0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Bey resimdeki göstergeninibresi sürekli bu şekilde hareket etmeden duruyor..Böyle mi olması lazım?
Bir sakıncası var mı sistem için?
Mehmet Bey öncelikle saygılar... Mükemmel bir donanıma sahipsiniz.Üstad bu bilgileri araştırıp öğrenmek hobi ise bu nasıl bir hobidir eğer meslek ise elinizden öpülür ve daha başka bir şey demem.Üstad bana yardımcı olabilir misin?2005 model 1.6 Terra HB bir corollam var.Şu an 39.500 Km de.Yeni aldım sayılır.Araca Lpg taktırmak istiyorum fakat sizin gibi bir bilir kişinin verdiği fikirler doğrultusunda hareket etmek istiyorum.Bahsettiğiniz gibi her kes sattığı malın en iyisi olduğunu savunur.1-) Hangi markayı ve modeli tavsiye edersiniz.2-) Bunun için İstanbul-Avrupa da tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı ( sözüne , ustalığına ve yaptığı işin arkasında durmasına , testine vb özeliiklerine güvenilebilinir)3-) Aracım HB kasa olduğu için nasıl bir tüp önerirsiniz4-) Aracımın 40.000 KM bakımı geldiği için bakımdan önce mi yoksa sonra mı taktırmamı tavsiye edersiniz ( cevap olarak bakım ile ilgisinin olmamasından bahsedeceksiniz ama ben yine de rahatlamış olayım )5-) Yakıt sarfiyatı olarak %? kazancım olabilirŞimdiden teşekkür ederim.İnanın vereceğiniz bilgileri sabırsızlıkla bekliyorum.Saygılar.
Mehmet bey ben bir soru daha soracağım.Lpg yi taktırdığım günden itibaren bir korkum var haberlerde hep şahit oluyoruz lpgli araçların alev almasına Acaba kaza yada bir arızada yangın çıkarmı kaçak v.s olduğunda nasıl tedbir almamız gerekir?
bütün forumda aramama rağmen multimode 1,33 yaris aracına lpg taktırana rastlamadım. yada 2006 ve üstü lpg takılı araç görmedim. bildiğiniz bir araç varmı aynı özelliklere sahip? en azından tecrübe edinmiş olurduk bu arada size teşekkür etmeyi unuttum.iki kere teşekkür edeyim de kendimi affettireyim.
Mehmet Bey; Allah razı olsun , üstad süpersin.Bu kadar hızlı bir şekilde geri dönüş yapacağını beklemiyordum.Baktım ki ben okumakta geç kalmışım:D Verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim.Bilgilendirmen eşliğinde adımlarımı atacam inşallah.Sağlıcakla kal.
mehmet bey gerçekten harikasınız aracımı görmeden lpg enjektörlerimin bulunduğu yerden aşağı doğru kaydığını iyi tahmin ettiniz lpg enjektörlerim aşağı doğru kaymış ve aradaki seperatör yerinden oynamış enjektörler motora temas etmiş ses gelmesi bu yüzdenmiş, kendim iyice bi yerine oturttum şimdi hiç ses gelmiyor teşekkürler