0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar kesinlikle Atiker e karşımıyız.Atiker taktırmayalım yoksa başımız yanar.Atiker hakkında ki düşünceleriniz böyle mi ?
2006 avensis 1.6 aracıma 49.000 km'de prins takdırdım. 50.000 km. kullanım sonrası sübap arızası verdi. serviste değiştirdiler. LPG nedeniyle sübap arızası vermemesi için ne yapmalıyım. Bu sorun normal mi. Daha önce de aynı sorunu corolla aracımda yaşamıştım. Avensis kullanıcılarından aynı sonrunu yaşayan var mı?
Bu aralar lpgdeyken düşük devirlerde yekinme dediğimiz itekleyip bırakma gibi sorunlar başladı benzinde yapmıyor bu başıma gelmeden önce boğaz kelebeğini temizletmiştim...sorun başladıktan sonra lpgci ye götürdüm buji buji kablosundan olabilir dedi lpg filtresini değiştirdim ayar yaptı güya olmadı..buji ve buji kablosunda bişey yok benzinde bişey yok lpgde var..bilin bakalım bu sorun neden..landirenzo lpg
Herkese Merhaba;Suan sızlere Chresco-Italya'dan yazıyorum.Uzun bır seyehatten sonra kendı aracım 1.4 TSI 160 Hp Scrıcco aracım ıle BRC fabrıkasına gelmıs bulunuyorum.Burda Turkıyeden gelen 3 arkadım ıle BRC LDI egıtımı alacagız ve kendı aracıma LDI montajı yapılacak.Kendı aracımı burda bırakıp 1 hafta sonra Turkıye'ye donecegım,gelısmelerı sızlerle paylasırım.Herkese selamlar...
Merhaba.Geçen hafta yeni bir auris aldım, 1.6 valvematic motoru var. Lpg için uygun bir motor mudur? Daha önceleri bir 97 accent 1.5 motorlu aracımda lpg taktırmıştım ve başıma gelmeyen kalmamıştı. Şimdi yine aynı sorunları yaşamaktan korkuyorum, birde Adana'da hangi lpg servisinden hani markayı taktırmalıyım, bir fikriniz var mı acaba?
Mehmet bey mesajınızı geç aldım. Elbirlik'te Brc my11 taktırdım.Çok memnunum.Gerçekten dedikleri kadar varmış.Lpg ye geçtiğini bile anlamıyorum.Arabanın çekişinde hiçbir sorun yok..
geçmiş olsun mehmet bey.lpg landirenzo ne zaman takıldığını bilmiyorum.devir saatinde benzine göre çok fazla sallanma var lpgde.bunun içinkelebek boğaz temizliği yaptır dediler ama benzinde bu kadar sallanmıyor yani hafif bir kıpraşım var.lpg ayarından olma ihtimali varmı klima çalışırken stop ediyor yoksa kelebek boğaz temizliği yaptırıyımmi tabi bide akış metre sensörü var ama onu temizletmek istemiyorum çok hasas bir parça..
mehmet bey geçen gün bir arkadaşımdan sıralı sistem lpgli araçlarında benzine ihtiyaç duymadan çalıştığını öğrendim. kontağı açtıktan sonra benzin-gaz geçiş düğmesine basılı tutarak aracı çalıştırdığımızda direk lpg de çalışıyor. kendi aracımda da test etim ve çalıştı. size sorum bu şekilde çalıştırmanın uzun veya kısa vadede zararları varmı? arkadaşım bu şekilde çalıştırmayı alışkanlık edinmiş ve şahin gibi benzin ibresi dipte geziyor. şahin gibi deyince arkadaşlar alınmasın...
Mehmet Bey öncelikle merhabalar ve cevaplar için şimdiden teşekkürler..LPI sisteminde brc açısından durum nedir ve valvematıc motorlarda kullanılabilecek mi?(Konu geçmiş sayfalarda gündeme geldiyse bağışlayın lütfen)
Merhaba Mehmet Bey, sizi soru ve sorunlarımızla meşgul ediyoruz ama böyle bir hizmeti yaptığınız içinde sizi canı yürekten tebrik ediyorum. Sorunuma gelecek olursam 2 gündür dikkatimi çeken bir olay aracı ilk çalıştırmada benzinden lpg ye geçince devir düşüşü oluyor ve stop ediyor ama biraz yol aldıktan sonra tekrar denediğimde bir sıkıntı olmuyor. Birde yaklaşık 2 aydır gözlemlediğim bir olay var 2. viteste düşük devirlerde aşırı silkeleme yapıyor araç stop edecekmiş gibi acaba sorun neden kaynaklıdır. Daha önce gaz ayarı yaptırdığımda sorduğumda bujilerden dediler ama bujilerime baktırdım bir sorun yok.( araç 2002 1.6 corolla şuan 140bin kmde lpg 100bin km de takılmış marka Atiker) şimdiden teşekkürler.