0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Aracım 2008 Corolla 1.6vvt-i ComfortYoltutuş: Bu sınıfta başarılı denebilir. Çok yüksek hızlarda verdiği güven hissi var. Ancak virajlarda savrulmaya meyilli. Bundan önceki aracım focus idi. Açıkçası focus kadar iyi yoltutuşu yok. Frenler : Yumuşak ve tatlı bir freni var, ilk başta alışamıyorsunuz araba durmayacakmış gibi geliyordu. Aracın yeni olmasından mı bilmiyorum ıslak ve soğuk havalarda yavaş geri giderken ötme yapıyor ısınınca ses yok. Konfor: ben koltukları çok rahat bulmuyorum, çoğu arkadaşın dediği gibi uzun yolda bel ağrıtıyor gibi sanki. Ama görüş açısı ve elinizin altındakileri kullanışlılık ve ergonomi koltuk dayama vs konforu artırıyor. Buna karşın süspansiyonlar sert ve yoldaki her çukuru hissediyorsunuz. Muhtemelen daha sessiz lastiklerle biraz iyileşme sağlanabilir. Motor sesi çok az hatta stop etti zannedip marşa bastığım olmuştur. Tüketim: Normal değerlerde yakıyor. Kışın 9.5lt/100km şehiriçi, yazın 8.4lt/100km civarına düşüyor. Çok değişken yakıt fiyatları ile hesaplama yapmaktan vazgeçtim low fuel yanınca gidip 100TL lık benzin alıyorum. Yani benimki hep 100TL yakıyor Donanım: Benim model de comfort ve şu yok bu yok diye şikayet etmiyorum. Sadece sürücü camı değil, 4 cam tam otomatik olabilirdi. Alaşım jant istiyordum onu da geçen ay aldım. Performans : memnunum 1.6 motor bir araca göre iyi, ama 124BG in hakkı verilmemiş, daha atak ve daha fazla tork sağlanabilirdi, güvenlik ön planda olduğundan olsa gerek.en az 5-6 yıl kullanacağım için aldım. güncel bir model ve dizaynı çok hoşuma gidiyor. 4cam tam otomatik degil mi ? benimki eski kasa terra onda bile tam otamatik ? bir yanlışlık olmasın ?yani 4 camı da sert basarsam full indiriyor sert cekersem tam kaldırıyor bir seferde