0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay vay yakışır abicim Allahtan nazar boncuğunu erkekn taktın daha kötüsü gelmez inşallah başına.... Harika olmuş güle üle kullanın yengemle e plakadanda belli AYDIN & NEVİN O değilde kıskandığım nokta bende dün foto çektim 40 cm kar var güneşin keyfini çıkarın abicim
verryyyyy goodddd....modifikasyon için zor renktir kırmızı...altından kalkmışssınız..tbr..
Maşallah araba çok güzel olmuş... eskiden beğenmezdim ancak bu karbon şekli jantlar çok güzel gelmeye başladı gözüme
Aydın abi foruma kişisel sorunlardan dolayı bayadır giremiyordum, baya degişmiş aracın.Jantları yakışmıs biraz daha yere yakın olsa dahada güzel olurdu
maşallahh Aydın abi yakıyorsun güneşle birlikte valla Allah kaza bela yaşatmasın güzel günlerde eskit abim
Amanın Aydın Abi çok yakışmış, kendini nasılda belli ediyor. En kocamanından maşallah.
Maşallah Aydın, tek kelimeyle harika olmuş İnşallah, bu ufak kaza nazar boncuğu olarak kalır ve bir daha başına gelmez.
Maşallah cillop gibi olmuş elinize sağlık
vallahi çok beğendim aydın abi çok güzel olmuş güle kullan lastiğin aynısı bende de var 45 lik bendeki çok süper bi lastik ama çok yumuşak bi lastik çukurlara sert girme kırmızı çizgili jantlarda ayrı bi hava vermiş kazasız belasız sürüşler
tabrik ederim aydın abi güzel seçim yaparak güzel bir tasarım yapmışsın. bu arada fiyat bilgilerinide paylaşırmısın yaylar ve jantın?