0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
lpg nin eritmesinden ziyade sibopların yağsız kalıp yataklarını bozup ısınmasından kaynaklanır,sibopları ayarsız olabilir ondan bozar.lpg ye ben karşıyım ama yiğidi öldür hakkını yeme şimdi..lpg den olmaz benzinli arabada emme sibopları sıkar dizellerde egsozlar.hangi siboplar olduğunuda merak ettim şimdi..çok şeye bağlanır motorun.piston sibop segman kaynatması;ama bu kısmın %100 ünü lpg ye bağlamak olmaz...
LPG ekonomiden başka neye yarasın ki zaten 1- kuru yakıt2- araçta ekstra ağırlık3- 2. sınıf insan muamelesi (kapalı otopark,garaj, avm vs)4- ekstra araçta patlayıcı5- araç ağırlığı artıyor6- bagaj küçülüyor7- tartışılan konudaki gibi motor deformeleri gibi birçok konuda lpg kafamı bulandırıyor
Siz olumsuz açıdan ele almışsınız.Bende yazdıklarınıza göre olumlu açıdan ele alayım.1- kuru yakıt- ucuzluk demek-2,5,6 daki olumsuzlukları simit depoyla halledersiniz,stepneyide kaldırırsınız.3- logoyu araca takmazsınız-ben her yere girip çıkıyorum4- benzinde bir patlayıcı madde7-midenizi bulandırmasın-yıllardır kullanıyorum-artık teknoloji çok gelişti.
_adı üzerinde kuru yakıt zararlı ,km.ler ilerleyince aracı satmak için acele edersiniz-her yolculukta lastik patlarmi diye sürekli düşünürsünüz_logoyu takmayip insanlara ayıp edersiniz.bulundugunuz yerlerde tehlike arzedersiniz (_çift tabanca dolaşırsiniz._teknoloji çok gelişti ama motor üreticileri nedense lpg ile ilgili hiç çalışma yada plan yapmıyor. _lpg kullanıcılarının çoğu paylaşımlarini objektif yapmıyor maalesef.bu konularda böyle uzayıp gidiyor.syg._
_teknoloji çok gelişti ama motor üreticileri nedense lpg ile ilgili hiç çalışma yada plan yapmıyor.
Bu konuda Honda'nın hakkını yememek lazım. Ücreti mukabil size LPG uyumluluğu sağlanmış şekilde parçaları değiştirilmiş motor sahibi araba gönderiyorlar.
uyumlu derken lpg dönüşümü yapılan yerlerden farklı bir işlemmi var?syg.
Ek olarak opel insignia 1.6T yi de unutmamak lazım.