0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Özelden yolladım
ufuk beytekrar merhaba, teşekkürler, aydınlandım. sağolun. son bir soru soracağım, şimdi bizim serilerde 2009 kasım çıkışlı 2010 model d4d corolla elegance (model: nde150laelnyw50 - şase no: jtnbc56e70j011602 motor: 1nd 1063114) {düşük yağ seviye ikazı vermesi nedeni ile servise kayıt ettirdim.} nedeni ile turbolar değişecek? bizdeki turbolar basettiğiniz ilk tip turbo cinsine mi görüyor? bilgi verirseniz sevinirim. bu arada yeni yılın hepimize sağlık mutluluk başarı getirmesini dilerim. saygılarımla
Cevapladım Serkan bey,şanslı kullanıcılardansınız Saygılar...
Çok teşekkür ettim Ufuk Hocam
ufuk beysayenizde çok rahatladım en azından çözümü var olduğunu öğrendim mücadele daha kolay olacaktır. çok teşekkür ederim. sağolun. ben izmir de yaşıyorum. sizden öğreneceğim çok şey var. sizi burada ağırlamak isterim eğer yolunuz düşerse sevinirim.selam ve saygılarımla
Rica ederim,yardımcı olabilmek adına tüm toyota kullanıcıları için elimden geleni yaparım ne zaman isterseniz yazabilirsiniz. (Bu arada aracı teslim almamış olabilirsiniz, satış danışmanınız ile irtibata geçerek size teslim edilecek aracın VIN numarasını öğrenebilirsiniz)
arkadaşlar hepinize çok çok teşekkür ederim.Ufuk bey çok önemli açıklamalarda bulunmuşsunuz sağolun.bende yarın aracımı servise götürecem ve bu konu hakkında detaylı bilgiler alacam bakalım.bende 1 lt yağ ekleyip devam ettim ama hiç rahat olmuyor yaa bikere pimpiriklendim gözüm heran göstergedeydi yandımı yanacakmı diye.@Taşkın sanada geçmiş olsun kanka senin araç kaç km oldu??
Ufuk Bey,2 haftalık 1500 km.de dizel corollam var, bu konuyu okuduktan sonra ben de aracımdaki turbonun eski mi yoksa yeni mi olduğunu merak ettim, dün özel mesaj göndermeye çalıştım ama sanırım olmadı, giden kutusunda da göremiyorum.Vaktiniz olursa benim aracımı da kontrol edebilir misiniz?Şase No: ***Motor No: ***
Akşam özelden cevap yazmıştım size Emre bey;Aracınızda revizyonlu olan 17201-0N042 parça numaralı turbo kullanılmış muhtemelen konu ile ilgili sorun yaşamamanız gerekiyor.Saygılar...
Mesajlarla ilgili bir problem yaşıyorum sanırım, mesajınızı alamadım.Çok teşekkür ederim, zahmet verdik. Bir sorun yaşamayız umarım turbo ve yağ ile ilgili.
Ufuk bey yağ çubuğundaki alt çizgi ile üst çizgi seviyelerende kaç lt fark vardır ? Benim aracımda ilk aldığımda üst çizgideydi 2000 km ye kadar seviye iki çizginin ortasına geldi araç şuan 5800 km de ve yağ seviye halen iki çizginin tam ortasında bu durumda benim aracımda sorun varmıdır ?Bu arada verdiğiniz bilgiler için teşekkürler .
ufuk kardeşim benim araç 2010 kasım başı üretimi.bundan eminim çünkü üretildiği gibi bayiye geldi zaten beyaz renkte sıra bile vardı ve sipariş epey fazlaydı.04.11.2010 tarihinde kocaeli kaya ya geldi ve teslim aldım.sence sorun varmıdır.