0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Günaydın;Motorun yağ eksiltmesinin sebebi sadece yağ yakmak mı acaba arkadaşlar? Yani başka bir sebeple, örneğin-yağ pompası, bir yerden kaçırma....v.s....v.s.Mamhut arkadaşımızın çektiklerini okuyorum da, sekman piston değişiminden sonra daha da fazla yakmaya başlamış. Buna istinaden, sekman ve piston değişimi çözüm mü değil? Ve ya hatalı bir servis mi yapılmıştır?Ayrıca, yağ tiplerinden hangisi en doğru seçim. Mobil oil sitesinden baktım, bizim araçlardaki 1ND-TV motorlara ya 0-30 ya da 5-30 yağ tavsiye ediliyor. Neden acaba servisler sürekli 10-40 kullanıyor. Hangi yağ daha ince, hangisi doğru acaba. Yorumlarınızı rica ederim.
Levent bey izmirdeki servisler 5-30 tam sentetik yag kullaniyorlar, standart prosedurleri bu benim belirtmeme gerek kalmiyor..
Samet abi senin araç dpf li olduğundan o yağı kullanmaya mecburlar. Her servis dpf li araçlara 5w30 u müşteri belirtmeden kullanıyor. Levent abi yağ pompanızın ve turbonuzun sorunlu olup olmadığına bakabilmeniz için elimdeki tsb leri yollayabilirim. Bu ikisi sağlam ise maalesef eksilmenin tek sebebi yağ yakma.
Samet abi senin araç dpf li olduğundan o yağı kullanmaya mecburlar. Her servis dpf li araçlara 5w30 u müşteri belirtmeden kullanıyor.
Mahmut kendiside cevap verecektir fakat bu olayın yağdan kaynaklandığını sanmıyorum çünkü Mahmut tam sentetik yağ da kullandı. Yine aynı sorun devam etti.
+1 Aynen Mahmut'çum.. Benim araçta DPF yok (2009 D4D ), servis inadına biz 10/40 kullanıyoruz diyor ve serviste elemanla inatlaştığım bile oldu..Ben 5/40 koymak istiyorum dedim, hayır olmaz dedi..
Teşekkürler.
Rica ederim abi .Evet abi eksilme yağ pompası ve turbodan da kaynaklanıyor olabilir . TSB ise toyota avrupanın bu sorun ile ilgili yayınladığı teknik servis bülteni sorunla ilgili herşey sırası ile yapılması gerekenler bültende mevcut . İçinde sorunlu araçların şase numaraları da mevcut ama şu var benim aracın şase numarası olmamasına rağmen aracım sorunlu . Zaten toyota bu bültenden 2 adet yayınladı 2. sinde sadece sorunlu araçların şase numaraları güncellenmiş ama anlaşılan o ki yine sorunlu olup o bültende şase numrası bulunmayan araçlar mevcut .Birde şunu söyleyim servise bu bültenle gittiğinizde ağızları açık kalıyor . Bu arada demin mesajları telefondan yazdığımdan ayrı ayrı yazdım . Birleştirdiği için Ahmet abiye teşekkürler .
Mahmut, senin motor revizyondan sonra kaç km yaptı?
Abi 30000 km de revizyon yapıldı . Yanlış hatırlamıyorsam yağ 34000 ne varmadan alt noktaya geldi servise gittim piston ve sekman yeni diye eksiltmesi normal deyip yağ eklediler 37500 km de yine alt noktaya geldi servise yine gittim biz yapabileceğimiz her şeyi yaptık dediler bana merkezi arayın dediler . Hemen orada aradık merkez ayrı kendiler ayrı kıvırdı . Bende ondan sonra çıktım kendim biraz yağ ekleyip dışarıda bakımını yaptırdım . Bakımı kaç km de yapıldı unuttum ama araç şu an 41000 de ve yağ yine alt nokta da . Ama bunda 5w30 yağın etkisi de olabilir daha önce ben sizinde tavsiyenizle 5w40 kullanıyordum revizyondan sonra servis 5w30 koydu bende bakımda yine 5w30 koydurdum bir daha ki bakımda 5w40 katmayı düşünüyorum .
eğer turbo yağ kaçırmıyorsa motorun 10-15bin km yapınca (5w40 yağla) eksiltmesi minumuma gelir merak etme. ayrıca bir ipucu vereyim eksilmiş yağa ilave yapılırsa eksiltme kesinlikle artar, 4 binde 1 kg eksilten motor yağ tamamlanınca 1.5-2 kg eksiltir.
Blok normal olsa dediğiniz olur Atilla bey ama blokta sorun var. Zaten tsb'de verilen videoyu izlerseniz en önemli kısım blok yüzeyi incelemesi. Ama umarım siz haklı çıkarsınız.