0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar aurislerin yağ yakma sorunu hangi model yılından sonra düzeltildi haberi olan varsa yazabalir mi ?
Tansel bey 2012 den sonra düzeltildi diye biliyorduk ama bazı yeni kasa auris sahiplerinin de forumda aynı sebepten şikayetleri var . Ondan ne desek yalan olur .
Ticari taksiye koymak ıstıyorum dıeselını ama gıttıkce sogudum toyotanın dıeselınden bıde taksı oldugu zaman daha da problem desene
Mahmut, seni TOYOTA TR resmi yağ analizatörü ilan edelim mi?
+1 iyi fikir.
Her yağ konusunda seni görmek geriyor beni Mahmut, nedeni söylemeye gerek sanırım.Rahatsız oluyorum inan.
Abi keşke daha önce söyleseydiniz madem rahatsız olunuyor bende bundan sonra daha dikkatli olurum . Olmadı soru soranlara özelden yardımcı olmaya çalışırım .
Bence hic girme bu konalara bana gore, bende zaten dile getiriyim dedim anlayisin icin tesekkur ederim Mahmutcum sağol varol.Diger konularda seninle yazismak oldukca basarili sonuclar cikariyor bunuda dile getireyim.
Motor ve yag konusunda iyi bir ustadan fikir alinmasi sart...bu arada 10 tane corolla sahibi yag yakiyor diyorsa 1 tane auris cikiyor.garibtir 1,4 dizel yariscilr hic yag yakiyor demiyor.ayni motor degilmi bu kardesim
Motor ustasi sensin abi, yorumlar senden.
motor ustasi deme ban yeriz sercan lutfen istirham ediyorum.engin bilgi ve deneyimden yararlanmak istersen antepe gel