0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selam Mehmet bey aracıma lpg montajı yaptırmak için ilgili servis ile randevulaştım montaj esnasında nelere dikkat etmeliyim,enjektör konusundada bilginizi almak isterim ( MY9,MY10,MY11 ) aralarındaki fark nedir benim usta MY9 takacagını fakat yazılımın MY11 oldugunu söyledi, böyle birşey olabilirmi, fiyat konusundada bilgi verirmisiniz bana verilen 1650tl 12 taksit fiyat sizce iyimi vereceğiniz bilgiler için şimdiden teşekkürler kazasız günler...
Mehmet bey, bu konuyu açtığınız ve bizimle ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.Size bir sorum olacak. 96 Toyota Corollam var. Aldığımda üstünde Atiker marka sıralı sistem vardı. Satın aldığım kişi, deponda her zaman az biraz benzin bulunsun demişti ancak kullandıkça gördüm ki, depodan benzin sürekli azalıyor sıralı sistemde, gazın yanında benzinde kullanır mı? kimisi olmaz öyle şey, ne anlamı kaldı gazın diyor? kimisi de yokuş çıkarken yada yüksek devirde gaz yetişemez, araba benzin de kullanır diyorhangisi doğru?
Mehmet bey;Cevalarınız için çok teşekkür ederim. Enjektörü değiştirmekmi temizletmekmi gerekli . Ayrıca değiştirirse fiyatları ne mertebede bu ürünler için. iyi çalışmalar...
mehmet bey,2011 corolla 3 ay önce brc 52 lt simit tank my11 taktırdım 3aydır sorunsuz çalıştı geçen gün yaklaşık şehir içi bir saat kullandıktan sonra evin önüne gelip durduğumda stop etmemiştim motor kısmından sanırım enjoktörlerden aşırı bir ses geldiğini farkettım normal enjektör sesinin 50 katı gibi kontağı kapattım tekrar açtım arabayı kullandım birdaha olmadı taktırdığım yer brc nin böyle bir ses yapmasının mümkün olmadığını bugüne kadar böyle birşey duymadıklarını toyota servisine gitmemii söylediler serviste baktı motorla ilgili bir sorun bulamadı .sizce ne olabilir brc de bir ilkmi.
mehmet bey , lpg dolduktan sonra tırrrrr diye ses geliyor pompa atmıyor pompacıya sordum şamandırayı açtırmanız lazım dedi .böyle bir şey mümkünmü.
mehmet bey,cevabınız için teşekkür ederim. 50 kat derken abartmış olabilirim ama gerçekten aşırı bir ses ti hatta önce ben dışarda çim motoru çalışıyor sandım. ama bir daha olmadı.keşke olmasaydı.biraz tedirginim.