0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
BRC markasının MY-11 kiti tam olarak neyi ifade ediyor. Aracım 2011 verso ve bu motora takılabilirliği ve uyumluluğu nedir. Yine bu motora takılırken ayrıca bir parça eklenip eklenmeyeceği hakkında bilgi alabilirmiyim?
Sarper Abi, bekliyoruz. Gecikme
Merhaba Sarper Bey,BRC MY11 yeni ürünümüzün ismidir.MY11 ismini yeni tip segmanlı hi-tec enjektörler ve 3.02 yazılımının getirdiği yeniliklerden alır.Valvematik motorlara (verso ,auris,avansis) defalarca montaj yapıldı ,bu araçların lpg ile uyumluluğu tamdır ; fakat her halukarda tecrübeli bir servise montaj yaptırmalısınız.Doğru ürün ,doğru montaj ,doğru kalibrasyon ile uzun süre sorun yaşamayacağınızı size garanti edebilirim .Toyota montajlarında özel soketli tesisat kullanılarak aracınızın benzin enjeksiyon kabloları kesilmez fakat emme manifoltuna nipelleri takmak için manifolt delinecektir.Aklınıza takılan detaylı sorular için yazabilirsiniz.Selamlar...
Manisa soma ve civarında bahsettiğiniz tecrübeye haiz bir bayii varmıdır bildiğiniz?
hangi kısımlarını yapıcaz fotoğrafını çekiceğim değilmi
Mehmet Bey, BRC kit takıldı aracıma. 120 beygirden sonra 1200bar tavsiye etmiyoruz. 1500 daha sağlıklı olur dendi.Kabul ettim ama sizin düşünceniz nedir?Taktıracak forumdaşlara 132 beygir valvematic için 1200 mü 1500 mü önerirsiniz?
Sarper Bey ;Manisa'da referans olabileceğim bir firma yok.İişin aslı belki işini layıkıyla yapan bir firma vardır ama ben tanımıyorum.Hafta içi gerekli araştırmayı yapıp size geri dönüş yapacağım.İyi pazarlar...
izmie de 3 yer var bildiğim..
Sarper Bey ;İzmir size oldukça yakınmış bu sebeble işi de tam anlamıyla garantiye almak için size BRC Ege Bölge Bayisi olan İzmir 2A yı önereceğim.Firma sahibi Yasin Bey ile telefonda görüştüm aracınız ve sizin hakkınızda bilgi verdim; detaylı bilgi için lütfen iletişime geçiniz. Yasin Bey : 0532-558-5774iZMiRBÖLGE BAY"S" 2A iZMiR AUTOGAS Ye$illik Cad. No: 261 Karaba#lar 0 232 253 71 850 232 207 55 55 0 232 265 44 73
Teşekkür ederim ilginize.Aracın garantisinin nasıl etkileneceği ve ürünün nelere garanti verdiği ile bilginize danışabilirmiyiz.
BRC aracı toyota gibi periyodik bakımlaramı çağırıyor. Böyle ise ücreti varmı?
Bundan önceki 2004 corolla hb aracı 20 bin km iken kasım 2005 te aldım.2009 yılına kadar lpg taktırayımmı taktırmayayım diye çelişkiler arasında kalp lpg montajı yaptırmadım.Yoğun olarka çalıştıgım için çok fazla km yapmıyordum..Yıllık olarak 10 bin km ancak oluyor.2009 ta 50 bin km brc taktırdım..Taktırdıkdan sonra niye benzinle bindigime üzüldüm.Benzin fiyatlarından dolayı zaten binemıyorsun lpg olduktan sonra çok rahat fiyatı cok düşünmeden aracına binebiliyorsun.2011 agustos ayında 80 bin km de iken aracım sattım.30 bin km o arada 2 defa bakıp yaptırdım.Her bakımda lpg filtresi ve brc nın subapları korumak için hem lpg tankına hemde benzin deposu içine katkılarından sürekli kullandım.çok uzun süre lpgli kullanmadım ama 30 bin kmde hiçbir sorunla karşılaşmadım.Şimdi ki 2006 versoda 30 bin kmde lpg si takılmış şuan 43 binde..Lpg nin iyi bir montajı sorun çıkarmaz.Burda ki beraber çalıştıgım arkadaşlar benzin fiyarlarına dayanamayı 2011 avensisine brc taktırdı..Mİtsubishi ASx arkadaş prins taktırdı valve care sistemçSİze önerim param çok arabayada uzun yıllar satmam diyorsanız valve care sistemiyle PRins derim.Hem khein enjektörleri hem yüksek devirlerde motora katkısıyla yaglamasıyla prins iyi..muayanesi ruhstı derken 3,500 tl ye yaklasır.Ama bence okadar para vermeyede gerek yok valvematıclerde.BRC ile işiniz rahat görülür.muayenesi ruhsatı derken 1750-2,00 tl arası brc taktırısınız...Lpg kullanırkende arabayı yüksek devirlerde kullanmam.Otobanda 120-130 eger çok sıkıstırısam mutlaka benzine geçerim..Orada yakacam üçe beşe bakmam.İZmire hanımın memleketine giderken uzun kmden sonra arada benzine geçerim...Ankarada nıssan seervisindeki bir usta demişti.Lpg de uzun kmden sonra kontak kapatmadan önce benzine alıp subapları bira soguturum diye..Bunlara mehmet bey ne diyecek inanın çok merak ediyorum.Bu arada mehmet beyede esaş lpg den inayet ustanın selamını ileteyim.Yanlarına ugradıkça hocam sizden bahsediyor..
Mehmet bey merhaba,bende 2011 verso kullanıcısıyım lpg taktırmayı düşünüyorum böyle bir durumda Bursa'da önere bileceğiniz BRC bayisi varmı? Nira müh. çalıştığım fabrıkaya bir ara gelip tanıtım yaptılar.Konuştuğum kişi oranın sahibi idi.İsmini hatırlayamıyorum konuşmaları beni lpg taktırmaya yöneltti fakat içşilikleri nasıl bilmiyorum.Bana yardımcı olurmusunuz.Saygılar.