0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
toyota nın sağlamlık imajı yavaş yavaş yıkılıyor, önce mmt şanzımanın başarısızlığı,sonra yağ yakan ve çözüm bulunamayan dizel arabalar ,bir çok insan tarafından duyuldu,bu gelişmelerin fabrikada farkında ,toyotanın son reklamlarına bakarsanız 93 model efsane kasayı başrolde oynatarak ,sözde sağlamlık imajını yineliyorlar,koskoca toyota sıfır araba satmak için 20 yaşındaki arabanın imajından yararlanmak istiyor.reklamda yeni corolla sığıntı gibi geri planda duruyordu.
aaa olur mu öyle şey toyota sorunsuz araçtır yağ yakması nedir ampulü bile patlamaz
Mecliste is bitmistir o yuzden dizeldeki en sorunsuz markayi cay içip konusuyorlardir :-D
hatta şimdi vw yi kınamaya bile başlamışlardır
Meclis ne işsiz çıktı yav Işsizlik basa bela duruma bak
Espri yapmıyorum, "yakıtı dışarıdan değil, servisten almalısınız" bile diyebilirler.Maalesef bu yağ yakma sorunu VW ve avenesinin kullandığı turbo+komp. ile donatılmış efsenevî (!) 1.4 TSI motorda da mevcut. Orada durum biraz daha enteresan zira bazı 1.4TSI motorlar hiç eksiltmezken, bazılarının yağ tüketimi akıllara seza.İş dava sürecine gelirse zaten daha önce aracını iade eden şahsın dava sonucu emsal olarak alınabilir.Avukat olan komuşumuz kaso ile ilgili bir problem yaşamıştı ve ta 1949 yılındaki bir dava sonucunu emsal göstererek davayı lehine sonuçlandırmıştı. Kaldı ki aracını iade eden şahsın davası çok da eski değil.Allah yardımcınız olsun.
Ya bu site Toyota sevenlerin buluştuğu bir site olmaktan çıktı.Yağmur gibi eleştiri.Bunun temelinde Toyota amblemi var.Aşırı beklenti oluşmuş.Taktılar yeni Corollaya.Toyotada Corolladan başka araç yok.Gariban Türkiyem benim.Toyota:Corolla sanıyorlar.Ne modelleri var bu firmanın.Bir de volkswagen sevdası.Eminim bir kısmımız hiç kullanmadan çok kusursuz araba diyoruz.Eminim bir çok kusuru vardır.Sitenin ismi değişsede olur.Toyotadan pardon Corolladan soğutma ve nefret ettirme club tr olabilir.
Yok ampul patlıyor daha yeni değiştirdim :-D
toyta almayı planlıyordum ampul patlatan aracı napıyım toyota artık benim için bitti!
Hakan bey; Çok özür dileyerek; Size "tuzukuru" olarak hitap etmek istemiyorum, inşallah olumsuz bir şey başınıza gelmez ve mutlu olarak aracınızı kullanmaya devam edersiniz. Syg
Arkadaşlar tamam toyota sorunsuz çok iyi araç.İtiraf ediyorum biz bu sorunları en müsait yerlerimizden uydurduk. Hatta bence değerinin çok çok altında bir fiyata satılıyor. Bir tepki gösterelim araçları bu kadar ucuza satmasınlar. Allah göstermesin iflas falan ederler sonra nereden bulacağız böyle sorunsuz araçları.
Yazınızı dikkatlı okudum, merak etmeyin. Kusura bakmayın, işleri tartışma boyutuna taşımak istemem, ancak ben arabamı seviyorum, o benim malım, para saymışım.Ama kusura bakmayın, beni üzen bir şey varsa, ona saygı göstermem, onu övemem, toz pembe gözlüklerle bakamam, en önemlisi överek kendimi kandırmam. Eleştirmezsem de, kendimi aptal gibi hissederim.Sizin tabirinizle "gariban Türkiye'm", aptal değil akıllıdır, 1.8 avensis ve ya 2.2 land cruiser mi alsın? Hem yılda 1000-2000 tl fazladan vergi ödesin, hem satarken çok kaybetsin, ama corolla mağduru olmadığı için mutlu olsun, öyle mi?İyi geceler.