0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende bugün oraya yorum yazmıştım Sorunlarınız ve çözümlerinize yer vermenizi isterim şeklindeydi Ek olarak Toyota dan yetkili biri beni aradı ve sosyal medyada yazdıklarım ile ilgili ne talep ediyorsunuz diye sordu ve bende iade talep ediyorum dedim.en kısa sürede size döneceğiz dedi, süre sordum net bir süre vermem dedi ama ben ortalama ne kadar sürer bana dönmeniz dedim merak etmeyin çok kısa sürede size döneceğiz dedi.Gelişmeler böyle, bakalım ne zaman benimle kontak kuracaklar.SaygılarAylin YILMAZ
Açılışı Özer bey yaptı bakalım devamı kimden gelecek...
merhaba arkadaşlar uzun araştırmalarım sonunda bende toyotayı mahkemeye veriyorum, bence herkes hakkını sonuna kadar aramalı,milyar dolarlık bütçesi olan toyota bizlerin zor şartlarda biriktidiği ve araba alabildiği paramıza göz dikmesin. araçları böyle ciddi bir arıza veriyorsa arkasında durmalılar, yalnız biz türk toplumunun garantiden yada servis hizmetinden anladığı sadece tamir, aslında durum öyle değil, araç değişimi yada para iade hakkımızı unutmamalıyız.
cenk bey merak ettim, emsal teşkil etsin derken otomotiv ile ilgili kazandığınız bir dava varmı? yoksa diğer marka veya eşyalar için mi bahsettiniz?bu arada merak eden arkadaşlara edindiğim bilgileri aktarabilirim, çünkü bu sürece girmeden önce hukukçulara, mühendislere ,sanayicilere ilgili birçok kişiye danıştım.ayıca bu konuda en uzman kişi sayılabilecek yargıtay da tüketici mahkemesinde hakim candaş ilgün bey'in you tube da videosu var, birçok şeyi açıklıyor yani aracın motor- turbo-şanzıman vss.. gibi asli parçalarında arıza varsa gizli ayıptır, zaman aşımına tabii değildir , ve kanaatimce hakkını arayanlar davayı kazanırlar..
Herkese Merhaba,Konuda uzun süredir bir yazı yok. Durumu hakkında gelişme / değişiklik olanlar var mı acaba?
Benim daha 4000 km olmadı. Bir türlü yağı kontrol edemedim. Eksiltmeye devam eder ise, mahkeme kervanına ben de katılırım.
Günal Bey,toyotam.net sitesini sattınız galiba. Site sizindi diye hatırlıyorum.Bu arada ben revizyon sonrası 3250 geçtim ve şu anda sorun bitmiş gibi benim araçta. Bu kadar yol sonunda eksilen miktar yaklaşık 0,17L.