0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Bey. 95 mod. toyota corolla 1,6 16 valf aracımda landirenzo mixerli kit vardı.3 yılda su koyverdi.Ayar tutmaz oldu.En sonunda mixrer gaz yerine su verdi.Hava filtresi,silindirler su altında kaldı,kapak contasını yaktı vs.Regülatörü söktüm attım.Aldesa regülatörler 70 tl ye satılıyor.Bu marka hakkında ne söylersiniz?
Mehmet bey geçen gün aküyü şarj ettirdim yalnız rölantinin yüksekliği 1 in üstünde yani soracağım soru gaz ayarınıda bozmuş olabilirmi normlade düşmesi gerekiyor yani otomatik rölanti yüksek oluyor ama sora düşüyordu bilgisiyara taktırmam gerekirmi sizce en son baktırdığımda ayarlarda -50 yapmışlar ayarı bide 199 içinde yuvarlak yeşil şey dönüyor aküyü şarj ettirmedne önce birdahakine fotosunu çekicem ama anlattığım kadarıyla sizce nasıl
öncelikle herkese selamlar bu forumda ilk mesajım olacak yeni corollamı aldım 1.6 comfort a/t lpg dönüşüm yaptırmayı düşünüyorum brc aklımdaki tek firma diyebilirim. kayseride ustalığına güvenebileceğim bi yer varmı? toplamda bana nekadara mal olur? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Mehmet bey bende 2003 corolla hb var bende lpg taktırmayı düşünüyorum İstanbulda ikamet ediyorum internetten bir araştırma yağmak istedim şöyle uygun fiyata orta halli bir lpg sistemi için Gasitaly diye bir marka var ama orjinal italmi yoksa bulgaristandamı üretiliyor tam belli değil bu marka hakkında bilginiz varmı?İkincisi bu marka yerine atiker safefast taktırsam dahamı iyi olur?
sayın mehmet bey foruma ilk defa katıldım. anladığım kadarıyla konuya vakıfsınız. 2011 model sıfır corolla aldım. henüz 3000 km de. lpg kiti taktırmak istiyorum.1- aracın garantisi konusunda yetkili servis tam bilgi vermiyor. sizin bilginiz var mı? ( hangi parçaları garanti kapsamı dışına çıkarmaktalar veya aracın tamamı garanti dışınamı çıkar?)2- aracıma en iyi hangi kit uyumludur? 3- araca lpg kiti taktırmamı önerirmissiniz?
mehmet bey - 50 yapmasından ben az yakıt yaksın dedim yani önceden sanki gaz ayarı fazla açılmış araba benzinden bile daha randımanlı gidiyordu ama çok yakıyordu bunu dedikten sonra yaptığı ayarda -50 ye düşürdü bundan fazlada kısamayacağını söyledi. bunu anlamadım ama genede yakıt okadar çok düşük değil ama çekiçten araba düştü o kesin kim 210 falan yakıyor tabi bu gaz ayarları yapıldıktan sonra bozulmuyorsa bu arada yardımlarınız için çok teşekkür eğer bu çok acemi işi ise yandım ben çünkü uşakta hiç bir imkan yok başka gidebilceğimiz konya atikere yolum düşer artık bıktım ya
teşekkür ederim mehmet bey