0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sönmez yıldız bey yardımlarınız için şimdiden teşekkürler bende 1997 model ae101 ksas 1.6 gli var aracımdan çok memnunum ben aracı 134 binde almıştım 140 bine geldiğinde lpg taktırmaya karar verdim balıkesirde kme taktırdım ama 3 ay boyunca sorunlar yaşadım mesala ışıklarda durunca devir göstergesi bir inip bir çıkıyordu bazen stop edecek seviyeye geliyordu bezende stop ediyordu defalarca ayarlama yapıldı yola çıkıldı yolda ayarlama yapıldı mesala birde yolda giderkan 80 km hızla ayağımı gazdan hafif çeksem silkeleme yapıyordu araç kendini öne doğru atıyordu kme ne yapıldıysa randıman alamadım hata araca bulundu yetkili servisinde buji ve kabloları değişti avans ayarlarına bakıldı bu sorun benzinde iken yapmıyordu ne yapıldıysa sorun çözülmedi başka yeni regülatör ve gaz ecusu denendi tesisata tekrar takrar bakıldı sonuç düzelmedi ben dedim ustaya birde romano takalım farkı neyse vereyim diye usta güldü bana kme yazılımı çok mükemmel romano yazılımı çok eski aynı sorunlar romanoda da olur dedi ben ısrar ettim olursa bir daha seni rahatsız etmiyeceğim dedim sonun razı ettim romano takıldı hiç bir sorunum kalmadı 20 bin km yol yaptım romano ile çok kaliteli bir lpg sistem imiş çok memnunum size sorum kme de bu araba neden sorun yapmış olabilir tecrübelerinize dayanarak bir yorum yapabilirmisniz
sönmez bey yorumunuz için çok teşekkür ederim beni aydınlattınız kme ile romano arsında çok az bir fiyat farkı kalmış kme yerine ben romano öneriyorum herkese şu anda balıkesirdeki kme bayisi siz biliyorsunuzdur eminim baya uğraştı tecrübelide bir arkadaş montajı ve işçiliği güzel tabiki bu benim yorumum ama romanoyu takıp denedikten sonra bir daha araç alsam yine romano taktırırım birde şu yönden haklısnız takılırken dikkat ettim her bir parçası italyan malı kutusundan yerli hiçbirşey çıkmıyor o yüzden sizinde müsadenizle ben romano diyorum çok çok teşekkürler sönmez bey beni aydınlattığınız için
2006 Avensis 2.0 D4 sistemine lpg takılabiliyormu? nasıl takılır? maliyeti nedir?Şimdiden teşekkürler.
merhaba arkadaşlar. bu aralar bir problemle karşılaştım. gerçi daha aracımı alalı 2,5 hafta oldu önceden varmıydı bilmiyorum.benzin 2 çizgi gösteriyor. LPG de son çizgisinde sarfiyatı ölçmeye çalışıyorum. LPG ile giderken biranda benzin az uyarısı alıyorum. LOW FUEL tek çizgi oluyor benzin göstergesi. aracı istop edip yeniden çalıştırdığım da ise tekrar 2 çizgi benzin gösteriyor ve uyarı fln da vermiyor. sebebi nedir bilen var mı?benzin az iken eğimli yerlerden geçmek şamandıranın anlık düşük ölçmesine ve uyarı vermesine sebep olabilir mi???
yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar
Yaşar Bey Merhaba ;Bu üç enjektör içerisinde en sessiz olanı sizin aracınızda olan waltek enjektörlerdir.Diğer enjektörler çok daha sesli çalışır ; fakat waltek enjektörün sesi kabul edilebilir bir düzeydedir.Sanırım sizin aracınızda enjektör ayağı motor bölümü üzerinde bir yere temas ediyor ve bu tıtreşimden dolayı ses yapıyor.Bu ayağın olup olmadığını ve her hangi bir yere temas edip etmediğini lütfen kontrol ettirin.Selamlar...
Sözmez bey öncelikle firmanızda iki defa araçlarıma lpg uygulamış biri olarak işçilik ve konuk severliğiniz için teşekkür ederim. Aynı konu bir diğer üyemiz Mehmet bey tarafından daha önce açıldığı için konuları birleştiriyorum.Değerli bilgileriniz tüm üyelerimize çok faydalı olacaktır.