0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
iç mekanı gayet ferah , ama diz mesafesi olarak focus ve civicten az bişi kısa .
ayrıca iç aydınlatmasıda oldukça güçlü .
arka koltuklar bagaj içinden kitlenip
lastikleri michelin pilot pramcy 205 55 16 yani michelinin en iyi serisi ve alman malı
camları - sadece sürücü camı tam otomatik
- iç detaylar - kullanımı genel olarak rahat ama debriyaj sanki biraz derinde kalıyor gibi , sonuna kadar basabilmek için koltuğun biraz önde ayarlanması gerekiyor , benim boyum 1.70 -iç mekanı gayet ferah , ama diz mesafesi olarak focus ve civicten az bişi kısa . tümü kabul edilebilir durumda .
Bunu nerden yapıyosun merak ettim. Bilmiyordum çünkü 3. anahtarda servise, yıkamaya bi başkasına verdiğinizde ve bagajda değerli eşyalar varsa bagajın açılmamasını, ama aracın çalışmasını sağlayan bi anahtar. Bu özellik bi önceki kasada torpido gözü içinde geçerliydi. Torpido anahtarlıydı. Bunlarda çift torpido olmasına rağmen birine bile anahtar koymamışlar.
Bu konuda sana katılmıyorum. Ön koltukları aynı mesafede ayarla bi de öyle bak. Bu kasa avensisden sadece 9 cm kısa. Bunu göz önünde bulundurursak en iyi iç hacime sahip ve arkanın orta bölmesinin yüksek olmaması, ortada oturan içinde ayrı bi avantaj. Arka yer zemini tamamen düz.