ben olsam bidaha bırak yeni corollayı bir ömür toyota markası almam geçmiş olsun nihat bey.
Aynen ben böyle yapmayı düşünüyorum.
Eger 1601 cc ise degil 
Abi üreticiler bunu bildiğinden benzinli olsun dizel olsun ülkemizde 1.6 diye geçen motorların hepsi 1600 cc nin altında . Bir kaç istisna olabilir ama pek ihtimal vermiyorum .
O is oylede olmuyor ki be Mahmutcum

neyse yani dedigim gibi eger cc olayi 1601 olursa bi ust vergi eger olmaz ise 1.4 ile ayni vergi sistemi olacak dogru.
O is oylede olmuyor ki be Mahmutcum
neyse yani dedigim gibi eger cc olayi 1601 olursa bir ust vergi eger olmaz ise 1.4 ile ayni vergi sistemi olacak dogru.
Abi ben mtv ödemediğimden tam emin konuşamıyorum . Ama dediğim gibi bildiğim tüm 1.6 lar 1600 cc nin altında ondan 1.6 dizellerin ülkemizde vergi dezavantajı yok .
Sizin dediğinize de katılıyorum 1601 cc olursa dediğiniz gibi bir üst vergi dilimine giriyor .
Abi ben mtv ödemediğimden tam emin konuşamıyorum . Ama dediğim gibi bildiğim tüm 1.6 lar 1600 cc nin altında ondan 1.6 dizellerin ülkemizde vergi dezavantajı yok .
Sizin dediğinize de katılıyorum 1601 cc olursa dediğiniz gibi bir üst vergi dilimine giriyor .
Dogru biliyorsun bende oyle biliyorum daha dogrusu ama demek istedigim su yani su kadar cc yapalim diyipte o kadar cc yapilamiyor

yani 1.6 lil hacim derler ama 1623 te cikar 1578 de.
Arkadaşlar 2012 veya 2013 te yağ yakma problemi devam ediyor mu ?
Forumda bununla ilgili konu mevcut,arama yapmadan konu açmamanızı rica ediyoruz.Konunuz kilitlenecektir aksi durumda
konuyu bulamadım biri gösterirse seve seve kapatılsın
dikkatinizi çektiyse hep 2010 ve 2011 modelleri üzerinden gitti bende eski bir yap yakma mağduru olarak 2012 den sonra düzelttik dedikleri sorunu kullanıcılarından öğrenmek istiyorum.Sizin gönderdiğiniz bütün linkleri daha önce okudum.
dikkatinizi çektiyse hep 2010 ve 2011 modelleri üzerinden gitti bende eski bir yap yakma mağduru olarak 2012 den sonra düzelttik dedikleri sorunu kullanıcılarından öğrenmek istiyorum.Sizin gönderdiğiniz bütün linkleri daha önce okudum.
Konuları okumamışsınız ne yazıkki

Son konuda 2013 model araç almış arkadaşımız konu açmış ve dikkat ettiyseniz konusu kilitlenmiş.Konu içerisindede aradığınız şey mevcut.Biraz daha dikkatli okumanızı öneririm size.
okudum daha geniş kullanıcı lazım yeni kasa almayı düşünüyorum.
Daha geniş bir kullanıcı lazım şeklinde bir durum olamaz çünkü 2012 modellerde dahi olmayan bir durum konudada yazıyor.Kaldıki 2013 lerdede yok.Birde yeni kasada mutlaka aynı motor olsada bazı noktalarda yine ufak tefek değişiklikler olacaktır.Satışına başlanmayan bir aracında kullanıcısı olamaz.
Ustad sen niye bu kadar zorluosun 2013 derken yeni corollayi vurgulamiyorum , hali hazirda satilan 2013 modeli diyorum .
Yavuz bey 2012 lerde sorun yaşayan duymadım . Ama ben yerinizde olsam yinede gidip almazdım . Çünkü toyota da sorunsuzluk sadece lafta kaldı . Zaten almak için başka bir nedende bence yok . Aynı rakamlara başka marka daha donanımlı bir araç alabilmeniz mümkünken ben olsam toyotaya bulaşmam . Ama takdir yine sizin sonuçta siz kullanacaksınız . Her şeyden önce alacağınız aracın hayırlı olmasını dilerim .
Tesekkurler ustad , valla dediklerine tuzde 50 katilmiyorum. Renault fluence , ford ve opel bence corollanin yerini tutamaz. Jetta zaten kucucuk benim icin tek sorun corollanin fiyatinin d segmentine cok yaklasmamasi mesela 70 bine yaklasirsa aklimda passat 1.6 trendline var ki corolla ile kiyaslanamaz hem donanim hemde kalite bakimindan fakat fiyatlar turk yapimi oldugundan gumruk vergisi ve kur farki vb konular yuzunden fiyati maksimum 63-64 bekliyorum . Konustugum butun araclar manuel olarak . 2011 corolla elegantim vardi performans dahil yag yagmasi haric hic bir sikayetim yoktu. Fakat gel gor ki auristen en kotu 2000-3000 bin fazla olucak diolar bende oyle olmamasini umuyorum
Ustad sen niye bu kadar zorluosun 2013 derken yeni corollayi vurgulamiyorum , hali hazirda satilan 2013 modeli diyorum .
Eğer bu yukarıdaki yazıyı ben yazdıysam haklısınız zorluyorum.İstediğiniz arkadaşa sorabilirsiniz yeni kasa deyince ne anlayacaklar bakalım.Bazen yardımcı olmaya çalışmamak gerekiyormuş demekki.
Tesekkurler ustad , valla dediklerine tuzde 50 katilmiyorum. Renault fluence , ford ve opel bence corollanin yerini tutamaz. Jetta zaten kucucuk benim icin tek sorun corollanin fiyatinin d segmentine cok yaklasmamasi mesela 70 bine yaklasirsa aklimda passat 1.6 trendline var ki corolla ile kiyaslanamaz hem donanim hemde kalite bakimindan fakat fiyatlar turk yapimi oldugundan gumruk vergisi ve kur farki vb konular yuzunden fiyati maksimum 63-64 bekliyorum . Konustugum butun araclar manuel olarak . 2011 corolla elegantim vardi performans dahil yag yagmasi haric hic bir sikayetim yoktu. Fakat gel gor ki auristen en kotu 2000-3000 bin fazla olucak diolar bende oyle olmamasini umuyorum
Rica ederim .
Dediklerinize katılıyorum fakat toyota beni yağ yakma sorunundan dolayı mağdur ettiğinden bundan sonra aracını alıp kapımın önüne katmam . Şimdiki aracımı alma sebebim toyotanın sorunsuzluğu idi .
Dediğim gibi her şeyden önce aracınızın hayırlı olmasını ve kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı diliyorum . Birde aklıma gelmişken yeni skoda octavia da bakmanızı tavsiye ederim bildiğim kadarıyla fiyatıda diğer araçlara göre uygun .
Ertan kardeşim yeni kasada eski motor kullanıldığına göre sorum gayet mantıklı , yardımların için teşekkürler seninle birbirimiz anlayamadık diye düşünüyorum.
Mahmut Bey , Octaviya'nın daha sitesi düzgün çalışmıyor o yüzden bakmaya değmez. İnş fiyat olarak uygun bir şey çıkar da toyotadan şaşmayız.