0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
arkadaşlar 31 temmuz 2010 tarihinde satın almış olduğum auris hakkında izlenimlerimi sizlerle paylaşmak istedim:aracım şu anda 1300 km de;1.yol tutuşu mükemmel 2.son derece sessiz bir araç3.fren mesafesi çok iyi4.bagaj bölümü yeterli.5.iç genişlik mükemmel arka koltuklar yatıyor olması ayrıcalık6.yakıt durumu yeni olmasına rağmen çok iyi7.anahtarsız çalıştırma sistemi ve hız kontrol ise mükemmel.almayı düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ederim.
arka koltuk ileri geri yatıyor.elegant donanımda.kötü izlenim araç henüz 1300 km de ve gösrge paneli değişecek sol sinyal ışığı yanmıyor
Corolla hb yi biraz daha oynayıp motor seceneklerini değiştirseler daha iyi olurdu.1,6 132 lik motorun hb aracımda olmasını isterdim..Aurisin test sürüşünde gögüsün plastik kalitesi kullanılan malzeme Hb den daha aşagı duruyordu.Özellikle o el freninini dizaynına çok gıcık olmuştum.Birde üzerindeki boyala falan dökülecekmiş gibi his uyandırıyor..Beklentim auristen sonra çıkacak kasa corolla hb mi olacak yoksa aurisin devamımı..Tipinden nasıl olacak..Açıkcası yalan olmasın piyasada yeni opel astra varlen auris benim için sıralamalrda geride kalırdı.Opel astranın cosmo paketi dizeli otomatik vitesi 47 binlira.Sesli konusan navigasyonda dahil.Ancak aurisin makyajlanmış kasası bir önceki kasaya göre daha iyi durumda..Ama hikmetcan jant falan yakısmıs tavana siyah folyo ile yanlara sticker tarzı şeyler dahada güzelleştirebilir aracını..
corolla hb sahiplerinin neden bu kadar auris düşmanı olmasını bir türlü anlamdım gitti.aurisn adı coralla hb olsaydı boyle olmazdı sanırım ama artık tum markalar boyle yapıyor kasalar farklı olunca modelin adı değişiyor
Hadi ya 132 hp yalan diyorsun.1,6 110 vvt i lar daha mı iyi hızlanmaları.Ama 308 dizel onda turbo var belki ilk hızlanman kötü olabilirForumda bir önceki kasanın modifiyeli var ama kardeş aurise arka tampon altı varya orjinal çift egzoz gercekten o çok güzel oluyor..ama çok para istiyolar..Araban çok güzel rengi jantların güle güle kullan kazasız belasız.Ama dediğim gibi yeni opel astrada yabana atılaca araba değil aurisin yanındaHocam aurise niey düşman olalım.Sadece hb kullanıcısı olarak aurisin test sürüsünde gögüsde kullanılan malzeme ve el freninin dizaynı hosuma gitmedi demek düşmanlıkmı oluyor.Ben önceki makyajsız aurisi cok begenmiyordum açıkcası.Makyanlanmıs aurisi daha spotif güzel duruyor bu düşmanlıkmı..Corolla hb kullanıpta memnun olmayan çok az kişi var.Ancak auristen şikayet eden çok kişi var özellikle gögüğsten gelen sesler konusunda.Sİz 1300 km aurisimin göstergeleri ve sinyal kolu arızlaı demişşiniz.2004 70 bindeki corolla hb mde buzmana kadar yağ değişşimi akü lastik balata dışında bir sorun yaşamadım.Ve bu racaı satıpta auris düşünmüyorum açıkcası.Bunu düşmanlık olarak yorumluyorsanız o sizin fikriniz.Hb araç almayı düşünsem suan için ilk sırada yeni opel astra sonra golf sonra mazda 3 sonra auris gelir benim ,için