0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende 1996 corolla xl araç var.Araç lpg li.5000 kmde bir yağ değiştiriyorum.Fakat 3500 km civarı oldu 1 lt civarında yağ eksilmiş nedeni nedir?Yağ kaçaklarımı yoksa motordanmı kaynaklanan bir sorun var?
arkadaşlar merhaba bende 2010 model yaris var sporty 4-4d 9000km 1 lıtre yag attım, suan 12750 km yag lambası yandı sondu baktım ortada 2 noktanın bır sorun mu var yoksa normalmıdır. syg
Sayın taşkın yaşar bey kesınlıkle onarımı kabul etmeyın.Sizin durumunuzda olan engin beyin aynı sıkıntıdam dolayı direk aracını değiştirdi toyota.Onarımı kabul etmeyerek değişimi talepedin.Zaten size kısa sürede dönüp aracın yenisiyle değiştirileçeğini söyleyeçeklerdir.
Kesinlikle bende zaten öyle düşünüyorum.Çünkü bu arabayı sıfır aldım ve inanın gerçekten çok can sıkıcı bir durum.Gerekirse yasal yollara başvuracağım.
Çanınızı sıkmayın.Bu zamana kadar yağ eksiltme problemınden bildiğim iki araba TOYOTA tarafından Yenisiyle değiştirildi.Rahat olun müsteri olun TOYOTA elinde sonunda o aracı yenisiyle değiştireçek... Sekman ve piston değişeçek dedilerse araçın Yenisi yolda Sadece siz onarımı kabul etmeyip yenisiyle değiştirilmesini genel merkeze bildirin okadar..Garanti olmasını istiyorsanız aracı aldığınız bayiye noterden ihtarname çekin bakın ozaman sizi hemen GENEL merkezden arıyorlar...
Engin beyle hemen irtibata geçtim mesaj bıraktım umarım en kısa sürede bu durumu lehimize sonuçlandırabiliriz. Ya gerçekten çok üzülüyorum sıfır araba alıyoruz ilk biz binelim koltuğuna aman hata olmasın aman herkezin gönlü hoş olsun diye şu arabanın bize yapmadığı kalmadı gerçekten çok basit ve üzücü bir durum..Hemde toyota gibi büyük bir firma için.
Evet üzücü malum bende d-4d 2011 var bakalım bizimkide garantiden turbo ve vakum pompası değişti değişim olalı 4000 km oldu ve yağ sevyesı orta sevyesine yaklaştı bende 5000 km yapıp yağ sevyesini servise gösterecem.Belkide benim araçtada aynı problem var lakin dediğiniz gibi servise formene bunu anlatmak bir dert.Bunlar bu sorunu biliyor ve bence seslenmiyorlar bence toyotaya bu yakışmıyorrrrrr.........
motoru değiştireceklerine aracı değiştirsinler bence, tamirden sonra ne kadar sağlıklı olacak ki ?