0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yavuz bey 2012 lerde eksilme var mı yok mu bilmiyorum . Sadece 2012 araç kullanıcılarından daha şikayet duymadık . Dediğiniz gibi diğer araçlarda 1mm dahi eksilme olmuyor ve normal olanda bu zaten 2009 öncesi 1.4 d-4d de de 1mm dahi eksilme olmuyordu .Ayhan beyin aracı 2012 model ve aracında yağ seviyesinin ortalarda olduğunu söylüyor eğer böyleyse bence sorun halen tam olarak giderilmiş değil . Ama toyota servislerine sorarsanız size yağ lambası yakmadıkça sorun yok diyeceklerdir . Nasıl bir zihniyetse sorunun olup olmadığını yağın çubuğuna bakarak göremiyorlar illa lamba yanacak .Size başta da demiştim ben olsam böyle şaibeli ne olacağı belli olmayan bir aracı almak yerine gider 1.6 dizel motora sahip daha donanımlı yol tutuşu daha iyi aracı alırım . Unutmayın toyota sorunsuzluğu için alınır bana kalırsa artık toyota bunu sunamıyor onun için ben yerinizde olsam gider başka markalara bakar test ederdim . Zaten yeni corolla açıklanan fiyatlarla alınacak bir araba değil . İlla toyota diyorsanız da size benzinli 1.6 avensis tavsiye ederim .
o bahsettiğiniz hidayet beyin aracı, benim araç 2013 ve yağ seviyesine hiç bakmadım daha
Doğrudur Mustafa . Ama amcamda 1.6 tdi passat var böyle birşey duymadım . Gerçi yağ çubuğunu çekip kontrol etmez kendisi belkide var haberi yok . Ben bugün avukatın yanına gidecem işlemleri başlatacağım . Hayırlısı olur inşallah .
İade mi abi?
Mahmut kardeşim, geçmiş olsun inşallah hayırlısı olur senin için. Bana sorarsan giderken Avukatın da yanında olsun derim..Senin için artı olur ve ciddi olduğunu anlarlar..İşin sonunu sakın bırakma..İyi haberlerle dönersin inşallah
Kardeşim iade de zarar ederim çünkü verecekleri paraya aynı özellikte araç alamam . Değişim isteyeceğim . Fakat ne olduysa dün avukata verecem falan deyince bugün tesadüf avukatın yanında iken aradılar gelin bir şekilde uzlaşırız diye gelecek hafta içi gideceğim bakalım ne teklif edecekler en kötü ihtimal komple sandık motor değişimini teklif ederlerse ben kabul edeceğim ama yok motoru sökeceğiz bakacağız inceliceğiz gibi laflar ederlerse kabul etmeyeceğim .
En mantıklısı bence de.Ama sandık motor yerine 0 araç ile değişimi olmaz mı?
Onarım vs kabul etme zaten kardeşim,avrupa'da olsa öttürürler adamı emin ol. Aracı değişime gitmeseler bile sandık motor için bastır derim..Ben bilişim sektöründeyim,kısa bir örnek vereyim sizlere, bir laptop garanti kapsamında 3 kere aynı arızayı yaptı..Müşterim 3. arıza sonunda servise götürdüğünde garanti bitimine 1 ay kalmıştı..Cihazı kafalarına attı teslim almadan geri döndü. 2-3 gün sonra aradılar "0" muadil hangi laptop var ise aynı markadan, değiştirdiler.. Bilginize..Herkes bilinçlensin arkadaşlar,kimse kimsenin hakkını yememeli bana kalsa..Saygılarımla
Arkadaşlar konuyu baştan sona kadar okudum sıkıntı yaşayan arkadaşlar ne yaptı sorunlarını çözebildi mi? Birde mahkemeye veren oldumu acaba işin mahkeme kısmında durum nedir?