0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sinan Arkadaşım Bankacı bir bayan fazla meraklı değil işe gelip gidiyor aracı da 1.0 motorSabah kredimi yatırmaya sapmıştım baktım onun aracı arkasına park ettim çıkınca aklıma geldi çekeyim diye Kendisinin haberi bile yok Sinan yoksa seninkide öndeki gibi standart mı duruyordu
deş abi deş yaramı sağol ya Yarayan kanama tuz bas Ha diyince yapamıyoruz napalım .. En azından canavar gibi ses sistemim var
Yarayan kanamadan bir şey olmaz Sinan
deş abi deş yaramı sağol ya Yarayan kanama tuz bas Ha diyince yapamıoruz napalım .. En azından canavar gibi ses sistemim var Arabanın arkasını boş bırakınca neler olduğunu gördük Savunmasız bi yaris'i yakalayıp delice fotoğraf çekmek heeee
abi ne zamandır bekliyordum senden, helal olsun süper olmuş. normalde jantlardaki kırmızı şeritleri pek sevmem ama harbi yakışmış. eline sağlık. yanlara marşbiyel, tamponlara lip falanda yapabilsen çok deli makina olur.
aman Aydın abi,özelliklede hareket halinde iken camları kapalı tutmanı tavsiye ederim.mazallah içeri atlayanlar çok olur Yarisin bu haline ...
ne olmuş o araba aydın öyleacayip değiştirmişsinçok güzel olmuş,, güle güle kullan
her cümlesine, kelimesine, hecesine, harfine, ifadesine, noktalama işaretine katılıyorum "ses sistemi" hariç bende o da yok
Çok güzel olmuş. Güle güle kullanın. Kırmızı olsun 10 kuruş fazla olsun diye boşuna dememişler. Merak ettim, sizin Yaris dizel değilmiydi? Yandaki küçük sinyal lambalarının orada d-4d yazısı göremedim de. Söktünüz mü yoksa?
Sinan bilerek öyle yazmış bence Sinan takma kafaya sen arkadan müdahele 9 kusurlu hareketten biri Aydın abi ye kırmızı kart geliyor
buna Gaz denir
...Gaz mı ? yok artık abi
abi maşallah ufaklık çok güzel olmuş..kyowa janta lenso samuraii serisindeki gibi kırmızı kapak iyi gitmiş..spoiler diye bağırıyo araba
Yanılmıyosam senin yaris'e de jant takılmıştı
Aydın abi çok sper olmuş yahu tebrikler. Çok göz alıcı duruyor. Bu arada senin aracın eski kasa yaris değlmiydi?
abi sakıncası yoksa jant+lastik ne kadara mal oldu? birde nerden aldın? yalnız ara ara aklıma geliyor konuyu açıp fotoğraflara bakıyorum (göz banyosu)
Aydın abi artık senin aracıda tuning dergilerinin kapaklarında gözlerimiz aramıyor değil hani