0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ahhhhhhahhhhhhhh olsaydı bir efsaneniz uğraşmazdınız bu sorunlarla doldur depoyu gez dünyayı
Abi efsane kasalar toyotanın sorunsuz olarak yaptığı son araçlar . Bizim burada tartıştığımız da aslında bu sorun değil toyotanın sorunu ve araçlarını sahiplenmemesi . Ben bundan sonra böyle bir firmanın ürettiği araçla değil dünya turu markete ekmek almaya gitmemeye çalışırım . Siz dünya turu atarsınız o sizin tercihiniz karışamam . Ama dediğim gibi ben böyle bir araçla yolculuk yapmamaya çalışırım zaten ilk fırsatta da bu araçtan kurtulacam . Sebebi ben araç kullanırken zevk almam lazım önümde böyle bir firmanın amblemini gördükçe de ben ne araç kullanmaktan ne o yolculuktan zevk alabilirim . Toyota alıp memnun kalmış kişilerde elbet var onlar alır kullanır ben karışamam memnun olmasa dahi alıp kullanana be yine karışamam . Ama ben bana 3 yıl masallar anlatıp sorunu çözeceğiz arkasındayız deyip 3 yıl sonunda garanti bitince ya siz kısa yol yapıyorsunuz yağ özelliğini yitiriyor diye bahane uyduran bir servisi olan aracı alıp kullanmam için dünya da başka bir araç üretilmemesi lazım .
sercan ne alıp veremediğin var vw opelle adamlar sorun yaşamışlar toyotadan uzak duracağım diyor koş koş diyorsun. biraz saygı duysan insanlara. senin arabanda sorun yok diye d4d motorlu arabalara laf ettirmiyorsun...
Hocam keşke 3 yıl beklemeseydiniz yada servis seferlerinden sonra hemen mahkemeye verseydiniz...Gerçi bana kalırsa şu an bile yapılanları bir avukatla görüşüp mahkemeye verebilirsiniz htta yaptıkları taktiği mahkeme anlarsa bence tazminat bile alabilirsiniz
ortada hukuka uygun bir şekilde yapılmış bir alışveriş varsa bence hakkınızı sonuna kadar arayabilirsiniz... ötv den muaf olmuş olmanız neden sizi haksız çıkarsınki yerinizde olsam işi bilen en az 5-6 tane avukatla görüşürdüm...
Abi beni haksız çıkarmıyor . Zararlı çıkan ben oluyorum . Şöyle ki benim aracım faturada 32000 tl gözüküyor davayı kazandım diyelim bana toyota 32000 tl ödüyor . Benim tekrar ötv muafiyetli araç almam içinde 2 yıl daha geçmesi gerektiğinden ben 32000 tl ye şu an bir araç alamam . Avukatım 2 yıl daha bekle takasta kullan daha karlı olursun dedi bana da mantıklı geliyor . Benim 5 yıldan önce tekrar ötv muafiyetli araç almam için tek koşul bu aracın hurdaya çıkması buda olmuyacağı için ben uğraşmaktansa 2 yıl daha yağ ekleye ekleye binip 2 yıl sonra takasta kullanmayı düşünüyorum .
Valla takas edip başka bir garibanın başı yanacağına bence hakkınızı mahkemlerde arayıp toyotaya da iyi bir ders vermeniz gerekliydi...Yinede siz bilirsiniz...saygılar...
ömer bey gecmiş olsun gercekten kotu bir durum gelişmelerden haberdar edin lütfen toyota servisinin size yaklaşımını merak ediyorum ...