0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Valla Andaç beyin arabasını kullanmayı gerçekten çok isterdim. Çünkü Bu kadar kötü olabileceğine inanmıyorum.
tempranın yol tutusunu corolla'dasa bulamadıysa var oo corollanın halıne
Bu sizin yaşadıklarınızla aynımı bilmem ama bendede şu oluyor: araba stop haldeyken tekerlekler direk karşıya bakmasına rağmen direksiyon sola kırılmış biçimde duruyor.Bir türlü düzelmiyor...eski astramda ve babamdaki 96 toyotada bu yoktu.İnanın böyle durumlar olunca insan garib bir şekilde bir sıkıntı olduğunu seziyor...ben yukarıdakileri okuyunca şimdi daha iyi anlıyorum...
Değerli toyota kullanıcıları kullanınm zevki ve tolerabilite herkese göre değişir, burda insanlar sorunları dile getiriyor ve KULLANICILAR DENGİSİZ gibi yorum yapmak hoş bir durum değil heralde arkadaş kendisi toyota bayi sahibi. Kimsenin yasal sınırı geçtiğide yok otobanda hız sınırı en azından yüzün üzerinde sanırım. Demekki bunu yazan arkadaşımız 100 ün üzerine çıkmıyor otoban dahil. Sorununu dile getiren arkadaşların suçlanmasına anlam vermek zor. Yani o zaman hepimiz yeni korolla muhteşem diyelim herkesin gönlü olsun. Ben kendi arabamda hafif rüzgardan etkilenme olduğunu ve diğer arabalarımda bunu yaşamadığımı ve bu sorunu olan arkadaşlarda aynı şekilde dile getirmişler. Bizde sorun yok böyle bişey olamaz kesin sürücü hatası yaklaşımı ne kadar doğrudur. Ben sehir dışına çıkmasam hiç farkedemeyecektim en azından yeni corolla alacaklar bunu dikkate alsınlar.