0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
o parayı vereceğime aurise ,corolla alırım corolla daha güzel ve eski carmy yi andırıyor bana corolla daha iyi bir tercih olur[/quote]valla haklısın kardeş bende öle yaptım zaten ayın 19 unda comfort benzinli aldım ve inanılmaz kaçıyo alet moturu açılmadan dahi ki bir tanıdığımda 98 avensis var 2000 mt abartmayyaım ama zorlar motor olrak içide güzel özellikle arka koltıktan orta konsula bakınca gece optitron göztergelerle beraber çok hoş duruyo tek hendikapı arka stop lambaları bence ama olsun onuda idare eder görmemezlikten gelicez saygılar !!!
Benim de hedefim düz vitesli bir benzinliyi test etmekti ama maalesef şansım yokmuş. Artık Derindere'ye bakıma gittiğim zaman dayıdan rica ederim, varsa onu da denerim. şu 15 beygir farkını çok merak ediyorum.Ramiz : Rica ederim kardeş valla kardeşim test etmeni öneririm bende var yani aldım gerçek süper millet bakıyo yanı korkarım nazar değmesinden[/quote]
yeni honda civic ve yeni corolla bu acurayı andırıyor corolla biraz belki ama civic aynısı gibi geldi bana japonlarda fransızlar gibi aynı tip araba üretmeyemi başlıyor yoksa[/quote]Katılıyorum. Hatta bir ara opel den de kopya çekmişlerdi.
Yanılmıyorsam 1285kg, arkadaşımınkinde böyle birşey yazıyordu.[/quote]Tesekkur ederim. Benim ruhsata adamlar 1328 kg yazdilar. 50 kilo surucu agirligi imis. ) Allahtan beygiri +1 yapmadilar........
Tesekkur ederim. Benim ruhsata adamlar 1328 kg yazdilar. 50 kilo surucu agirligi imis. ) Allahtan beygiri +1 yapmadilar........[/quote]İlk defa böyle birşey duyuyorum Sürücü 100 kg ise ne olacak o zaman