0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aydın Bey Araçta yaptığını zdeğişiklikler güzel ancak ben şantların büyüklükleri, tipi gayet tok olmuş ancaki seçilen renk ile ilgili siyah boğmuş düşüncesindeyimi jantalardaki kollar göbekte perdeleme yaptığından arka da buluna siyah derinlikle çelik siyah jant gigi duryor. Jant renginde ne diyorar tam bilemeyeceğim ama koyu gri (mat bi renk olasaydı aracınız daha bir ön plana çıkardı. Her şeyiyle tok bir görüntü elde edilmiş. diğer arkadaşların spoyler yorumlarına katılıyorum ilave olarak ön tamponda bir uzatma aracın görüntüsünü dahada güzelleştireceği görüşündeyim, tamponda boyamış olduğunuz kırmızlık siyah kalmalıydı. bunlar tamamen tercih ile ilgilidri. Eleştrilerimden kırılmanızı istemem.Mimar olarak az çok oran-proposiyon renk dengesi mesleğimiz olduğu için bunları yazıyorum.Ellerinize sağlık. Allah nazarlardan korusun..Maşallah.Kazasız günler tüm arkadaşlara...
Aydın abi ilk miniğinde votlang 35 mm yay kullanmıştın şimdi eibach 35 mm kullanmışsın eibach votlang a göre biraz daha mı yumuşak ne fark var ikisi arasında senin gözlemlediğin farklar nedir acaba
Bu arada bende Fotoğrafcıyım
Berkayım Teşekürler ama henüz osafhaya gelemedi:)
sen hangisini önerirsin aydın abi votlang mı alayım sen menmundun votlang dan değil mi.aydın abi stop un tekini taktım yanlız yanlış mı bağladım bilmiyorum normal de farları açınca üsteki ledler yanıyo frene basınca sarı bi ışık yanıyo ve geri vitese takınca kırmızı bi ışık yanıyo ama tek başıma taktığım için göremedim sen hatırlıyor musun abi hfrene felan basınca hangilerinin yandığını alt ledler ne zaman çalışıyo felan
Aydın abi beni foto çekseneeee çekseneee
Sinan Ne renk olsun
abi çok harika olmuş aracın kazasız belasız sürüşler , yalnız jantlar biraz daha açık renk olsaymış daha iyi olurmuş gibime geliyo ama bu halide çok güzel, benim arabaya da yayları takınca araç gözüme yüksek gelmişti , bende ondan arka yayları kestirmiştim
aydın abi muhteşem olmuş, koşup yaris alasım geldi filan güle güle kazasız belasız kullan.
bana uyar sen mi alıyosun bana
Teşekür ederim Melek sen iste yeter diyeceğim ama Türkayın pek alası yok gibi