0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Çok yakışıklı olmuş tosbağa aydın abi, güle güle kazasız belasız günlerde kullan inşallah. Bence de görünebilecek bir yere nazar boncuğu as
güzel olmuş renkte ayrı güzel güle güle kullanmak nasip olsun yayların biraz daha yolu var sanki 2-2.5 cm kadar daha
vay vay vay abiciğim süper olmuş Allah kaza bela göstermesin Allah nazarlardan saklasın ellerine sağlık harika olmuş
Kırmızı hep ilgimi çeken bi renktir ve gerçekten göz alıcı ve çekicidirde aynı zamanda arabanın modelinin toplu olması bu şekildeki kırmızıyla cok farklı olmus alev topu gibi bişey bu ya.. Jantlar cok hırslı ve vahşi bi hava katmış Allah kaza bela vermesin aydın abi..
Arkadaşlar göze hala yüksek geliyor ama bugün bir arkadaşımın standart yaris'i ile arka arkaya park edince aradaki görünen farkı sizler le paylaşmak istedim
Ya aydın abi.. insan insana bunu yaparmı Çok acımasızsın yaaa...ben böle bişiye izin vermezdim açıkcası
önde hala yer var gibi aydın abi ama bu resimler ilk takıldığında çekilmişse ordan yanılıyor olabilirim çünkü yaylar zamanla oturuyor ve biraz daha iniyor sen daha iyi bilirsin şuan ki halini tabi
hu huuuuuuu kimse yokmu ! ! !
Daha ne kadar inecek Aydın, resmen cüce gibi kalmış diğerinin yanında