0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar ;Aracınız 80 hp degil 80kw dır yani 80 *1.35 = 108 hp dir.Aracınıza tavsiye edeceğim ürün BRC MY-07 ,lpg tankı olarak 244 41 lt ince uzun kalem tip depoyu tavsiye edeceğim.AYAR OTO SERVİS OTOGAZ DÖNÜŞÜM SİSTEMLERİ LTD. ŞTİ.Merkez Mh. Koca Sinan San. Sit. B/2 Blok No: 2Bahçelievler0 212 551 74 44 0 212 503 01 67 TANER UÇAR Lütfen selamımı iletin.
Mehmet bey 1 hafta evel bir sıkıntım vardı size belirtmiştim. aracımda soğukken zor çalışma vardı sizde start, açtırın demiştiniz. ustama gittim beyinde altın rengi bir civata var onu açtı epey tamam dedi.sabah oldu bastım yine aynı fark etti ama 2. marşı istiyor.bende kaputu açtım ve o civatayı açmaya başladım. belirli bir açmadan sonra rölanti düştü dahada açtığımda stop edecek gibi oldu geri kıstım. ve bu kendim ayar yaptıktan sonra vitesi boşa attıktan sonra stop etmez oldu aracında yakıtı biraz arttı sanırım bu neyden kaynaklandı? açınca rölanti niye düştü boğulmamı oldu?
Bu topiği açma nedenimi ve bu başlık altında konuşulması gereken konuları ilk mesajımda belirttim.Lütfen bu tarz konuları farklı başlıklar altında tartışırsanız benim de bu konuyu açma nedenim ortadan kalkmamış olur.Selamlar...
mehmet bey merhabalar.samsunda ki aracımız 10 numara oldu diyebiliriz. ilginiz ve ilgileri çok teşekkür ederim...
mehmet bey kolay gelsin lpg hakkında bilgi almam gerekiyor yüz yüze görüşmemiz mümkünmü acaba
Merhaba mehmet bey öncelikle verdiğiniz bilgilerin çok faydalı olduğu önemli bir boşluğu doldurduğu kanaatindeyim ve teşekkür ederim.Benim de bir sorum olacak izninizle.Biz efsane kasa olarak bilinen ae 101 toyotalardan almayı düşünüyoruz.Araba pazarına gittiğimizde tüplümü diye sorunca tek noktalı dediler.Yani ne karbüratörlü sistem ne de sıralı sistem.Bu tek noktalı sistemler hakkında bilgi verirmisiniz.Yakıt tasarrufu bilinen (karbüratörlü ve sıralı) sistemlere göre nasıldır.Araçla uyumu nasıldır.Tavsiye edermisiniz ve bu sistemlerde araç ilk çalıştığında benzinle çalışıp sonramı gaza geçer.cevabınız için şimdiden teşekkür ederim...
birol bey teşekkür ederim.bir sorum daha olcak mehmet bey.enjeksiyonlu arabalara normal gaz sistemi takılıyor bunu sıralı sisteme çevirmek istenirse bütün parçalar (tank vs) değişmeli yoksa sadece beyin kısmımı değişmeli ve maliyeti ne olur.eski sistem ruhsata işli ise sıralıya geçince ruhsatta bir değişikliğe gitmek gerekir mi.cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
Merhabalar. Çok faydalı bir başlık olmuş. Bütün sayfaları okudum. Önceki aracımda Atiker takılıydı. Servisimden çok memnundum ama ürünün kalitesinden okadar memnun değildim. Yeni bir corolla aldım 2004 hb. Bu araca Gaziantepte Brc taktırmayı düşünüyorum ama servis konusunda bilgisi olan varmı acaba. Burada tavsiye edebileceğiniz bir servis varmı. Birde simit tüpte yedek teker sorun yaratmıyormu acaba.İlginiz için şimdiden teşekkür ediyorum.
MEHMET BEY MERHABA97 model 1.6 xli corllam var düz sistem brc vardı .1 ay önce atiker safefas denilen sıralı sistem takıldı.aracın çekişi benzine nazaran düşük geliyor .ayrıca bir yokuş çıkarken öndeki agırladıgında vites düşürüp geçmek istediginizde araba yıgılıyor tam tersi fırlaması lazım .uzun yolda giderken biraz süratlisiniz haliyle ( hızı tasvip etmiyorum )otobanda 80 le gidip en sol şeridi kullanan insanlarımız var mecburan yavaşlamak hatta frene basmak zorundasınız tekrar gaza bastıgınızda araba kendini toparlamıyor vites düşürüyorum bu kez de agır agır toparlıyor.geçenlerde benzine aldım araç her daim her viteste gaza bastıgınızda tepki veriyor.lpg de kaptırıp çıkarsan hiç gaz kesmezsen güzel azcık gaz kesip tekrar basarsan araba toparlayım diye ugraşıyor .sizce benim sorunum ne olabilir.takılan sistem atikerin en yeni ürünüymüş.birde şunu belirtmek istiyorum .ayar yapılırken yoldada yaptık 1.8 olan gaz memelerini usta yetersiz deger verdi diye 2 mm matkap ile uçları büyüttü çekiş arttı ama şu an yukarıda anlattıgım oluyor ayrıca .şehir içi 190 kuruş yakıyor araç bilmiyorum çok mu az mı .normalde tahminimce 170 i geçmemesi gerekiyormuş
Mehmet Bey Günaydın,Öncelikle bizlere LPG hususunda yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Benim bir iki sorum olacak:1) Ben de Toyota 97 model 1.3 XE var. Karbüratör sistemi mevcut. Ben şimdi bu arabaya LPG takdırdığım zaman güçten düşer mi? Düşmemesi isçin hangi marka Regulatör almam gerek? Maaliyeti ne olur?2) Sizce LPG takmam sonucundaki fiyatsal ve performans ile taktırmamam arasındaki fark nedir? Mersin'de nereyi öneririsiniz?Şimdiden teşekkür ederim.Saygılarımla...