0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracınız makyajlı Auris D4-D sanırım,eğer aracınız makyajlı D4-D ise üzülerek söylüyorum bilinen böyle bir problemi mevcut,çözümü ise garanti kapsamında turbo değişimi.Aracınız benzinli ise bilinen bir porblemi yok,her iki durumda da yetkili servise başvurmanız gerekiyor.Aracınız D4-D ise yağ yakma problemi için servise turbo değişimi konusunda ısrarcı olunuz bazı yetkili servislerdeki bilmiş danışmanlar garanti kapsamında değişim için ilk bakımın yapılması gerektiği yalanını bile söyleyebiliyor.Geçmiş olsun,saygılar...
Ufuk hocam ilk defa sizden duyuyorum ben böyle bir şeyi :S Daha önce kaç defa karşılaştınız, başımıza gelirse nasıl anlıyacağız?
ufuk arkadaş bu işin uzmanı,temserviste çalışıyor.toyota üzerine iş yapıyorlar,birçok konuda foruma katkı sağlayacağını umuyorum.
yani aracı 20 aralıkta aldık diye yırttık diyorsunuz?Belkide aldığım araç 2010/10. ayında üretilmiştir.)Aracımı önümüzdeki hafta teslim alacağım.Yırttığımı aracın neresine bakarak anlayabilirim.
Şasi üzerindeki bir etikette yazıyor olması lazım.
aracımın 2010 nun hangi ayında üretildiğini nereden anlayabilirim.Bilen varmı?
Maalesef araç tanıtım etiketinde fabrika çıkış tarihi yer almıyor.VIN numarasını (şasi) verebilirseniz,hangi tarihte üretildiğini söyleyebilirim.
müthişsiniz.Minnetdar kalırım size :alkis:mailinize veya özelden mesaj gönderirim.saygılar
ufuk beymerhabayeni shell eurodizel v power özellikleri euro 5 özellikleri karşılarmı acaba?shell sitesinde "adblue : emisyon yönetmeliklerini karşılama imkanı daha temiz bir çevre için, shell şimdi scr-takılı araçlara adblue’yu sunuyor. adblue sayesinde dizel araçlarınız euro 4 ve euro 5 emisyon yönetmeliklerini karşılar, etkili ve temiz bir yanma sonucu yakıt tüketiminden tasarruf sağlar." diyor. ne kadar doğru?
Ufuk hocam bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederiz ben aracımı Kasım ayının 15 inde aldım muhtemelen aynı sorun bende de olacaktır. Aracım henüz 3900 km de, 7000-8000 gibi sıkıntısını görürüz herhalde.
Şasi numarası verebilirseniz kontrol edebilirim.Adblue sisteminin çalışmasını gösteren figür;