0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Herkese Merhaba,Konuda uzun süredir bir yazı yok. Durumu hakkında gelişme / değişiklik olanlar var mı acaba?
tsb listesinde aracım görünmüyor fakat aynı sorun bendede var sekman ve piston değişimini kabul ettim aracıda servise götürdüm şu anda avukat gizli kusurlu araç satımı olduğu için yasal hakkımın saklı kalacağını söylediği için değişimi kabul ettim eğer sorun devam ederse bende mahkemeye vereceğim devam etmezse değer kaybından dolayı mahkemeye vermenin çok birşey ifade etmeyeceğini söylediler şu araçtan kurtulayım bir dahada toyotanın önünden geçmeyeceğim ama şurası kesinki d4d bir fiyasko umarım toyota almayı düşünenler bu yorumları okurda birdahada almazlar çevremde ne kadar toyota almayı düşünen varsa hep mani oluyorum artık
Bence aracı satın VolksWagen alın. Sorunsuz,servisleri ucuz ekonomik dertsiz tasasız bineceğiniz bir araç.
wallahi aracı alırken çok git gel yaşadım golf yada jetta benzili ile auris dizel arasında fiyat farkı çok yoktu yakıt fiyatlarından dolayı aurisi tercih ettim şimdi pişmanım gözümde toyota artık fıransız arabalarından daha kötü toyotanın da marka değeri diye birşey yokmuş bunu öğrendik
İyi de 1.4 Dizel gayet verimli, guclu motor direnmenin sebepleri bence. 1.6 nin maliyet ve vergi avantajida pek yok.