 model bir aracım var otomatik vites brc marka lpg taktırmak istiyorum ama otomatik vites olması bir dejavantaj yaratırmı bir de aracıma uzun vadede bir zararı olurmu?
şimdiden yardımlarınız için teşekkürler
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #164 : Ağustos 21, 2010, 14:33:22 »
Bu araçlara lpg dönüşümü mümkün değil.

bir sorumda avensis 2000 motor otomatik vites araclara sıralı sitem takılabiliyor mu?
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
« Yanıtla #165 : Ağustos 22, 2010, 01:27:56 »
teşekkürler mehmet bey

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #166 : Ağustos 23, 2010, 13:17:47 »
Rica ederim ,selamlar...

teşekkürler mehmet bey
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #167 : Ağustos 23, 2010, 13:23:09 »
mehmet abi antalya için tavsiyen varmı usta olarak ?
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
« Yanıtla #168 : Ağustos 23, 2010, 18:44:31 »
avensis kaç modeldi acaba                                   ?
AKTİF SERVİS - ÇORUM   TOYOTA   özel servisi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #169 : Ağustos 24, 2010, 12:55:16 »
UYSAL OTOM. Akdeniz San. Sit. 5009 Sokak No: 46 0 242 221 40 40  ÖMER UYSAL

mehmet abi antalya için tavsiyen varmı usta olarak ?
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A+
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #170 : Ağustos 24, 2010, 14:51:47 »
mehmet bey merhaba.önceliikle bu form da böyle faydalı bir başlaık açtığınız için çok teşekkür ederim.
 Mehmet bey benim aylardır uğraştığım bir problemim var.bir türlü çözüm bulamadım.aracım 2006 corolla 1.6 terra.aracıma zavoli marka lpg takıldığının birkaç hafta sonrası rolantinde oynamalar başladı.rolanti 500 ile 1000-1100 arsı gidip geliyo.problemi yaşar yaşamaz lpg ustasına gittim.bir kaç bin km bin öyle gel bakalım dedi.dediğini yaptım.bi çözüm bulamadı.bunun araçtaki lpg tesisatıyla alaksı yok dedi.yetkili servise gittim.
 lpg den kaynaklanıyo dedi.ve öylece kaldı.şu anda çaresiz problemin kendiliğinden düzelmesini bekliyorum.bana bi çözüm bulursanız sevinirim.ilginiz için şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '16
  • 36 kere teşekkür etti
  • 181 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #171 : Ağustos 25, 2010, 19:19:57 »
UYSAL OTOM. Akdeniz San. Sit. 5009 Sokak No: 46 0 242 221 40 40  ÖMER UYSAL

sağol abi...
İlla gitmek istiyorsan, hoşuma git mesela :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #172 : Ağustos 26, 2010, 12:36:49 »
Lpg servisiniz bir kaç bin km yap sonra gel demesi sizi tamamen başından savması anlamına geliyor! Çok yanlış! Biraz kullanın daha sonra düzelir mantığını anlamış değilim!
Aracınızdaki sorunun bir kaç nedeni olabilir öncelikle;

*)Emme manıfoltu kontrol edilmeli ,gaz nipeli takılı yerlerden aracın hava alıp almadığı kontrol edilmelidir.
*)Gaz giriş nipellerinin yanma odasına olan mesafesi kontrol edilmeli, şayet gaz nipelleri geriden takıldıysa bunlar düzeltilmeli.
*)Zavolli enjektörlerine takılan nozzller buyuk ya da birbirinden farklı olabilir ,kontrol edilmeli.
*)Vakum ortak nokta yerine yanlış yerden alınmış olabilir.
*)programsal olarak yanlış bir ayar olabilir.
*)Devir bağlantısı yanlış yapılmış olabilir...   Bunların kontrol edilmesinde fayda var.

mehmet bey merhaba.önceliikle bu form da böyle faydalı bir başlaık açtığınız için çok teşekkür ederim.
 Mehmet bey benim aylardır uğraştığım bir problemim var.bir türlü çözüm bulamadım.aracım 2006 corolla 1.6 terra.aracıma zavoli marka lpg takıldığının birkaç hafta sonrası rolantinde oynamalar başladı.rolanti 500 ile 1000-1100 arsı gidip geliyo.problemi yaşar yaşamaz lpg ustasına gittim.bir kaç bin km bin öyle gel bakalım dedi.dediğini yaptım.bi çözüm bulamadı.bunun araçtaki lpg tesisatıyla alaksı yok dedi.yetkili servise gittim.
 lpg den kaynaklanıyo dedi.ve öylece kaldı.şu anda çaresiz problemin kendiliğinden düzelmesini bekliyorum.bana bi çözüm bulursanız sevinirim.ilginiz için şimdiden teşekkürler
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 2 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #173 : Ağustos 26, 2010, 13:09:05 »
peki mehmet bey, bu sorunumu düzeltebilecek iyi birusta tavsiye edebilirmisiniz.ben istanbul avrupa yakasındayım.bu problemi çözmem lazım.yoksa arabamı satmak zorunda kalıcam.çünkü fena soğudum araçtan.ayrıca zavolli merkeze problemimle ilgili bir mail atmak işe yararmı acaba, ne dersiniz.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #174 : Ağustos 27, 2010, 18:34:20 »
Bu sorun çözülemeyecek bir sorun değil ,muhakak tecrübeli bir serviste sorun giderilecektir.Zavolli Polaris ile muhakak görüşün size kesinlikle yardımcı olacaklardır ,size yönlendirmede bulunurlar.Şimdiden geçmiş olsun

Zavolli Merkez  : 0232.458 5373
Zavolli İst Müd : 0216.466 9333

peki mehmet bey, bu sorunumu düzeltebilecek iyi birusta tavsiye edebilirmisiniz.ben istanbul avrupa yakasındayım.bu problemi çözmem lazım.yoksa arabamı satmak zorunda kalıcam.çünkü fena soğudum araçtan.ayrıca zavolli merkeze problemimle ilgili bir mail atmak işe yararmı acaba, ne dersiniz.
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • TODAY TOMORROW TOYOTA
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '95
  • 10 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #175 : Ağustos 27, 2010, 19:00:49 »
Selam Mehmet Özenç bey size bir sorum olacak aracımda zavoli marka sıralı sistem takılı, aracı ilk çalıştırmada 30 derece sıcaklığa ve gaza geçiş süresinide 5 saniyeye ayarlamalarını söyledim fazla benzin yakmaması açısından bunun bir zararı olurmu yada olması gereken değerler nasıl olmalıdır yardımlarınız için şimdiden teşekkürler   
1995  Corolla  1.6 16v  114 hp  xei  a/c  zavoli sıralı lpg    ~ N A M-I   D İ Ğ E R   E F S A N E ~

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • henüz toyota kullanmıyorum ama sevdim buraları..
  • Kan Grubu: B-
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #176 : Ağustos 27, 2010, 21:36:06 »
Güven bey kesinlikle merkezi arayın bence, servise boş boş gidip durmanızın önüne geçecektir. Benim aracımda arıza ışığı problemi vardı daha önceki mesajlarımı da belki okumuşsunuzdur. Atikerin merkezine mail attıktan sonra beni bana yakın bir servise yönlendirdiler. 1 seferde sorunum çözülmedi gerçi ama yinede geçen salı günü tekrar yapılan ayar sonucu şu anda sorunum çözülmüş durumda. Atiker merkez bu süre zarfında hep arayıp ne zaman ayara gidebileceğimi ve sorunun çözülüğ çözülmediğini takip etti. Şikayetimi böyle kararlılıkla takip etmeleri beni memnun etti ama bir ayarın bu kadar süre sonunda anca çözülmesi baya bir canımı sıktı. Böyle küçük şeylerden insan aracından soğuyor malesef...
2001 vtec Civic-2000 vvt-i Corolla- 97 Efsane Kasa Gli

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Yaris
« Yanıtla #177 : Ağustos 27, 2010, 22:07:39 »
Mehmet bey iyi akşamlar. 1.3 2000 model yaris marka araçta Atiker marka kit takılı. Aracın rolantide titreme sorununu bir türlü gideremedim. Ayar yapılıyor 1, 1.5 ay sonra tekrar titreme başlıyor. Yaklaşık 15 - 20 gündürde gaz pedalında titreme başladı. benzinde iken rolantide tireme ve ya gaz pedalında titreme sorunu olmuyor. Ankara'da ikamet etmekteyim, usta usta dolaşmaktan sıkıldım iyi bir usta tavsiye ederseniz sevinirim. 

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #178 : Ağustos 28, 2010, 01:28:12 »
sayfa sayfa okudum mehmet bey 2009 model verso lpg taktırmak istiyorum her yaz çorumdayım. fakat performans düşüklüğü beni korkutuyor. çünkü bu araçlar zaten hantal araçlar. hiç böyle bir araca montaj yaptınızmı? gerçekten karlı olurmu yoksa kasayı kaldıracam diye aynı hesabamı çıkar? şimdiden teşekkürler
Benim babam toyota gibi adam!!!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kan Grubu: A-
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #179 : Ağustos 28, 2010, 01:32:33 »
birde sitenizde bu araçlar için özel olarak uretilen dıştan şamandıralı tank montajlarını da yapmaya başladık diyor bunlar stepne yerine mi takılıyor yoksa araçtan bağımsız mı bağlanıyor. ben doğu anadoluda yaşadığım için bulunduğum yer dağlık açıkcası tankı vurduğumda nasıl bir problemle karşılaşırım. birde 7 koltuklu bir versoya bagaja bir koltuğu iptal edip montaj yapmışsınız taktığınız tank stepneye koyacağınız ya da şamandıralı tan ktan dahamı büyük. kolay gelsin
Benim babam toyota gibi adam!!!