0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Bey, sonunda servise gittim ve enjektörü değiştirdim. Usta zorla değiştirdi. Parasıyla değil mi usta değiştir dedim ve sorunum düzeldi. Size de teşekkür ediyorum bu arada.
Tabi enjektörün sessiz olanýndan takacam dedi. yine de azda olsa þýkýrtý sesi geliyor. Enjektörün arýza yapmamasý için (Atiker) neler yapmalýyýz ki.
mehmet bey auris im var valfmatik motorlara daha önceki forumlarda manifolt delinmeden lpg uygulaması yapıldığını yazmıştınız ama son forumlarda manifoltun delinmesi gerektiğini yazmışsınız benmi yanlış hatırlıyorum gerçi zannetmiyorum çünkü yazılarınızı en başından beri takip ediyorum ve walfmatik motorlu aracım olduğundan ve lpg dönüşümü yaptırmayı düşündüğümden sürekli takipteyim.
memet bey bu hondanın motoru ne zaman gelecek acaba
Mehmet bey ,3 gün önce Kayseri'den Samsun'a dönüş yolunda Çorum'da mola vermişdim,o esnada radyoda defalarca reklamınızı duydum...Forumdan birilerinin reklamını duymak bile çok güzel. Bu arada daha önce gündeme geldimi bilemiyorum ama forumdaşlarınıza ufak bir tenzilatınız olup olmadığını soracaktım, zira lpg taktırma niyetine girdimde bu aralar...Amma yüzsüzüm yaaa
Merhaba Ibrahım Bey ;Buyuklerımızın ogrettıgı bır konu var '' Esten dosttan fazla kazanacaksın'' derler Forumdaslaroımıza %5 zamlı tarıfe uyguluyoruz.Saka bır yana elımden gelenı yaparım ; bır dahakı seyehatınızde en azından cay ıcmeye beklıyorum, selamlar...
+1
Burda Çorum'lu desteği sezdim biraz... İnşallah ilk fırsatta görüşmek üzere...
tam destek ibrahim bey , mehmet in araçta bizim atölyede onarımda bunu hatırlattıgı iyi oldu
Bekliyoruz İbrahim Bey ,Selamlar...