0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Şükrü Bey çok teşekkür ederim ; sanırım akciğerlerime gereken ilgiyi gösteremedim ,biraz kurum bağlamışlar ,soğuk algınlığı tetiklemiş Şuan hamdolsun daha iyiyim ama sigarayı da bıraktım.Tekrar teşekkürler...
Geçmiş olsun. Tebrik ederim
o kadar değil merak etmeyin tuşa basıyordum ancak hiç bir şekilde cevap vermiyordu. hiç bir ışık yanıp sönmüyordu. defalarca basmama rağmen ışıklar yanmamıştı ve benzinde kalmıştı. bir süre yol alınca tekrar ışıklar kendiliğinden geldi.birde bugün işyerine gelirken, yolda araç silkelemeye başladı. 1,2,3 derken lpg ye baktım. arada benzine geçiyor kafasına göre. lpg kapayıp benzine geçtim, sıkıntı yok. acaba lpg enjektörler mi tıkandı? son 2-3 depodur lpg tankını en dibine kadar kullanıyodum
benzindeyken olmayan lpgde oluyor sorun klima devredeyken yolda ışıklarda duracam debriyaja bastığım anda rölantiyi ayarlayamıyor istop ediyor,bu aralar sıkıntı yaratıyor..opette gaz kontrolu yapıyorlardı baktırdım boğaz kelebeğini temizletmen gerek dediler benzinde rölanti ayarı sabit lpbde bazen sapıtıyor..lpg ayarını kışın yaptırmıştım klima çalışırken yeniden yaptırmammı lazım..
Mehmet bey merhaba. 2008 1.6 aracıma lpg taktıracağım .Aklımda brc my11 var. Ama eski toyatamda birçok problem çıkmıştı(atiker). Rolanti ,stop etme gibi. Biraz kararsızım. Sakarya elbirlik otogazı tavsiye ettiler..Nelere dikkat etmeliyim.Tavsiyeleriniz nelerdir..
Arkadaşlar Merhaba ;Sağlık sorunlarından dolayı bir süredir foruma zaman ayıramadım ve sorularınıza cevap veremedim ,kusura bakmayın.Kaldığımız yerden devam edelim...
Arkadaslar Merhaba ;Suan cep telefonundan baglandıgım ıcın detaylı cevaplar yazamıyorum ,onumuzdekı hafta ınsaallah Ulkemızde olacagım , ozaman sorularınıza cevap verecegım.Herkese selamlar ...