0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Konu, forumda yaklaşık 480 kez okunmuş...Şu ana kadar bize bir geri dönüş yapılmadı.Toyota - Türkiye'den kimse okumamış sanırım...Birkaç gün daha bekleyeceğiz.Yine bir yanıt alamazsak, yurtdışı Toyota merkezlerine mail göndermeyi deneyeceğiz.
Bu konuda yorum yazmak istemedim kaçgündür takip ediyorum ancak olayları çok abartıyorsunuz bence, herneyse .asıl söylemek istediğim şey ise burası sizin bizim gibi sıradan insanların oluşturduğu bir forum burda Toyota Türkiyeden yetkilinin gelip bu yazılarınızı ve şikayetinizi görmesini bekliyorsanız yanlış yapıyorsunuz, burası sadece forumdur.
Gelip görebilirlerde ama, bu harekete geçmek için yeter şartmıdır orası tartışılır.
bu yetkililerin zaten birton işi var , hergün forumu takip edip bizim hakkımızda ne yazıp ne konuşuyorlar diye hergün her an takip edemezlerki
Sadece bu işi yapan personelleri de var Mesut Hocam...
takip etmelerinin buradaki kişilere yarar sağladığını sanmıyorum, eleman görevlendirmiş olabilirler,problemi çözülmüş kiiyi göremedim yada bu takiplerinin olumlu yönlerini göremedim.yani icraat konusunda birşeyler oluyormu pekii...
Bence durumun ne olduğunu bilmediklerinden değil umursamamaları kötü Ahmet bey.Adamı aramamışlar bile...