0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Benim de hedefim düz vitesli bir benzinliyi test etmekti ama maalesef şansım yokmuş. Artık Derindere'ye bakıma gittiğim zaman dayıdan rica ederim, varsa onu da denerim. şu 15 beygir farkını çok merak ediyorum.Ramiz : Rica ederim kardeş [/quote]günal o15 beygiri arabanın ağırlığı almış götürmüş.en azından bana öyle geldi.benim hb de 2.vites uzattıktan sonra 3 e gfecişte kafa kaldırıyo ama ben auriste bunu başaramadım.
İyide farları olsun stopları olsun Yariste bir akıcı çizgi sözkonusu. Bunda hepsi toplama gibi sırıtıyor. İkisini ilk bakışta ayırabilirim..Tabi bu benim kişisel fikrim elbetteki beğenede çok olacaktır.[/quote]Ne de olsa içten dışa doğru tasarlanmış Ben de bir türlü karar veremiyorum Mertol Bey. Bazen gözüme çok hoş görünüyor, bazen de dediğiniz gibi toplama hissi veriyor. Ama iç tasarımının, dışına oranla çok daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.
herşeyden önce araçta bir sitil yok. yoldan geçerken insanları tekrar dönüp bu neymiş böle diye baktıracak bir çizgisi olmayan bir araç. aynı zamanda kullanımıda doblo tarzı bir araç gibi. ilk kullandığımda öyle hissettim ve bütün yol boyuncada o şekilde devam etti.[/quote]malesef auris fos cikti,sonbahar gelsin toyota ciddi kampanyalar baslatacaktır, böyle dünyada satmaz.
yoldan geçerken insanları tekrar dönüp bu neymiş böle diye baktıracak bir çizgisi olmayan bir araç. [/quote]Böyle bir Corolla hiç bir zaman olmadı ki