0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Araç yağ yakmaya başladıysa bazı sebeplerden dolayıdır.Niye satalımki?Elbet bulunur bir çaresi...
abi sesli güldüm çok haklısın be kemal abi bir de atilla abi çok değer veriyorum yazdıklarına, ben yatak sesi olsa, belki vuruntu olsa bile anlamam sanırım. ancak motoru dinleyen her usta çok beğendi şimdiye kadar..5w30dan önce de sonra da.. bu yağın ömrü bir dolsun, 0w40 planlıyorum
tabiki çaresi bulunur ancak arabanın durumu ve çıkaracağı masrafta dikkate alınmalı.10-15 yaşındaki araba 2000 tl masraf çıkarıyorsa harcanan paraya yazık.şahsen bu gibi olaylar beni arabadan da soğuturdu bende değiştirme taraftarıyım.
Aykut kardeş yanılıyorsun,arabasına göre değişir.ben 1975 model arabaya 12 bin harcadım kafamda daha 5 bin harcama var.efsaneme gerekirse 2binde harcarım 3 binde.çünkü yerine konacak aynı evsafta araba yok.
mobilin yeni yağı http://www.murpet.com/mobil115w50.php
Atilla Bey, bana pek inandırıcı gelmedi bu ürün ve site.
Aldigimiz ikinci el Toyota'da gorulebilen bir problemmis yag/motor dizayni kaynakli problem. Insallah kurban olarak yazmak durumunda kalmayiz. Bakalim nasilmis...
Ikinci el/kullanilmis bir Toyota aldik bugun Atilla amca.Yagla ilgili sorunlariyla bilinen bir motor 1MZFE, insallah bu arabada boyle bir problem yasamayiz demek istemistim.
Atilla abi aracı çalıştırırken çok soğuk havalarda bazen hafif gaza basarak çalıştırıyorum daha rahat çalışsın diye ama normal zamanlarda gaza basmadan çalıştırıyorum sence doğru mu yapıyorum ? yani bir aracı hafif gaza basarakmı çalıştırmak iyidir yoksa hiç gaza basmadan çalıştırmak mı iyidir.?
bir değişiklik oluyor mu ki?