0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Teşekürler Eyüp Yaris'in kötüsü yoktur eminim daha farklı hoş şeyler yaparsın aracına
Abi yandın sen , ilk olmak zordur , Bundan sonra bütün yarıisler seninkine benzeyecek
farklı denemler yapmaya çalışacağım merak etmeyin
Hayırlı olsun aydın hocam, güle güle kullan, maşallah
Sağolasın kayıptın nerelerdeisin hani senin yaris nirede?
olsun sen ekle fotoları o standart halinde de farklıdır buradakilere göre
Aydın abi mükemmel olmuş maşallah.Nazar değmesin. 2 sene önce bende modifiye işine girdim arabayı bağlatınca herşeyi söktüm. Şimdi tekrar yeniden topluyorum arka stopları abi nerden aldın. c-one da görmüştüm araştırdım bulamadım.
öndeki filmden dolayı çevirmeye girdim. gayrettepe sivil ekip. hepsinden bağladı ama asıl sebep öndeki siyahlık. muaynede siyah film söktüm bide yayları mecbur değiştirdim.7cm düşüktü. şu an tamponlar takılı duruyor yaysız leylek gibi dolaşıyorum. body kit a-c tuning te yaptırdım. şu anda orda hem ön hemde arka tampon kalıbı var. başka tuninglerde varmı bilgim yok.
benimde filmleri söken polis gayrettpeye bağlıydı ne 7 cm mi nerden aldın o yayları ben en fazla eibach 3 cm bulabildim hadi ya kalıbı var mı orda tüh be bilseydim orada yaptırırdım ön arka tamponu , senin body-kitler ek değil değil mi?komple bütün mü yani ? ben polisette hepsini ek olarak yaptırdım , seninkier komple tamponsa ben hemen irtibata geçiyim a-c tuningle
benimkiler komple fiberden yapıldı. ek filan yok. orjinal tamponlar duruyor. sanayiden çıkma yaris yay aldım kestirdim ben. 130 la virajlarda banamısın demiyodu.
ne yapmışsın sen yaf güzel fikir aslında çıkma yay alıp kestirmek önle arka tamponları kaça yaptırdın peki ? a-c tuningdeki kalıplar şimdi komple ön arka tamponun kalıbı mı ? birde marşpiyellerin ek değil mi ? onları da mı orada yaptırdın ?
1.600 liraya yaptırmıştım 2008 de boya hariç.
http://www.toyotaclubtr.com/fotograflar-videolar/ates-bocegim-)-yaris/diğer resimler linkte var. arka tampon görünümü.