0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mehmet bey daha öncede yazmıştım trabzon da adnan oto da cihaz bozukmuş sanaayide bulunan brc servisine gittim (başar) olması lazım isminin. cihazı taktılar benzine lpg ye geçirdiler seyir halinde birşey yapmadılar, bu arada lpg nin de filtresi varmış sanırım haberim yoktu onu değiştirdim katkı maddeleri tavsiye ettiler 140 lira yapıyordu hepsi kalsın dedim, 15 bin km olmuş lpg takılalı haberim yoktu garantisi 20012 eylülde bitiyormuş, bayağı yıpranmış filtre hafiften erimişti plastik yerleri filtre değiştirdim. bakan usta dedi tamam işi bitti ama arıza lambasını 2005 modellerden öncekini söndürüyor bizdeki toyota servisine gidin orada söndürürler dediler, gittim serviste söndürdüler cihazdan ama serviste ki yetkili dedi yine yanar. 35 km yol yaptım tekrar yanmaya başladı, aradım bir daha bakalım dediler anlamadım ve hiç memnun kalmadım adamlara soru soruyorsun cevap vermiyorlar adam akıllı. kimseye tavsiye etmem orayı... bir de format atılması gerekir falan dediler ne diyorsunuz bu duruma 50 tl para verdik bu işlemede teşekkür şimdiden
Öncelikle yardımınız için teşekkürler.Benimde şöyle bir sorun olacaktı.bende 2000 model 1.6 marea var yaza doğru lpg taktırmayi düşünüyorum ancak sistemlerin kullandıkları enjektörleri belli miktarda ses yaptığını öğrendim acaba bu doğrumu eğer doğruysa en sessiz çalışan enjektör hangi markada var.bana o konuda tomasettoyu önerdiler sizin fikriniz ne olur bu konuda
Merhabalar,1999 terra special aracımda lovato sıralı sistem kit var, depoyu fulledim 30 lt gaz aldı,şehir içi 240 km yol yaptım, bana çok gibi geliyor, ayrıca gösterge kırmıza geçmeden tek yeşil ışktayken direk kırmızıya geçmeden gazı kesiyor, deneyimi olanlardan yardım lütfen..
Arkadaşlar hiç gaz takılmamış aracıma gaz taktırmayı düşünüyorum sizce hangi markayı taktırmalıyım biraz internette gezindim birçok kişi BRC diyor... Peki BRC de karar kılsam İstanbulda nereye yaptırmam konusunda fikir verirsiniz sonuçta her servis bir olmuyor bide takılan enjektörler selonaid olmamalı falan filan birsürü zımbırtı var taktırdığım yere sormam gerekenler nelerdir ??
adnan otoda ki hangi cihaz da sorun vardı bilmiyorum toyota da bakan usta yakıttan olduğunu söyledi yine yanar dedi kod flan söylemedi bende sormadım aklıma gelmedi hiç, ama başar oto filtremi değiştirdi ayarını yaptı kendilerince tabi tekrardan aradılar orada hiç ilgilenmemişlerdi, aracın km sordular unutmuşlar orda almayı bu arada aracıma 43 binde takılmış garantisi bu yıl eylülde bitiyor, araç şu an 59 binde yine gelmemi söylediler bakalım ne olacak..
Kıymetli arkadaşlar,Avensis 2.0 D4 VVTI motorlar için LİKİT LPG sistemi piyasaya çıkınca lütfen forumda paylaşım yapalım. Şu anda birçok LPG montajı yapan uluslararası marka bu konuda çalışma yapıyor. Benim bildiğim PRINS BRC TELEFLEX gibi markalar hem AR-GE hemde PATENT konusunda çalışma yapıyor. BRC daha önce ŞUBAT MART 2012 de çıkacak demişti . En son görüşmemde AĞUSTOS ayı gibi dediler. Bu konuda bilgi sahibi olan arkadaşlar SADECE LİKİT LPG SİSTEMİ İLE İLGİLİ YENİ GELİŞMELERİ paylaşırlarsa ben ve benim gibi bu sistemleri bekleyenler çok memnun olacaktır.Herkese iyi forumlar.
Merhaba Mehmet Bey. BRC fiyatı olarak 1550 TL peşin, 1650 TL taksitli fiyatı demişsiniz. Ankara'daki bayilerle görüştüm. Onlar da bu fiyatı veriyorlar. Fakat ben şu an Erzurum'dayım ve burada 1750 TL + 50 TL Simit tüp = 1800 TL fiyat veriyorlar. Bu fiyat dengesizliğinin sebebi nedir acaba? BRC bayileri fiyatları kendileri mi belirliyor yoksa Erzurum'da olmamızı fırsat bilerek başka alternatifimiz olmadığı düşüncesiyle mi bu fiyatı veriyorlar?
Yücel Bey Merhaba ;Benim şahsi tavsiyem bu araçta BRC MY11 Pipolu montaj.Ayrıca BRC de kullanılan soketli tesisat ile aracınızın benzin enjeksiyon kabloları da kesilmeden montaj mümkün.Ankara'da Mavidenizler ile görüşün ve lütfen benim de selamımı iletin.Mehmet abi pek benim aracıma en uygun BRC kiti hangisi .Alıntı yapılan: YÜCEL AYDOGAN (13179) - Mart 13, 2012, 15:10:06Mehmet abi merhaba .Toyota yı sattım 2001 ford focus ambiante aldım 1.6 -16 valf .Araç benzinli hiç tüp takılmamış.Bu araca en uygun lpg kiti hangisi.Arıza lambası yakmayacak .Çekiş ve garip ayar sorunları yaşatmayacak .Marka illla BRC olması gerkmiyor kaliteli servis problemi yaşamayacagım bir lpg kiti olması yeterli.Birde bana maliyeti ne olur bu işin