0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ilk zamanlar kasisler sıkıntı oluyodu sonra alışıyorsun rahat rahat geçiyorsun sürtme olmuyodu. yan marşbiyeller istedğim gibi olmadı. dahada ii olabilir ama bağlatınca modifiye hevesimde gitti açıkçası. arka tampon sadece 650 gibi olur tahminen.
siyah tabanlılardan bilgim var ama nasıl duryor araçta görmedim. sende resim varmı stopların?
evet var , ekliyim bir sn.
çok iyi olmuş logoyla beraber baya iyi uyum sağlamış. bi şey daha soracam sendeki jantlar 17 inç ıslak havlarda ya da soğukken fren yaptığında ses çıkarıyormu? bende çıkıyor servise getridim jantlar büyük o yüzden diskler ses çıkarır dediler. :S
Aydın abi sorulduysa mazur gör. 7 sayfayı tek tek okumaya üşendim internetimde sorun olduğundan dolayı.. Rimsler gerçek carbonmu yoksa görünümmü ? Ağırlıkları nasıl ? Bu aradaa çok yakışmış
imageshack te sorun var açmıyor fotoğraf yükleyedim , bu linkten bak istersen 3. sayfada fotoğraflar var benim arabanınhttp://www.toyotaclubtr.com/modifikasyon/logoyu-kirmiziya-boyadim-ama-pek-olmadi-sanirim-sizce-nasil-olmus/40/
arkadaşlar yarisi satalı çok oldu üzerindeki yay vs gibi şeleri buradan arkadaşlar verdim bir tek stoplar kaldı elimde isteyen olursa yardımcı olurum.