0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhabalar Arkadaşlar;Bende Auris 1,33 ayın 02'sinde teslim almış bulunuyorum ve geçen süredeki deneyimleri Auris almayı düşünen arkadaşlar ile paylaşmak istedim keza bende bu arabayı almadan bu tarz bilgiye baya ihtiyac duymuştum.Öncelikle benim anlayamadığım konu çoğu arkadaşımız belirttiği benide araba almadan önce düşündüren arabadan geldiği idda edilen sesler, araba kesinlikle sessiz ve herhangi bir mekanik tıkırtı çıkarmıyor.Arabadaki işçilik ise verdiğiniz paranın karşılığını çok be çok karşılıyor hatta direksiyon kontrol,telefon handsfree ve usp girişileri ile çoğu arabanın 800 - 1000 tl karşılığında sağladığı opsiyonları ücretsiz sunuyor.Arabanın görünüşü yeni ve modern Coralla HB gibi eski görüntüsü yok, göstergeler güzel ve ilgi çekici.Arabanın motor özelliklerine gelirsek 1,33 olmasının çok dezavantajı yok ama vites geçişleri çok sık olduğu için vitese hakim olmayı gerektiriyor ve yokuşlarda düşük vites ile çıkılmasını gerektiriyor ama rahatsızlık yaratmıyor.Benzin ise gayet normal öle şaşırtıcı derecede azda değil ama gayet tatmin edici bir tüketimi var.Yani bu arayı verdiğim 34.000 TL ile kesinlikle daha iyi bir araba alamayacağım konusunda tamamen tatmin oldum ve eğer düşünen arkadaşlar var ise kesinlilk sorunsuz güzel görüntüsü ve tatmin edici performansi nedeni ile Auris'i seçmelerini öneririm.
selam arkadaşlar, 2009 model 1.6 elagant düz vides auris aldım bir ay önce. hyundai getz vardı düz vites di oda. hanım kullanıyor arabayı ama auris e bi türlü alışamadı. özellikle azcık bi yukarı eğim olmasın istop ettiriyor arabayı. bende ilk bindim onca tecrübeliymdir istop ettiriyordum ama alıştım 2-3 binmeye. alışır die bekliyorum ama olmıycak gibi :)servise götürdüm şunun rolantisini yükleyin die bunlar sensörlü gaz teli filan yoktur bunlarda diyip yolladılar beni. internette genel bi arama yapim dedim yokuşlarda rampalarda istop ettiren kaldırırken zorlanan varmı die ama bulamadım hiç bu tür bi şikatyet. acaba aramızda bu konuda muzdarip olan veya enazından alışmakta zorlanan veyahut bu konuda şikayeti olupta bişekilde çözüm arayıp bulan uygulayan varmıdır? yardım ederseniz sevinirim yoksa burda ilanım olsun yabancıya gitmesin araba; 6700 kmde siyah elegant satılıktır :D
tuncay bey(..Benimde emrak ettiğim auris ve corollanın 2012 de yeni kasaları cıkacak.) bu bilgiye nereden ulaştınız bilgi verirseniz sevinirim saygılar...
ben motordan gazdan pedaldan çok anlamam, sadece gaz ayarını eğer yükselttirirsem servise, istop etme olasılığı düşer mantığıyla rolantisini yükselttirmek istemiştim. araç boştayken veya debriyajdan ayağını çektiğinde harekete geçmesi gereken gaz miktarı fazla olcağı içimün istop etmez diye düşünmüştüm ama sensörlüymüş ve gaz ayarı çekilemiyormuş.... alışmasını bekliyceez artık naapalım ama arabadan çok soğudu bi yandanda. strese giriyorum diyor bindiğimde. bide ist. trafiği olunca bende tedirgin oluyorum endişeleniyorum...
bende alışır die bekliyorum 1 aydır ama ı ııhh ....şakasına vemiştim ilanı ama sana 36 ya veririm gözünün yaşına bakmadan hanımın
herkese merhabalar.. artık bende bir auris kullanıcısıyım daha önce peugeot 306 griffe kullandım ondan sonra böyle bir araba kullanmanın zevki tartışılamaz. aracım 1.33 comfort 74 kw( 101 beygir deniyor ama hesaplayınca 99.16 çıkıyor anlamadım burasını) 2 ayda 2000 km yaptım şehir içinde bana göre artılarını ve eksilerini sizinle paylaşmak istiyorum. artıları:konforlu, içi son derece geniş(5 yetişkin araca rahatça oturuyor ve kimse sıkışmıyor bu benim için çok önemliydi), göstergeler gayet şık kimisi biraz sıkışmış desede son derece güzel, yol tutuş olarak eps yok fakat virajlarda öyle bir savrulmayla karşılaşmadım güven verici, araç rolantide çalışırken nerdeyse motoru duymak imkansız gayet sessiz, vites geçişleri seri vs.. eksileri: 3000 devirden sonra motorun sesi fazla olmamasına karşı huylandırıcı seviyede rahatsızlık veriyor. kol dayama ve vites arası biraz uzun benim kolumun uzun olmasına rağmen arada boşluk kalıyor, yokuşlarda hantallaşıyor araba fakat düz yolda bastımıda gidiyor,amortisörler böyle bir araç için çok sert ya tekerlerin havası fazla ya da normali böyle, bir kaç kişi fren yaparken ses duyduklarını söyledi bendede aynı problem var bazen balata ötüyor sıfır araba ondan galiba diye kandırıyorum şimdilk kendimi bakalım sonra ne olacak bagajı böyle bir araba için çok küçük iki valiz koyunca doluyor, karı-koca ya da bekarsanız iş görüyor ama başkada bir eksik görmedim oldukça tekrar paylaşacağım... ilk yazım herkese teşekkürler bu arada çelik jant 1200 lira fiyat verdiler toyotadan sizce normalmi?