0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bence eski hb corolla lar daha büzelben test edemedim ama iyice dikkatle kontrol ettim.sadece vitesin yeri ve konsolun bulundugu yer ve yerleştirilme sekli hoş olmuş.onun haricinde arabada benim arabama ekstra olarak 5 tane daha hava yastıgı var.gerisi aynı.hiçbir fark yok.insan bi VSC koyar ASR koyar.aynı mantıkla devam edeiyorlar.sonra günal beyinde dediği gibi arabanın bagajı bizim modellarin bagajından daha dar üstelikte kataloklara 350lt bagaj hacmi yazmışlar.bizim arabaların kataloklarında da 289 lt yazıyor. göz göre göre yalan!!!son olarak yeni nesilin göstergeleri bana cok basit ve banal geliyor. eski kasa opel vectra gibi ne o öyle???arkadaşlar size bi bilgi:yeni corollanın iç malzemesiyle aurisin iç malzemesi kullanılan plastik cok farklı.bunun sebebi de auris yerli imalat corolla JAPON.BİLGİNİZE!!!
3. Radyo ayar düğmeleri, direksiyon ile birlikte dönüyor. Mode düğmesi ile sadece ayarlı istasyonlarda gezebiliyorsunuz. Şehirlerarası yolllarda yeni istasyon aramak için "seek" tuşu sadece radyo üzerinde!
direksiyon üzerindeki tuşa basılı tutarsanız, frekans arama yapar
Sn.Utku Çay arkadaşımızın yazdığı bu bilgiyi kontrol ettim. Doğru değil. direksiyon üzerindeki tuşlar sadece ayarlı, hafızaya alınmış istasyonlar arasında arama yapıyor. "SEEK" özelliği ise 87 -108 Mhz arasında "best station" araması yapmaktır. Bu işlemi yapmak için sürüş esnasında biraz öne gelerek, sağ eliniz ile radyo üzerindeki "seek" tuşuna basmanız gerekir, tabii ki gözünüzü yoldan ayırmadan!!!!
Yanlış kontrol ettiniz herhalde, ben hafta da 2-3 kere araç tesliminde müşterilere gösteriyorum. İsterseniz video çeker koyarım daha anlaşılır olur
Öncelikle Selamlar;Bu ayın 5 de büyük bir heyecanla Auris 1.4 Blue buz mavisi Dizel aldım.Sıfır aldığım 2004 Honda civic ten sonra sessizliğin zevkini tadıyorum.Arkadaşlarım pek çok olumlu ve de olumsuz eleştiri yapmışlar.Bana göre;1-Motor çok sessiz ve asfalt sesinden başka ses almıyor içine2-Kendimi Jeep sürer gibi hissediyorum ve keyif alıyorum...............