0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sakin karakterli Mahmut gitmiş kızgın ve müsait yer diyen Mahmut gelmiş
Abi sakinlik konusunda size katılıyorum o Mahmut gitti .Ama karakter konusunda bir değişiklik yok , olmazda . Abi son zamanlarda açılan 2013 corolla hakkında çıkan asılsız sorunları bende tasvip etmedim hatta o konularda bende sorunu yaşamış biri olarak soruna inanıp tepkimi gösterdim fakat konunun sahte hesap üzerinden toyotayı karalama amaçlı açıldığını görünce malum konuda özür mesajı yazdım fakat göndere tıkladığımda konunun kilitlendiği uyarısı aldım .Sakin olmamamın nedeni ise bu konulardan sonra açılan konulardaki zamanında bu sorunu yaşayıp paylaşınların da sanki toyotayı karalıyormuş niyetinde yazıldığını ima eden mesajlar
Mahmut karakterine lafım yok ne haddime ılımlı kişiliğini kastettim
Biliyorum abi . Zaten bilmeseydim mesajım çok sert olurdu . Ama sizden bu sorunu yaşayıp burada çözüm aramaya çalışanlarla bu sorunun arkasına sığınıp toyotayı karalamaya çalışanları aynı kefeye koymamanızı rica ediyorum . Bunu burada ayırmak pek mümkün değil en azından bizim gibi sadece üyelerin ayırması çok çok zor . Benden taraf bir sıkıntı yok . Siz toyotaya gönül vermiş biri olduğunuz için bu şekilde yazıyorsunuz .Ama dediğim gibi toyotayla sorun yaşayanlarda var onlara da lütfen biraz sağ duyu ile yaklaşalım .
elbette sorunlar olur ama herkeste olmaz ve her markada olur dediklerine katılıyorum yalnız toyotaya gönül vermedim seviyorum broadway ve ladam vardı onlarıda seviyordum mesele bu
Arkadaşlar ; Lütfen, kimse kimseyi kırmıyor, incitmiyor. Kendimizi kaptırmayalım, burası forum, forumlarda fikir beyan edilir, paylaşım yapılır, fikirlere ve yorumlara yanıt yazılır. SÜREKLİ OLUMLU YORUM yapılacak diye bir kural yok forum kurallarında.Özellikle forum yöneticilerinden ve bölüm sorumlularından Rica ediyorum . Bırakın da yazışalım, lütfen 1999 yılından bu yana bir çok foruma üye oldum ve yöneticilik yaptım. Sizin işinizi öğretecek değilim, lütfen beni yanlış anlamayın ; Ancak, kişisel ve ya toplumsal hakaret, müstehcen kelime ve ya küfür içermeyen konuların dışındaki konularda çok fazla müdahale edilecek bir durum yok düşüncesindeyim. Yine de takdir Sizindir. Size de iyi geceler Hakan bey. Forumda gözüken isimlerimizde FANATİK TOYOTACI yazıyor. Ben kimseyle müsabaka etmeye gelmedim, sadece Sizin cevabınıza yorum yaptım. Ancak Siz forumları ve yazınıza yazılan yanıtları müsabaka talebi olarak olarak görüyorsanız, yanılıyorsunuz. Her halde Sizin yorumunuzu destekleseydim, Sizin takımda mı olurdum.Lütfen yorumuma cevap yazmayın.....lütfen. Daha değerli yorumlara yanıt yazın.
Ya bu site Toyota sevenlerin buluştuğu bir site olmaktan çıktı.Yağmur gibi eleştiri.Bunun temelinde Toyota amblemi var.Aşırı beklenti oluşmuş.Taktılar yeni Corollaya.Toyotada Corolladan başka araç yok.Gariban Türkiyem benim.Toyota:Corolla sanıyorlar.Ne modelleri var bu firmanın.Bir de volkswagen sevdası.Eminim bir kısmımız hiç kullanmadan çok kusursuz araba diyoruz.Eminim bir çok kusuru vardır.Sitenin ismi değişsede olur.Toyotadan pardon Corolladan soğutma ve nefret ettirme club tr olabilir.
Mantıklı, böyle olacağını bilseydim bende almazdım :-)
Sat opel al abi kronik problem yok astralarda ama yanma mevzusu var kökten çözüm
Elimizde bir tane opel var nasıl kurtuluruz diye düşünüyoruz :-D
Abi üstüne para veriyorsanız hemen çıkarım yola . Yalnız yol parası da sizden .
Opel'leri satınca gelin size Honda alalım Honda Civic ikinci elde peynir ekmek gibi satılıyor
Allah razı olsun Mahmut bu ne incelik Abi bir tane de ben Civic düşünüyorum, otomatik. Sıfırına gücümüz yetmez ikinci elde de o kadar sıkıntılı araba var ki.
Valla temiz Civic bulmak zor, temiz olanlarında fiyatları uçmuş durumda. 2010 model 50.000'de prins lpg'li Elagance Otomatik Civic'e 43.000 TL para verdi arkadaş.
Allah razı olsun Mahmut bu ne incelik